sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Organic Kitchen Natural Mild Intimate Hygiene Gel

Moikka ja ihanaa sunnuntaita! Itse olen vain levännyt tämän viikonlopun kun kerrankin on vapaata. Ja mikä parasta, nyt on ollu aikaa ja energiaa kirjoitella blogia. Kuvia olen ottanut enemmänkin ja vielä pitäisi vain tekstiä saada aikaiseksi.

Tänään esittelen teille itselleni uuden tuotemerkin, Organic Kitchenin, Intiimipuhdistusgeelin. 
Olin tätä jo useamman kerran katsellut Sokoksella, mutta jotenki pullon ärhäkän vihreä väri aiheutti pientä epäilystä. Väristä kun tulee mieleen joku viilentävä tuote ja ajatus sellaisesta tunteesta intiimialueella ei houkuttanut. Mutta sitten tuli se päivän kun tämän ostin.


 Organic Kitchen on luonnonkosmetiikkaa ja tämä pesuaine on ainakin Ruohonjuuren sivuilla määritelty myös vegaaniseksi. Tämä on myös ihanan ja edullisen Organic Shop -sarjan sisarsarja.


Itse geelihän on kirkasta ja juoksevaa. Se sisältää aloe veraa ja kamomillaa ja tuoksuu omaan nenääni ehkäpä marsipaanilta? Hassua. 

Ihan hirveästi en tästä osaa muuta sanoa kuin että pidän nykyään pullon pirteästä vihreästä väristä ja siitä että tässä on pumppu. Pesugeeli tekee sen mitä pitää, eli puhdistaa hellästi. Voisin ostaa tätä lisääkin. Ja ehdottomasti pitää tarkemmin tutustua tähän sarjaan. 

Sokoksella tämä 260 ml pullo maksaa 5,90€, eli todella edullinen. Suosittelen.

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)