keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Supermood Youth Glo Radiance Serum

Ensimmäinen kosketukseni Supermoodin kosmetiikkaan. Itse sarja on herättänyt mielenkiintoni jo heti sen ilmestyttyä, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi hankkia mitään siltä... Niinpä ilahduin suuresti kun blogimiitin goodiebagista löytyi tämä seerumi.

Seerumi lupaa tuoda iholle hehkuvaa kuulautta ja valoa, sekä säännöllisellä käytöllä pitää ihon pinnan nuorekkaan hehkeänä ja ravittuna. Tätä voi huoletta käyttää myös silmänympärysiholle. 



Huurteinen lasipullo on kaunis ja yksinkertainen. Pidän pipettipullosta. En tiedä miksi pipetistä tulee aina vähän sellainen ylellisempi vaikutelma... Ja tässä tuo pipetti toimii hyvin eikä tiputtele tuotetta matkalla kädelle.


Seerumi on maitomaista ja imeytyy iholle hetkessä jättämättä rasvaista tunnetta. Iho tuntuu sileältä ja kostutetulta, vaikkakin oma ihoni vaatii tämän päälle vielä päivävoiteen. Käytän tätä siis aamuisin.


Aluksi en ihan lämmennyt tälle koska en oikein huomannut mitään eroa käytön aikana ihollani, mutta nyt kun tuote on jo viittä vaille loppunut, huomaan että mulle tulee tätä ikävä. Kävin vielä ihan vartavasten tutkailemassa ihoani tämän laitoin jälkeen ja huomasin ihoni olevan terveen näköinen ja hehkeä. Ja tämä toimii meikin alla loistavasti. 

Seerumi sisältää paljon ihoa ravitsevia ainesosia, kuten glyceriiniä, jojobaöljyä, tyrnimehua, villiruusunsiemenuutetta, kurpitsansiemenöljyä jne jne. Tuoksu on jännän pehmeä ja rentouttava.

Tämän perusteella haluaisin kyllä testailla muitakin tuotteita. Silmänympärysvoide loppuu kohta, joten se voisi olla hyvä valinta.

Hintaa tällä on n. 59€.

*saatu blogimiitin goodiebagissa

-T

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä ja! Mutta vielä olen vähän kahden vaiheilla, tykkäänkö niin paljoa, että ostaisin uuden pullon. Seerumi ei mun mielestä ole kovin riittoisaa, pullo on parin viikon käytössä vajunnut aika paljon. Mutta nätti iho tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kestäny kyllä jo ikuisuuden :O Tosin käytän tätä vaan aamuisin.

      Poista
  2. Mä rakastan tätä meikin alla, mä en itseasiassa kovinkaan usein tarvi tähän päälle edes voidetta, kun laitan alle hoitoveden. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)