tiistai 30. toukokuuta 2017

Joukostamme poistuneet huhtikuu -17

Nyt voisi taas tällein ajoissa käydä läpi viime kuun roskat.
Edit, no ei nyt ihan ajoissa käyty ku jäi postaus tauolle pariksi viikoksi...


Koppaan olisi vielä mahtunut tavaraa, mutta joukossa oli taas useampi näytepussi, niin lopullinen lukumäärä on kuitenkin hieman suurempi kuin normaalisti.


Tukka:

KC Professional Color Mask Paint sävyssä Hot Pink. Jälleen yksi pinkki suoraväri latvojen värin ylläpitoon. Tämä on ihan hyvä väri, sävystä ei tule tumman pinkkiä mitä itse haluaisin, mutta sellainen vähän vaaleampi. Omat latvani ovat vähän puhki kuluneet, mutta silti tämä ei niin tasaisesti tartu joka kohtaan. Kestää hiuksissa muutaman pesun verran. Varmaan tulee ostettua jossain vaiheessa lisää, mutta nyt on käytössä toinen versio. Tuubista riittää n. 2 sävytykseen.

L'oréal Préférence hoitoaine. Toistaiseksi viimeinen hiusvärin mukana tullut hoitoaine. Loistavaa tavaraa.


Kroppa:

Athena's Treasures Soothing Body Lotion. Rodokselta ostin tämän rauhoittavan oliivivartalovoiteen after sunin loputtua ja rakastuin tähän välittömästi. Tuoksu on huumaava, tämä kosteuttaa erittäin hyvin ja rauhoittaa ihoa. Tässä on vain kaikki kohdillaan, paitsi saatavuus. Ystäväni meni kreikkaan hieman reissumme jälkeen ja tilasin häneltä toisen tämmöisen jemmoihini. En uskalla vielä avata sitä koska sitten se loppuu... Love it!

Decubal Original Clinic Cream. Tätä pitää talvisin olla aina. Loistava kuivalle iholle, olen käyttänyt tätä päästä varpaisiin. Loppuvaiheessa käytin tätä yökäsivoiteena kun kroppa ei enää tarvinnut niin tuhtia voidetta. Love it!

Lush Snowman Shower Jelly. Nämä suihkujellyt ovat kyllä hauskoja tapauksia. Löllyviä ja hyvän tuoksuisia. *postaus*


Nassu:

L'oréal Youth Code -silmänympärysvoide. Todella tuhti voide joka oli oikein loistava talvella. Koostumus oli paksua, mutta nopeasti imeytyvää. Ei turvottanut (tosin mulla ei vielä mikään silmänympärysvoide ole turvottanut) ja sopi myös meikin alle. Ottaessani Oriflamen sy -voiteen käyttöön siirsin tämän yövoiteeksi. Hyvä tuote, mutta epäilen että ostan tätä uudestaan. 

Avon Nutraeffects Hydration Daily Cream. Superkosteuttava koostumus helli talven kuivattamaa ihoa. Ilmojen lämmetessä tämä oli liian tuhtia iholleni. Kuivaihoiselle sopiva tuote, tai pintakuivalle. Mutta ei rasvaiselle. *

Avon Anew Ultimate Supreme Advanced Performance Créme. Koostumus oli jotenkin kimaltelevaa ja tästä jäi sellainen hohde iholle. Sopiva juurikin aamulla käytettäväksi, kosteutti ihoa hyvin ja jätti sen silkin sileäksi. Tätä voisin hankkia lisääkin. Avonin voiteet ovat harvemmin sopineet mun iholle, mutta nämä kaksi ovat yllättäneet iloisesti. *

Supermood Youth Glo Radiance Serum. *postaus* Oikein miellyttävä seerumi jota voisin käyttää lisääkin. *

Oriflame Eco Beauty Eye Cream. Ihastuttava kevyt silmänympärysvoide jota käytin aamuisin. Iltaisin haluan hieman tuhdimpaa voidetta. Tuubista sai annosteltua sopivan määrän tuotetta ja tämä imeytyi nopeasti jättäen silkkisen tunteen iholle. Voisin ottaa tämän kesäkäyttöön. *

