sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Joukostamme poistuneet marraskuu -18 + arvonnan voittaja

Vielä ehtii kirjoitella marraskuun loppuneista ennen kuin pitää käydä joulukuun loppuneiden kimppuun. 


Marraskuussakaan ei kovin montaa tuotetta loppunut, mutta minkäs sille voi...


Tukka:

Kérastase Balm-in-shampoo. Erittäin vaurioituneelle ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu shampoo oli hyvin kosteuttava, omalle tukalle ehkä jopa liian kosteuttava. Hiukset jäivät raskaiksi ja rasvoittuivat jo heti seuraavana päivänä pesusta. En tykännyt.

Cien Keratin Conditioner. Jostain facebookin ryhmästä kerran luin kun moni hehkutti "sitä Lidlin punaisessa tuubissa olevaa hoitoainetta". En sitten Lidlissä ollessani muistanut mikähän punainen tuubi se oli, joten nappasin tämän parin euron hoitsikan mukaani. Ja jos se oli tämä, ei se ainakaan omalle tukalle toiminut. Tuoksu oli todella vahvan parfyymimainen ja koostumus lirua. Ei ollut tarpeeksi selvittävä ja kosteuttava karhealle tukalleni. Ja keskustelussa nimenomaan kehuttiin punaisen tuubin superkosteuttavuutta. Täytyy katsoa muut tuubit vielä läpi.

Garnier Fructis Goodbye Damage Strengthening Conditioner. Mulla on paljon shampoita, mutta ei hoitoaineita, joten siksi ostan aina välillä jonkun markettimerkin hoitoaineen käytettäväksi. Tätä en tule kyllä koskaan enää ostamaan. Tuote oli  hervoton silikonipommi ja jätti hiukset liukkaiksi ja raskaiksi. Hoitoaineen huuhtelu hiuksista kesti todella kauan. Hur.


Kroppa:

Frosted cotton blossom Body Lotion. En oikein löytänyt tästä tuubista mitään merkkiä, joten en tiedä kenen tuote tämä on... Nimi kuulostaa hurmaavalta, mutta itse tuote oli hieman haastava käyttää. Ei ihan täysin riittänyt kosteuttamaan kuivaa ihoani vaikka olikin hyvin paksua tavaraa. Levittämisen kanssa piti olla huolellinen ettei iholle jäänyt valkoisia jälkiä. Muuten kyllä ihan ok tuote.

Victoris'a Secret Sheer Love Body Lotion. Lemppari tuoksuni VS:n tuotteista. Tykkään käyttää näitä tuoksuvia vartalovoiteita keväisin ja syksyisin kun iho ei vielä tarvitse niin paljoa kosteutta. Talvisin nämä eivät riitä kosteuttamaan kuivaa ja kutisevaa ihoani ja kesällä pelkään että tuoksuvat voiteet saavat kaikki ötökät kimppuuni :D


Nassu:

Avon Anew Clinical Kuorintalaput. Tykkäsin näistä lapuista tosi paljon. Nenän pienet mustapäät hävisivät ja iho kirkastui. Ei ärsyttänyt yhtään, ellei ihossa sattunut olemaan rikkinäistä näppyä tm.
Täältä löytyy postaus näistä lapuista.

Ziaja Goat´s Milk Day Cream. Ziajan tuotteet on kivoja ja edullisia, mutta tämä vuohenmaitovoide ei kuulu suosikkeihini. Ainakaan kasvoversiona. Voide oli vain sen verran paksua ettei se oikein imeytynyt kunnolla. Tämän kanssa piti käyttää vielä paljon kosteuttavia seerumeita ym. Tuoksu myös jakaa mielipiteitä, mutta omasta mielestäni tuoksu on ihan miellyttävä. Jemmoista pitäisi löytyä vielä yksi tällainen pieni purkki joka tuli ainokaisesta tilaamastani Bette Boxista.


Näytteet:

Vielä löytyi näitä miehen tuomia Varsovan tuliaisia. Hyviä ovat, voisin käyttää täysikokoisenakin.

Biotherm Aquasource Gel. Koin tämän näytteen perusteella totaali -ihastumisen ja luulen että kun saan voidejemmoja vähenemään, joudun hakemaan tämän täysikokoisena!


10 tuotetta, joista 3 näytettä ja 1 matkakokoinen. Ei tämän joulukuunkaan loppuneiden saldo mikään päätä huimaava ole, mutta loppuneita ne on muutamatkin loppuneet.

Ja sitten se arvonnan voittaja!

Onneksi olkoon nimimerkki

Winna

Koska kommentistasi löytyi sähköpostiosoitteesi, uskaltaudun laittamaan siihen viestiä :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)