keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Lemppari kulmatuotteet tällä hetkellä

Ajattelin tässä ohimennen hieman päivittää taas blogia ja kertoa teille omat tämän hetkiset lempparini kulmatuotteista.

Kuten olen miljoona kertaa kertonut, herään usein töihin aamulla klo 4 ja siihen aikaan ei jaksa ruveta ihmeellisyyksiä tekemään. Siksi helppous ja nopeus meikissä on tärkeää.


Tässä on 3 eniten käyttämääni kulmatuotetta:

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Medium brown

IsaDora Eyebrow Pencil with Brush - 22 Light brown

Catrice Cosmetics Eyebrow Filler - 10


ABH on ehkä eniten hypetetty kulmatuote pitkään aikaan, enkä sitä juurikaan ihmettele. Värin asetuttua se pysyy kuin tauti eikä lähde leviämään päivän mittaan.
Aluksi tämä oli yllättävät löysää ja sen nätisti levittäminen oli hankalaa, mistä syystä tämä jäikin käyttämättä joksikin aikaa. Lisäksi se vei aikaa paljon. Nyt kun se on ollut auki ja hieman on massa jähmettynyt, on sen laittokin helpottunut.
Tavaraa purkissa on 4 g ja melko nopeasti tämän saisi käyttää, sillä säilyvyyttä on luvattu vain 6 kk avaamisesta. 
Tähän tulee tartuttua silloin kun muiden aamutoimien jälkeen jää hieman enemmän aikaa meikata.


IsaDoran kynään päädyin sävyn ja koostumuksen takia. Etsiskelin Sokokselta nimenomaan normaalia kulmakynää jolla saisi sitten aamuisin nopeasti kulmat sutaistua. Meinasi usko loppua siellä kierrellessä, sillä joko kaikki olivat väärän sävyisiä, liian kovia, kierrettäviä kyniä tai jotain ihan ihmeen mallisia uutuuksia. Sitten päädyin IsaDoran pisteelle ja myyjän avustuksella päätyin tähän kynään sävyssä Light brown.
Kynässä parasta on nimenomaan se koostumus. Ei tarvitse painaa liikaa saadakseen väriä, mutta kynä ei ole liian pehmeäkään. Helppo teroittaa. 
Pieni miinus tulee siitä että tämä ei yksinään täysin pysy. Töiden aikana tulee hikoiltua ja iho rasvoittuu ja sitten tulee pyyhittyä kasvoja paperilla ja hups, puolet kulmasta menikin siinä.


Siksipä kiinnitän kulmakynän tällä jo aijemmin esitellyllä Catricen kulmageelillä. Näiden kahden sävyt menevät hyvin yksiin ja yhdessä toimivat pettämättömästi.
Tällä combolla tulee useimmiten mentyä.


ABH - IsaDora - Catrice

Mikä kulmatuote on paras? 

-T

2 kommenttia:

  1. Mun lemppari on juuri tuo Catricen kulmageeli. Sillä saa karvat ojennukseen ihan käden käänteessä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi hyvä niinkin edulliseksi tuotteeksi :)

      Poista

Mielipiteitä? :)