maanantai 18. syyskuuta 2017

Pink monday: Too Faced Chocolate Bon Bons

Tsempatakseni itseäni kirjoittamaan tätä blogia kahdesta työstä huolimatta ajattelin aloittaa tämmöisen pink monday -sarjan. Maanantaisin siis julkaisisin postauksen jostain tuotteesta joka on tai jossa on jotain vaalenapunaista/pinkkiä ja siltä väliltä. Mitään en kuitenkaan pysty lupaamaan, mutta yritän saada jotain vaaleanpunaista joka maanantaille.

Sarjan aloittaa siis Too Facedin Chocolate Bon Bons -luomiväripaletti joka on kauniin vaaleanpunainen.


Paletti on tukevaa metallia ja sisältää peilin mutta ei sivellintä. Ja itse luomivärit tuoksuvat suklaalta. Itse olen suklaan suhteen sellainen että saan siitä helposti huonon olon, niin myös tästä tuoksusta jos nuuhkin sitä kovin pitkään. Luomille laitettuna tuoksu ei kuitenkaan enää tuoksu, ainakaan nenään asti. En ole viitsinyt sentään miestä pyytää nuuhkimaan silmiäni :D


Paletin värin lisäksi minuun vetosivat nämä sydämen muotoiset luomivärinapit. Kuin söpöjä!

Alla olevat swatchit olen laittanut puhtaalle iholle ilman pohjustajaa ja sormella levittäen.


Almond Truffle * Satin Sheets * Sprinkles * Molasses Chip * Malted


Cashew Chew * Cotton Candy * Café Au Lait * Bordeaux * Mocha * Black Currant


Dark Truffle * Pecan Praline * Totally Fetch * Earl Grey * Divinity

Luomivärit ovat laadultaan hyviä ja pigmenttisiä mutta häivyttyvät hyvin. Vaalein korostussävy Divinity on porukan jauhoisin, mutta ei kuitenkaan liian pöllyävä. Tosin kulmaluulle laitettaessa pitää olla varovainen ettei sävy vaalenna jo laitettua silmämeikkiä.
Värien puolesta lempisävyni tästä ovat luonnollisesti Cotton Candy ja Totally Fetch, mutta silmämeikissä olen tykännyt käyttää Mochaa luomivaossa, Dark Trufflea ja Café Au Laitia liikkuvalla luomella. 
Kaikki sävyt sopivat toisiinsa ja tällä paletilla saa luotua monen moisia meikkejä. Itse olen lähinnä tylsästi käyttänyt vain ruskeita sävyjä. 
Alla meikki tehtynä tällä paletilla.Kuvia ottaessa mietin että pitäisi kirjoittaa ylös käytetyt sävyt, mutta silloin olin tekemässä tätä postausta tyyliin samana päivänä, joka tietysti sitten jäi ja nyt en enää muista mitä käytin. 
Luulisin että ainakin Café Au Lait sisänurkassa ja ehkä juurikin toi Mocha luomivaossa.Voin lämpimästi suositella tätä palettia. Tähän on tullut nyt tartuttua useampana aamuna kun voi olla varma että kiireessäkin saa tehtyä ihanan meikin. Tämän paletin myötä olen päässyt enemmän kosketuksiin myös mattaluomivärien kanssa. Jotenkin tuntuu että kokoelmani koostuu enemmänkin helmiäisistä ja glitterisistä sävyistä. Nyt olen ihan rakastunut mattoihin.
Seuraavalla reissulla johonkin Sephora -maahan pitää käydä tutustumassa enemmän merkin luomiväreihin ja muihinkin tuotteisiin.

-T

4 kommenttia:

 1. Jos joskus ostan jonkun Too Facedin paletin, niin se voisi hyvinkin olla tämä. Sopivasti neutraaleja sävyjä sekä "statement" -sävyjä, jos haluaa vähän säväyttää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä monipuolinen. Tosin mulla ei hirveesti oo tietoa muista merkin paleteista...

   Poista
 2. Älyttömän söpö paletti, tää on mennyt multa ihan kokonaan ohi! Kauniin meikin oot tehnyt ♡

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)