lauantai 20. huhtikuuta 2019

Joukostamme poistuneet tammikuu -19

Aloitetaan siis tämän vuoden loppuneiden käsittely. Tammikuussa loppuikin hieman enemmän tuotteita kuin joulukuussa, tosin osa on pilalle menneitä jotka joutavat roskiin.



Tukka:

Biozell Terapeutic Shampoo Hiuspohjan ongelmiin. Mukavan tuntuinen ja päänahkaa viilentävä shampoo. Vaati pari vaahdotuskertaa että sai hiukset puhtaiksi. Harmillisesti vain hiuspohjaa rauhoittava vaikutus ei omalla kohdallani kestänyt yhtä päivää pidempää. Kutina on siis edelleen läsnä. Lähete olisi ihotautilääkärille mutta kunhan sen nyt saisi varattua...

Biozell Color Mask Cool Violet. Sävynä aivan ihana, mutta aivan järjettömän lyhytkestoinen. Jo parissa pesussa väri oli lähtenyt hiuksistani kokonaan. Mutta kiva että sävyvalikoima näissä Biozellin Color Maskeissa on kasvanut. Suosikkini edelleen on pinkki ja sininen. Sininen pysyy kuin tauti. *


Kroppa:

Avon Naturals Cocktail Collection Raspberry & Cassis Body Lotion. Nää Avonin vartalovoiteet on ihanan tuoksuisia ja perushyviä kosteustehoiltaan. Pahimmilla pakkasilla eivät kuitenkaan omalla iholla toimi, mutta ihania tuotteita keväälle ja syksylle. Tämä tuli kolmen tuotteen setissä jossa oli mukana käsivoide ja bodyspray.


Nassu:

Avril puhdistusöljy. Avrilista merkkinä olen kuullut paljon hyvää ja koska pidän myös öljyputsareista oli tämä pakko ostaa testiin. Itse öljy on todella lirua, tämä meinasi koko ajan karata kämmeneltä ja piti pitää kiirettä että sai sen kasvoille asti. Puhdisti ihan kivasti, mutta vahvaa silmämeikkiä ei saanut pois. Jälkitunne iholla oli todella öljyinen, joten toinen putsari heti perään oli pakollinen. Ei jatkoon.

Rainbow Eye Make -up Remover. Kosmevaihdossa ystävältä saatu silmämeikinputsari oli mielenkiintoinen tuttavuus. En varmasti olisi itse tätä koskaan ostanut, enkä kyllä tule ostamaankaan. Tehtävänsä tämä hoiti kyllä moitteettomasti, eli poisti meikin hyvin. Se mistä en tässä pitänyt, oli että tämä kirveli silmissä.

Avon Naturals Teatree & Cucumber Peel Off Mask. Tämä ei ollut loppunut, mutta oli jo niin vanhaa että jouti pois. Jäi käyttämättä koska en koe että kalvonaamiot ovat mun juttu. En koskaan osaa laittaa niitä sen verran että poisto olisi helppoa. Kyllä tämä siloitti ihoa, mutta samalla tuoksui sen verran alkoholille että huurut saivat silmät kirvelemään...

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer. Tästä tykkäsin paljon. Kosteutti hyvin eikä ärsyttänyt ihoa. En tiedä millainen on normaalikokoinen pullo, mutta tässä kova muovi yhdistettynä melko isoon kaatoaukkoon ja juoksevaan koostumukseen sai aikaan sen että voidetta hulahti kerralla liikaa jos ei ollut tarkkana. Mutta saakoot sen anteeksi koska muuten on hyvä tuote. Shiseidoa haluaisin käyttää enemmänkin ja tutustua sarjaan tarkemmin.

Philosophy Purity 3 - in - 1 Cleanser oli rakkautta ensi pesulla. Tällä lähti kaikki, kasvomeikki ja silmämeikki, eikä erillistä kasvovettä tarvinnut. Tosin käytin sitä silti. Ihan ykköstuote reissuille kun pärjäsi yhdellä tuotteella puhdistusrintamalla. Eikä omaan nenääni tuntunut teen tuoksukaan huono ollut. Tätä on pakko saada lisää. Ai niin, ja pieni pullo riittää pitkään.

