perjantai 17. maaliskuuta 2017

Essence The Gel Nailpolish - 82 my hula hoop

Taas on mennyt kuukausi siitä kun oon blogia päivittänyt.. Huoh. Ensin oli hirveä kiire, sitten kuun vaihteessa alkoi talviloma jolloin olin jyväskylässä ja kun palasin takaisin töihin olikin työpäivät taas sellaisia 14 tuntisia. Ja sen jälkeen ei vain yksinkertaisesti enää jaksanut avata konetta.

Mutta palataampa hetkeksi Essencen maailmaan. Kerroinhan saaneeni kasan tuotteita testiin ja niitä olen tässä ihmetellyt ja testaillut. Esittelyssä tällä kertaa siis my hula hoop -kynsilakka.


Sain siis testiini yhden hoitolakan ja 5 värilakkaa. My hula hoop on kuvassa kolmas vasemmalta.
Kynteni olivat ennen lomaa todella kärsineet, ne vain repeilivät päivittäin, jopa siinä vaiheessa kun ei enää ollut mitään mistä revetä. Molemmat työni kuivattavat käsiä ja kynsiä todella paljon, joten kuivuus on yksi suurimmista ongelmistani. Tämä Sos power repair tuli kuin tilauksesta käsiini. Olen käyttänyt nyt sitä pelkästään tai aluslakkana säännöllisesti. Lisäksi aloitin reilu kuukausi sitten Helein kauneusravintolisäkuurin joilla yritän saada kynteni kuntoon. Nämä kaksi yhdessä ovat tehonneet sen verran, että kerkesin olla yli viikon töissä pidemmillä kynsillä, ilman että yksikään niistä repesi! Tätä ei ole koskaan tapahtunut 12 hotellityövuoden aikana. 

Ja tästä päästäänkin sitten my hula hoopiin.


Väri on kaunis haalean vaaleanpunainen jonka yleensä koen hyvin hankalaksi väriksi. 
Mutta tämä lakka levittyi kauniisti ja ilman raitoja, eikä ollut koostumukseltaan paksua. Muutenkin nämä Essencen lakat ovat yllättäneet positiivisesti. Joulukalenteristahan sain jo jokusen lakan.


Kynsillä on lakkaa 2 kerrosta, eli peittävää on. Itse en aina jaksa montaa kerrosta laittaa. Sivellin on suht leveä, mikä on hyvä asia. En pidä ohuista siveltimistä joilla joutuu lakkaamaan tuhat kertaa että saa lakan koko kynnelle, mutta myöskään todella leveät siveltimet eivät minulle sovi koska esim. pikkurillin kynteni ovat niin kapeat että onnistun vain sottaamaan. Pysyvyys on samanlainen kuin muilla lakoilla, omilla kynsilläni sen 1-2 päivää.

Kaiken kaikkiaan Essencen lakat ovat oikein toimivia ja niistä löytyy kivoja sävyjä. Merkillä on suuri vaihtuvuus tuotteilla, joten uusia sävyjäkin tulee usein. Hintaa näillä lakoilla on n. 2€.

Essenceähän myy mm. jotkut Tokmannit ja Citymarketit, sekä netistä esim. Pretty.fi.

Nyt on pakko lopettaa tämä sekava selostus sillä silmät ei meinaa millään pysyä auki ja herätyskello soi taas vajaan 8 tunnin päästä.

-T

6 kommenttia:

  1. Ihana lakka, tosta tulee yksi mun lempi Essie mieleen, joka tosin on hankala levittää, jättää helposti raitoja ja siksi pitää laittaa kolme kerrosta. :/ Voisinkin kokeilla tätä, jos pääsis helpommalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut vaan huonoja kokemuksia tän sävysistä lakoista, mutta tämä toimii. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)