maanantai 30. lokakuuta 2017

Pink monday: Jeffree Star Cosmetics Skin Frost - Neffree

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tämän viikon Pink mondayssa on itsestäänselvästi messuilta ostamani Jeffree Starin Skin Frost sävyssä Neffree.

Monen olen kuullut boikotoivan Jeffreen tuotteita hänen aikaan saaman kohun takia, mutta itse en ole jaksanut sillä päätäni vaivata. Tätä ennen mulla on ollut vain pieni kokemus merkistä eräältä bloggaajakollegalta ostamastani huulipunasta. Messuilta tarttui mukaan myös sarjan huulikiilto.


Yllättäen vaaleanpunaiset pakkaukset vetoavat muhun ihan täysin, eikä nämäkään pakkaukset tee poikkeusta. Haluaisin säätää tämän pahvikotelonkin vain sen takia että se on kaunis (ja vaaleanpunainen) vaikka muuten heitänkin ne aina menemään. Olen laiska kaivamaan itse tuotetta pahvipakkauksesta.Sunnuntaina siis messuilla menin vihdoinkin Olet kaunis.fi osastolle kun siellä oli enää n. 10 ihmistä jonossa. Pisteellähän oli Jeffreen tuotteille 2 jonoa, kassalle ja testereihin. Ja koska en ole koskaan päässyt näitä edes näkemään livenä, niin pakkohan se oli käydä testereiden kautta. Päätöksen tein pikaisesti kun en jotenkin kehdannut jäädä siihen jumittamaan. Mutta toisaalta valinta oli helppo. Olen nyt innostunut kaikista korostustuotteista vaikka en niitä paljoa käytäkään. Luomivärejä taas on niin paljon että ne skippasin suosiolla. Ja huulituotteista olen kuullut melkeinpä vain hyvää.


Ensimmäisenä iskin silmäni Skin Frostiin sävyssä Regina George, koska pinkki. Mutta siitä ei oikein irronnut sävyä. Pikaisesti testasin kaikki esillä olleet testerit ja päädyin tähän kauniiseen hohtavaan Neffree -sävyyn.  


Koostumus on puuterisen ja voidemaisen väliltä ja tätä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Kosteana en ole vielä testannut. Tätä voi käyttää myös silmämeikissä ja vartalolla, kun taas esim. tuota Regina Georgea ei suositella käytettäväksi silmämeikissä.

Voisin tämän esitellä vielä käytössä vaikkapa yhdessä viime viikolla olleen Victoria's Secretin luomiväripaletin kanssa. Voisi sitten säihkyä ihan kunnolla :D

Miltäpä vaikuttaa? Onko tuttu merkki? 

-T

4 kommenttia:

  1. Musta tää vois olla ihana luomellakin! Jään odottamaan millainen tää on kasvoilla. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)