Lush Santa Baby Lip Scrub. Nyyh.. tätä oli vielä jäljellä, mutta kun se oli kuivahtanut yhdeksi isoksi klöntiksi. Rakastin tätä kuorintaa!! Tuoksu, maku, lopputulos. Nam. Kuorinnan jälkeen yleensä riitti että vain nuolaisi huulet :) *

Evolve Hyaluronic Serum 200. Ilman tätä en varmasti olisi selvinnyt tätä talvea. Kosteuttaa supertehokkaasti, imeytyy hetkessä eikä aiheuta niin minkäänlaisia näppyjä. Ensi talveksi ostan tätä sitten isomman pullon. 


Meikit:

Max Factor Clump Defy ripsiväri. Luottoripsarini johon tulee aina palattua uudelleen muutaman harha -askeleen jälkeen. Oon tätä kehunut jo niin usein että en sen enempää tästä puhu. Ja toimii myös näin ruskeanakin sävynä. Sen siitä saa kun kiireessä nappaa vain sen merkin mitä käyttää mutta ei katso sävyä. No, olen joskus nuorena samalla sähellyksellä ostanut sinisen ripsivärin ja sukkahousut kokoa 54...

Lavera Glossy Lips oli jo mennyt pilalle tuoksun puolesta, joten se joutaa pois. Tää oli kyllä kiva ja luonnollinen sävy toimi hyvin arjessa. Käytän vain niin harvoin huulipunia ja kiiltoja että näitä menee tasaisesti vanhaksi. Pitäisi käydä taas meikkipöytää läpi ja deletoida kaikki vanhentuneet tuotteet. *

Gosh Let's Twist Eye Liner sävyssä 102 flamingo oli vanha kuin taivas ja jo hylsyynsä kuivahtanut, joten hus pois. Sävynä kaunis.

Anastasia Beverly Hills Beauty Genius Clear Waterproofing Gel. Ihan tykki silmämeikinpohjustuksessa. Edes ydinpommi ei olisi saanut luomiväriä liikahtamaan tätä käyttäessä. Loppua kohden rupesin säästelemään tätä kun en halunnut sen loppuvan... mutta sitten se loppui. Ja käynti Kicksissä ei auttanut asiaa. He eivät olleet kuulletkaan koko tuotteesta ja asian tarkistettua totesivat että suomesta tätä ei enää saa. Nyyh...


Näytteet:

Bioline Aqua+ Nectar In Drops. Super kosteuttava seerumi jota yksinkertaisesti rakastan. Kuten koko tätä Aqua+ linjaa.

Bernard Cassiere Volcanic Rocks Feet Scrub. Mielestäni jalkakuorinnassa pitää olla rouhetta ja ytyä. Tässä sitä oli. Ja kyllä kuulkaa tuli pehmeät jalat. Tätä haluan lisää.

Sephora Instant Moisture Water Gel. Hyaluronihappoa sisältävä geeli tuntui raikkaalta ja miellyttävältä ja kosteutti niin hyvin että välillä unohdin laittaa voiteen päälle. Voisin ostaa täysikokoisen putelinkin.


17 tuotetta, joista 3 näytettä ja 3 matkakokoista. Nyt kun olen päässyt taas kirjoittamaan blogia, jaksan ihan erilailla käyttää tuotteita ja miettiä että minkä seuraavaksi yrittäisin käyttää loppuun. 

-T

*saatu blogin kautta

3 kommenttia:

  1. Avril puhdistusöljystä olen tismalleen samaa mieltä: erittäin hankala käyttää, eikä putsannut meikkejä/nassua kunnolla. Samaa yksimielisyyttä on myös Philosophy Purity -putsarin suhteen: todella miellyttävä käyttää, putsaa oikein hyvin (meikkiä en ole tosin kokeillut putsata sillä), tuoksukin on ihan jees ja pikkupullo erittäin riittoisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko kokemusta muista Avrilin tuotteista? Josko ois joku jota kannattais testata? :)

      Poista
    2. Aika vähän on kokemusta Avrilista. Yhden voidenaamiotuubin oon käyttänyt ja jonkun kasvovoiteen, taisi olla päivävoide. Niistä ei jäänyt mitään ihmeempiä muistikuvia; ihan ok, mutta ei mitenkään ihmeellisiä.

      Poista

Mielipiteitä? :)