maanantai 9. lokakuuta 2017

Pink monday: L'oréal Rare Flowers

Tänä vaaleanpunaisena maanantaina sukelletaan kasvopuhdistuksen maailmaan.


Mulla on ollut vähän huonoja kokemuksia L'oréalin putsareista koska yleensä ne ovat ärsyttäneet kasvojeni ihoa. Mutta nähdessäni nämä ihastuttavat vaaleanpunaiset purkit tuli sellainen tunne että näitä on pakko saada. 
Mutta koska en halunnut ottaa sikaa säkissä, pyysin ensin saada näytteen tuosta Makeup Removal Creamista ja sen ollessa hyvä uskalsin ostaa myös puhdistusgeelin ja kasvoveden lisäksi.

Kaikki tämän linjan tuotteet sisältävät ruusu -ja jasmiiniuutetta. Näiden kolmen tuotteen lisäksi sarjaan kuuluu myös puhdistusemulsio ja puhdistusliinat sekä kuivalle ja herkälle iholle että sekaiholle.


Makeup Removal Cream.

Spaattelilla otettava (ei tule mukana) puhdistusvoide poistaa tehokkaasti myös silmämeikin ärsyttämättä silmiä. Tämä on kätevä tuote jos ei halua ruveta puljaamaan eri tuotteen kanssa silmämeikin poistaakseen. Itse olen kuitenkin niin tottunut puhdistamaan ensin silmämeikin ja vasta sitten kasvot. 
Voide on hennon vaaleanpunaista ja sen verran kiinteää ettei se valu purkista sen kääntäessä ylösalaisin. Tuoksu on raikas ja hennon kukkainen. 
Tämä ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi vaikka sen käsityksen myyjältä sain kun hän sanoi että tämän jälkeen ehdottomasti misellivesi tai edes kasvovesi. Pelkkä kasvovesi riittäisi hyvin.
Tuote levitetään kuiville kasvoille ja pyöritellään iholla jonka jälkeen huuhdellaan vedellä. Tätä ei kannata ottaa paljoa kerralla koska sitten huuhteleminen kestää KAUAN. Kokemusta on...

7,90€ / 200 ml


Cleansing Gel.

Helmenvalkoinen geeli tuoksuu aavistuksen saippuaiselta ja puhtaalta. Ei ärsytä eikä kuivata ihoa. 
Käytän tätä puhdistusvoiteen jälkeen tai meikittöminä päivinä. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä.

5,90€ / 150 mlPurifying Toner. 

Tämä kuulostaakin sitten hieman rajummalta, mutta yllätyin siitä miten paksua tämä on. 
Näistä kolmesta tuotteesta tämä tuoksuu eniten. Tuoksu on silti hyvin raikas ja hieman kirpeä. Koostumus on tosiaan paksua ja nimestään huolimatta kosteuttava. Ostin nämä jo loppukesästä, mutta kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi siirsin käyttöä vasta myöhemmäksi kun iho rupeaa tarvitsemaan enemmän kosteutta.
Loistava tuote meikinpoiston jälkeen tai aamukäytössä. Oma ihonihan ei kestä 2 kertaa päivässä tapahtuvaa putsausta, joten aamuisin puhdistan kasvoni joko kasvovedellä tai misellivedellä.

7,90€ / 400 ml

Hinnat ovat hyvin edullisia omasta mielestäni. Kasvovesikin on tuollaisessa isossa pullossa ja putsareita ei tarvitse paljoa kerralla käyttää, joten nämä ovat myös hyvin riittoisia.
Hienoa L'oréal!

Onko kokemusta?

Hinnat katsottu Sokoksen verkkokaupasta.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)