tiistai 15. toukokuuta 2018

Joukostamme poistuneet maaliskuu -18

Maaliskuun roskat vähän jälkikäteen, olkaa hyvät. Maalis -huhtikuu oli melko köyhä loppuneiden suhteen, mutta parempi vähän kun ei yhtään.Nassu:

Shiseido Ibuki Gentle Cleanser oli kolmen tuotteen paketissa jonka joskus ostin Sokoksen 3+1 päiviltä. Tästä tuli mieleen Sensain Mild Soap ihotuntuman kanssa. Koostumus oli paksua, vaahtosi paljon ja pesi ihon natisevan puhtaaksi. Mutta ei sillein että sormet eivät olisi enää liukuneet iholla. Tykkäsin paljon ja voisin käyttää enemmänkin.

Shiseido Ibuki Softening Concentrate. Maitomainen koostumus helli talvi -ihoa ja toi tarvittavaa lisäkosteutta iholle. Tämä olisi ehdottomasti nappi tuote ensi talveksi. Tällä hetkellä käytössä oleva Sensain hoitovesi ei ole läheskään näin hyvää.

Lumene Nordic Chic Eyeshadow Primer. Sain tämän Lumenella työskentelevältä ystävältäni kun kerroin että haluaisin testata sitä. Mulla ei ollut suuria luuloja tätä tuotetta kohtaan, mutta pohjustaja olikin oikein toimiva. Piti luomivärit paikoillaan eikä vaikuttanut niiden sävyyn. Hygieeninen tuubi on aina kiva, vaikka ihan kaikkea tuotetta en saanut sieltä käytettyä. Voisin käyttää lisääkin.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine In -shower Mask. Ihana, ihana, IHANA suihkussa käytettävä kasvonaamio. Tässä vaan oli kaikki kohdillaan, tuoksu, teho, tuntu. Tuoksui mandariinille, puhdisti ja kuori samalla kertaa ja vain minuutin vaikutusajalla. Tämän käyttö ei pidennä suihkussa käyntiä. Mieskin piti tässä koska hän tätä enemmän käytti. *


Tukka & kroppa:

Goldwell Kerasilk Control Conditioner. Erityisesti pörröisille hiuksille tarkoitettu hoitoaine sisältää keratiinia ja liquid -silkkiä. Siloitti hiukset ja selvitti ne hyvin. Tuoksu oli parfyymimainen ja tätä käyttäessä tuli kampaamo mieleen. Mieheni se sitten tämänkin omi itselleen ja käytti omaan partaansa :D Toimi siinäkin. Näitä löytyy vielä itseltäni naamio ja shampoo ja täytyy sanoa että kiinnostus tätä merkkiä kohtaan kyllä heräsi. *

Isana Young Shower Gel. Viime kesänä saksan reissusta mukana tullut ihana karkkituoksuinen pinkki suihkugeeli. Oli kyllä hyvin tyttömäinen olo kun tätä käytti :) Muuten ei sitten ollutkaan mikään ihmeellisempi, ihan tavallinen suihkugeeli.


Näytteet:

Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation sävyssä Natural 50. Käytin tätä kerran ja sitten unohdin tämän ja olihan se sitten kerennyt kuivumaan. Mutta muistaakseni tämä oli oikein toimiva meikkivoide. Ehkä pitäisi vielä yksi näyte testata ennen kuin menen ostamaan täysikokoisen.

Bioline Body Consept Hydrasource Body Lotion. Miellyttävän tuntuinen vartalovoide, kevyt, nopeasti imeytyvä ja kosteuttava. Ei kuitenkaan talvipakkasilla ihan riittänyt hillitsemään kutisevaa ihoani. 


Meikit:

Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara. Elevenin joulukalenterista tullut ripsari oli kiva tuttavuus. Harja oli kuusen mallinen ja harjakset menevät kierteellä vartta myöten. Tällä sai kauniit ripset tehtyä, sikäli mikäli ne eivät sojottaneet mihin sattuu...

Avon Big & Daring Volume Mascara. Tämän kun korkkasin, huomasin ikäväkseni että se oli kuivunut. Mutta olen näitä aijemminkin käyttänyt ja täytyy rehellisesti sanoa että eivät niihin suosikkeihini kuuluneet. *

Rimmel Sweetie Crush sävyssä 012 Blueberry Whizz. Rakastan näitä sokerilakkoja. Mutta valitettavasti tämäkin oli jo parhaat päivänsä nähnyt, joten kuivatin tämän ja nyt heitän menemään.

Seuraavat huulikiillot olivat jo menneet tuoksun puolesta pilalle:

IsaDora Express Star Gloss sävyssä 54 Reflecting Bloom.
Jane Iredale PureGloss sävyssä Pink Candy. *
Jane Iredale PureGloss sävyssä Apricot Fizz. *
Mirabella Outshine sävyssä Ethereal. *


Yhteensä 15 tuotetta, joista 2 näytettä ja 4 matkakokoista.

*saatu blogin kautta

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)