perjantai 27. lokakuuta 2017

Lush Joulun goodiebag

Lushin neidit hemmottelivat meitä pikkujouluissaan sekä ihanalla ohjelmalla ja tarjoilulla että mielettömällä goodiebagilla jonka esittelen tässä.
Jokainen sai valita 3 mieleistään joulutuotetta ja lisäksi he sujauttivat mukaan vielä muutakin. Jokaisella oli siis erilainen kassi kotiin lähtiessä.


Tässä ensin itse valitsemani tuotteet sekä nalle jonka saimme itse tehdä.

Berry Berry Christmas -kiinteä suihkugeeli hurmasi tuoksullaan. Pitänee vielä käydä kotiuttamassa se colan tuoksuinen suihkari... nimeä en nyt osaa sanoa.

Twilight -kimallepala, rauhoittavaa oloa ennen nukkumaan menoa. Tämä pitäisikin jo korkata käyttöön.

Buck's Fizz -kiinteä vartalonhoitoaine. Tämä tuntui testatessa ihanalta iholla, vaikka en yleensä välitä näistä suihkussa käytettävistä vartalonhoitoaineista. Ja se tuoksu.


Kassista löytyi lisäksi Sparkle -hammastahnatabletit. Näistä on tulossa oma postaus, sen verran villi tuote kyseessä.

Sugar Daddy-O Solid Conditioner. Heh, ostin tilaisuudesta tuon vaalean hoitoainepalan ja en tiennyt että kassissa oli jo palanen mukana :) Nytpä saan testata kahta erilaista hoitoainepalaa. Shampoopalasta oon tykännyt paljon joten sen takia halusin testata miten hoitoaine toimii.

New Hair -shampoopala. Stimuloiva shampoo hiuspohjan hoitoon, kyllä kiitos! Tämä tulee käyttöön heti kun joku toinen shampoo on loppunut suihkusta.

Ja vielä se itse ostamani hoitoainepala Big. Se on jo käytössä ja siitä lisää sitten kun pääsen siitä perille.


Pakopelistä voittamassamme lahjapaketissa oli nämä pirteät tuotteet:

Bohemian -saippua. Olen yhden tällaisen jo käyttänyt, mutta tykkäsin kyllä kovasti.

Yoga Bomb bath bomb. Koska sitä kylpyammetta ei ole, täytyy ruveta tekemään enemmän jalkakylpyjä. Nythän olisi hyvä hetkikin kun talvi tulee ja varpaat palelee.

Yuzu And Cocoa shower cream. Tämä tuoksuu todella tutulle, mutta en nyt saa päähäni että mille...

Brightside kylpypallo. Lisää jalkakylpyjä!! Näiden kaveriksi täytyy käydä hakemassa Lushin jalkojenhoitotuotteita.

Sellaisia ihanuuksia! Kiinnostaisiko kuulla jostain näistä enemmän? 

-T

8 kommenttia:

  1. Olisko se kolantuoksuinen suihkugeeli Santa's Christmas? :) Itse tilasin sen ja se ainakin tuoksuu kolalle.

    VastaaPoista
  2. Itse en jotenkaan tuota hoitoainepalaa oppinut käyttämään kun sen joskus ostin ja annoinkin äidilleni (pitäisikin kysyä onko käyttänyt sitä..), joten noista ehdottomasti mielelläni sinun kokemuksiasi kuulisin - niinkuin muistakin tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkään en oo vielä tosta hoitoaineesta päässy kartalle, mut testailut jatkuu yhä :) Kirjotan niistä sitten oman postauksen.

      Poista
  3. Buck's Fizzin käyttökokemukset kiinnostaisi, itsekin olen sitä käynyt Lushilla nuuhkimassa, ja löytyy ostoslistalta, on tosi herkku tuoksu :>

    VastaaPoista
  4. Oi apua miten ihania juttuja! Ja olitkin ehtinyt tän postauksen jo kirjoittaa ;) Mun suosikkituoksu Lushilta on tuo Twilightissakin oleva tuoksu, se löytyy myös tän vuoden yhdestä suihkugeelistä ja mun lemppari-Lush-tuotteesta, Sleepy-vartalovoiteesta<3 Nuo teidän tekemät kylpynallet on kyllä supersöpöjä!

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)