keskiviikko 2. lokakuuta 2019

KC Professional Back to the roots - Balancing Shampoo

Päänahan kutina on onneksi huomattavasti vähentynyt eikä näin ollen tarvitse koko aikaa raapia päätä. Mutta siitä huolimatta katseeni hakeutuu päänahkaa rauhoittaviin tuotteisiin aina shampoohyllyllä vieraillessani. Näitä Back to the roots tuotteita olen katsellut useasti ja nyt oli sitten pakko tarttua johonkin versioon. Valinnaksi osui tämä rauhoittava shampoo. 


Sarja on suomalainen ja suomessa kehitetty ja sopii sekä miehille että naisille. Työpaikkani kampaamossa on myös näitä myynnissä ja kampaaja sieltä sanoikin että nämä ovat erityisesti miesten suosiossa. Kyllähän pullon ulkonäkökin on aika maskuliininen, mutta kuitenkin tyylikäs myös naisten makua ajatellen. 


Sarjalta löytyy 6 tuotetta: tämä rauhoittava Balancing Shampoo, Tasapainottava Clarifying Shampoo, Kuoriva Exfoliating Shampoo, Elvyttävä Stimulating Hoitoaine, Virkistävä Revitalizing Hiusvesi ja hiuspohjaan jätettävä kosteuttava hoitovoide. 
Hinta näillä on Sokoksella n. 13,90€ / 250 ml.


Shampoo pesee hiukset hyvin ja jättää ne ihanan silkkisiksi. Kiireessä oma karhea tukkani ei välttämättä edes tarvitse hoitoainetta tämän jälkeen. Välillä olen ottanut shampoon töihin mukaan jos on niin kiire etten kerkeä kotona pestä hiuksia ja teen tällä pikapesun hotellityön ja kosmetologityön välillä. Siihen tarkoitukseen tämä on ihanteellinen juuri sen takia että voin skipata hoitoaineen.
Ja teille jotka ette ehkä tiedä tätä mun työrumbaa, niin tarkoitan tällä niitä päiviä kun herätyskello herättää klo 4, lähden töihin klo 5, siirryn hotellilta suoraan hoitolalle ja saatan olla takaisin kotona vasta klo 21 ja seuraavana aamuna kello herättää jälleen neljältä. Siinä ei enää ole hirveästi energiaa ruveta pesemään hiuksia ja vähentää taas yöunia sen takia. Huoh. Ehkä tää joskus vielä loppuu.

No mut eniwei. Tuoksuna tässä on laventeli. Ja se on sellainen pehmeä tuoksu, ei sellainen hyttysmyrkky mitä laventeli voi joissain tuotteissa olla. Väriltään tämä on kirkasta.
Vaikka shampoo on ihana, on siinä myös miinuksena se että se on niin kosteuttava että hiukseni kaipaavat pesua heti seuraavana päivänä tätä käytettyäni. Normaali pesuväli mulla on yleensä joka toinen päivä. Siksi käytänkin tätä satunnaisesti.

Haluaisin kyllä testata vielä sarjan kuorivaa shampoota ja sen varmaan ostankin jossain vaiheessa kun saan näitä jemmoja käytettyä pois.

Oletko kokeillut Back to the roots tuotteita?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)