Lavera Beauty & Care Lip Balm - Rose. Hyvällä tavalla rasvaisen tuntuinen huulivoide kosteutti hyvin, tuoksui hieman karamellimaiselta ja tuntui huulilla hyvältä. Vaaleanpunaisesta sävystä huolimatta ei sävyttänyt huulia. Tämä oli kylppärihuulirasvana. Voisin käyttää lisääkin. *

Phytomer Oligopur Blemish Target Gel. Aivan jäätävän hyvä tuote näpyille. Kesti käytössä useamman vuoden ja kirjaimellisesti nitisti näpyt yhdessä päivässä. Kun tunsin että on tulossa iso ja kipeä ihonalainen patti, laitoin tätä ja seuraavana päivänä näppy oli kadonnut. Rakastan tätä tuotetta. Mutta mutta... Sokos ei enää myy tätä, joten pitäisi lähteä metsästämään jostain hoitolasta. Jonain päivänä vielä sen teen! Love it!! 


Meikit:

Meikkimuna, merkkiä en muista. Ostin joskus luonnonkosmetiikan messuilta. Mielestäni toimi ihan yhtä hyvin kuin originaalit Beauty Blenderit. Käytän näitä munia todella harvoin, tämäkin oli jo parisen vuotta vanha, mutta käyttökertoja ehkä se kymmenen. Viimein tämä oli sen verran haurastunut että rupesi murustumaan. 

Lumene Gel Perfect Kynsilakka sävyssä 4 Kissankellot. Kaunis vaaleanpunainen sävy, mutta siinä se sitten olikin. Koostumus oli alusta asti jotenkin kökkö. Raidoittui helposti ja jäi ruman näköiseksi. Ei jatkoon.

Diego Dalla Palma Lifting Effect Fluid Concealer. Mua harmittaa ihan älyttömästi että tää kerkes mennä pilalle. Toimi aivan loistavasti, peitti hyvin ja sulautui ihoon. Mutta nyt oli tuoksu muuttunut todella pistäväksi niin katsoin parhaaksi heittää tämän pois. Kun on seuraavan kerran tarvetta hankkia peiteaine, ostan tätä. *


Näytteet:

Kävin tässä yksi päivä näytekassin läpi ja heitin vanhentuneet pois. Yritin taas ottaa näitä tehokäyttöön ettei jää pyörimään kylppäriin.

Lumene Vitamin C+ Heleyttävä Päivävoide. Raikkaan tuoksuinen ja kosteutti ihan hyvin.

Lumene Time Freeze V -Shaping Serum. Olen joskus käyttänyt tätä täysikokoisen pullon. Hyvä seerumi meikin alle, napakoittaa ihoa hieman.

Bernard Cassiere Deep Pore Cleanser. Miedon tuoksuinen putsari joka jätti ihon raikkaan tuntuiseksi.

Clarins Double Serum. Pienestä näytepussista oli hankala ottaa tasaisesti seerumin molempia ainesosia jotka olivat eri pussissa. En oikein ottanut tästä selvää, oliko tämä hyvä vai huono tuote.

Bernard Cassiere Ideal Silhouette Gel. Raikkaan tuntuinen geeli, tehosta ei pysty sanomaan näin pienen pussin jälkeen.

Bernard Cassiere Perfect Legs Draining Fluid. Raikas oli tämäkin.

Bernard Cassiere Pina Colada Body Milk. Tästä tykkäsin. Tuoksui ihanalle ja kosteutti hyvin.

Bernard Cassiere Chai Latte Body Peeling. Tässä oli isoja rakeita, mutta ei kovin paljoa. Itse pidän rouheammista kuorinnoista.

Forever Bright Sparkling Aloe Vera Toothgel. Vielä löytyi jemmoista näyte tästä ihanasta hammastahnasta. Tätä haluan lisää.

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream. Perushyvä käsivoide.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original. Oikein hyvä luomivärinpohjustaja. Pitää luomivärit paikallaan koko päivän, kunhan ei annostele tuotetta liikaa. Tätä ostan todennäköisesti täysikokoisen putelin kun tämänhetkiset pohjustajat loppuvat.


Vähän isompi läjä kun parina aijempana kuuna :) 26 tuotetta joista 15 täysikokoista ja 11 näytettä.

*saatu blogin kautta 

-T

2 kommenttia:

  1. Hyvä määrä loppuneita! Supermoodin Youth Glo -seerumi on ihan oma lemppari. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)