keskiviikko 22. elokuuta 2018

Joukostamme poistuneet heinäkuu -18

Heinäkuussa lomailin ja oli niin kovat helteet että ei hirveesti jaksanut meikkailla tai tehdä muutakaan. Joten eipä noita purkkejakaan kovin montaa loppunut, mutta onneksi täysikokoisia kuitenkin.



Tukka:

Goldwell Kerasilk Control Shampoo oli ihastuttava tuote. Juuri sellainen jota oma tukkani tarvitsi, nimittäin kontrollia. No joo, eihän yksi shampoo voi saada tukkaa kontrolliin, mutta kuitenkin. Pesi hyvin ja jätti hiukset pehmeiksi. Tuoksui kampaamomaisen ylelliseltä. Jemmoista löytyy vielä yksi Goldwellin shampoo. Näitä voisin käyttää lisääkin. *

Living Proof Perfect hair Day Dry Shampoo oli itselleni ensimmäinen kosketus merkin tuotteisiin. Ja olihan tämä kuivashampoo ihan kiva, mutta ei mitenkään sellainen wow. Sanoinkin sille kampaajallemme jolta tämän ostin että ehkä tämä olisi toiminut paremmin jos olisin pitänyt hiuksia auki. Siis tuote oli hyvä, mutta hintaansa nähden mulle liian kallis jatkuvaan käyttöön koska joudun molempien töideni takia pitämään hiukseni kiinni joten mulle "kelpaa" halvemmatkin kuivashampoot.

Garnier Respons Hydrating Conditioner Coconut Water & Aloe Vera Gel. Miedosti kookokselta tuoksuva hoitoaine selvitti hiukset kivasti niitä latistamatta, mutta ei kuitenkaan ihan täydellisesti riittänyt kosteuttamaan ja siloittamaan kuivia ja pörröisiä hiuksiani.


Nassu:

Kivvi Lip Marmalade Lemon. Raikkaan sitruunan tuoksuinen huulivoide oli mielenkiintoinen tuttavuus, mutta voide jäi iholle öljyisenä pyörimään ennen kuin hävisi täydellisesti eikä juurikaan kosteuttanut huulia. Tämä kerkesi mennä huonoksi ennen kuin sain sen loppuun asti käytettyä.

Dr. med. Christine Schrammek Hydra Maximum Day Cream. Kevyt kosteusvoide oli omiaan kuumilla keleillä nopean imeytyvyytensä ansiosta. Kylmillä keleillä tämä vaati paljon kosteuttavia seerumeja ja öljyjä alle. *


Näytteet:

Simple Micellar Cleansing Wipe. Näitä Simplen pyyhkeitä mulla on ollu ennenkin, mutta tää yksi näytekappale oli vaan jotenkin niin sympaattinen. Ja oon kyllä muutenkin tykännyt näistä. Mutta enää tulee harvemmin ostettua puhdistuspyyhkeitä.

Garnier Respons Argan Richness Nourishing Cream Mask. Tästä on kyllä hankala sanoa mitään, sillä pussin sisältö ei mitenkään päin riittänyt omille hiuksilleni. Voisin kyllä joskus ostaa tätä täysikokoisen testiin.

Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask. Ja nyt pitää tunnustaa että mulla ei ole niin minkäänlaista muistikuvaa tästä naamiosta...


Kroppa:

Bialy Jelen Wege suihkugeeli. Tämä oli yksi miehen Varsovan tuliaisista. Ihana mies oli vielä pyytänyt myyjältä apua kun pyysin tuomaan jotain "paikallista" kosmetiikkaa. Rakastin tän tuoksua. Onneksi saan vielä nauttia siitä kasvovoiteessa. Suihkugeeli ei vaahdonnut ollenkaan ja se olikin jotenkin tosi oudon tuntuista normaaleihin suihkugeeleihin verrattuna. En osannut tällä pestä varpaitani (heh) vaan siihen piti valita vaahtoava pesuaine. Mutta ihana tää oli.

Dermosil Blossom Shower Gel. Tää oli jo aika vanha tuote jota en vain saanut käyttöön koska suihkugeelejä menee niin vähän. Varsinkin näitä pumppupullollisia joita jostain syystä tykkään käyttää enemmän lavuaarin reunalla kainalonpesuaineena. Siinä hommassa tämäkin toimi. Tuoksu oli mukavan kukkainen ja pullo oli kaunis vaaleanpunaisine kukkasineen. Oikein toimiva. *

Green People Age Defy Contour & Sculpt Body Lotion. Tämän pitäisi olla kiinteyttävä ja kuoriva vartalovoide. No, mistäpä sitä tietää. Tuoksui "vihreälle" ja oli väriltään ruskeaa. Sävy jäi iholle, ei sillein että sitä olisi huomannut, mutta esim. vanulappuun jäi ruskeaa väriä kun pyyhin decolteen iltaisin misellivedellä. Kosteutti ihan kivasti, mutta ei nyt ihan ollut nappi tuote mulle. *

Nivea Intensive Care Hand Cream. Sain tän joskus kaupan päälle Sokokselta ja tää olikin lähinnä yökäytössä. Itse voide loppui jo aijemmin, mutta tuubi jäi yöpöydän laatikkoon lojumaan. Tuoksu oli perus Niveaa josta itse pidän ja voide oli tuhtia ja kosteuttavaa. Siitä huolimatta tämäkään ei talvisin kylmillä keleillä riittänyt kosteuttamaan kuivia rystysiäni. Pitäisi mennä ensi talvena näyttämään niitä ihotautilääkärille...


12 tuotetta, joista 8 täysikokoista, 1 matkakoko ja 3 näytettä. 

*saatu blogin kautta

Oliko tuttuja juttuja?

-T

2 kommenttia:

  1. Garnierin kookos-aloe vera -hoitoaine on tuttu, mutta ei jäänyt mieleen erityisemmin. Tykkäsin, mutta en hullaantunut;)
    Lähden kohta käymään Puolassa ja ihan sormet jo syyhyää päästä tutkimaan paikallista markettikosmetiikkaa;) Bialy Jelenistä en oo ennen kuullutkaan, mutta jos tulee vastaan, tutkin tarkemmin:)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)