maanantai 13. helmikuuta 2017

Ziaja Moisturising Foot Cream


Jalkojen rasvaus on mulle yhtä tärkeää kuin kasvojen tai vartalon rasvaaminen. Huomaan heti jos jalat ovat pesun jälkeen pidempään rasvaamatta. Tiedän että on paljonkin ihmisiä jotka eivät juurikaan edes ajattele jalkojen hyvinvointia ja että he voivat rasvata koko kroppansa kasvoista nilkkoihin, mutta jalat jäävät hoitamatta. Herää vain kysymys että miksi? Miksi rasvata nilkkoihin asti mutta ei siitä edemmäs? Olen jalkahoitoja tehdessäni yrittänyt asiakkailta kysyä syytä tähän, mutta he eivät ole osanneet vastata siihe. Eräs asiakas kysyi multa kerran voinko rehellisesti sanoa rasvaavani omia jalkojani säännöllisesti? Vastaus on että joka kerta kun pesen jalkani. Se on jo rutiini.

Avonin jalkavoiteen loputtua tuli uuden hankkiminen eteen. Suuntasin taas Sokokselle ja tutkailin tarjontaa siellä. Valinta oli vaikea, koska halusin kokeilla jotain uutta, mutta silti mielenkiintoista. 
Ziaja on merkkinä tuttu, mutta en ole kokeillut siltä muuta kuin kaakaokäsivoidetta.


Tuubin ulkonäkö ei juurikaan silmiä hivele vaan on hyvin kliinisen ja tylsän näköinen. Mutta silti omalla tavallaan ihan söpö. Tuubi on samanlainen kuin merkin käsivoiteissakin, kovaa muovia flippikorkilla.

Voide sisältää pehmentäviä ja kosteuttavia ainesosia, mm. glyseriiniä ja palmun hedelmistä saatavaa öljyä. Se tuntuu kevyeltä, mutta kosteuttaa tehokkaasti. Voiteella kestää pienen hetken ennen kuin se imeytyy täysin, joten ihan heti rasvaamisen jälkeen ei kannata lähteä talsimaan ympäri kämppää. 
Tuoksuna raikas sitruuna, joka kuitenkaan ei ole niin voimakas vaan sellainen pehmeä. 
Toimii hyvin myös käsille. Totesin sen kun kuvaamisen jälkeen sipaisin kuvausvoiteen käsiini. 

Olen jo useammin maininnut siitä että omat jalkani ovat hyvässä kunnossa, en kärsi kovettumista tai suuremmasta kuivuudesta, joten siinä mielessä olen hieman huono arvioimaan jalkavoiteita ja niiden tehoja. Mutta jos ongelmana on vain kosteuden puute, voisi tämä varmasti olla hyvä voide. 
Voisin hyvinkin käyttää tätä enemmänkin, mutta luulempa että testaan seuraavaksi jotain muuta merkkiä/voidetta. 

Ziajaa voi siis ostaa mm. Sokokselta ja tämän kosteuttavan jalkavoiteen lisäksi merkiltä löytyy halkeilevan ihon jalkavoide sekä ravitseva jalkavoide. Hintaa näillä on n. 4€, joten ei ole ainakaan hinnalla pilattuja.

Ziaja kosteuttava jalkavoide sopii myös diabeetikoille.

No mites... kuulutko niihin ihmisiin jotka eivät jalkojaan rasvaile? :)

-T

8 kommenttia:

 1. Minä en aikaisemmin paljoakaan jalkojani rasvaillut, mutta pari vuotta sitten kantapäät alkoi sen verran kuivumaan, että oli pakko ottaa jalkojen rasvaamisesta tapa. Olen tykännyt Lumenen jalkarasvasta todella paljon ja sitä tulen jatkossakin hankkimaan. Nyt on käytössä Yves Rocherin jalkavoide, mikä ei tunnu tehoavan kuivaan ihoon ollenkaan niin hyvin kuin Lumenen voide.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, mulla on joskus ollu Lumenelta sitä koivu -hunaja jalkavoidetta ja se oli hyvää. Pitääkin mennä Lumenen hyllylle tiirailemaan :)

   Poista
 2. Minä rasvaan jalat joka ilta ennen nukkumaan menoa ja tietysti olen ne ensin pessyt;) En enää osaisi olla ilman rasvaamista. Minusta kuivat ja karheat jalat on epämiellyttävän oloiset. Kiva kuulla, että on muitakin jalkojen rasvaajia;) Tykkään eniten Dermosilin karbamiidijalkavoiteesta, mutta on monia muitakin hyviä tuotteita. Ziajaa en ole kokeillut, mutta pitää ehdottomasti tutkia lähemmin, kun ei hintakaan ole tuon kummoisempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo Dermosilista kokemuksia, mutta ehdottomasti laitan tuon korvan taakse. :)

   Poista
 3. Itsekin rasvailen jalkani aina suihkun jälkeen, en oikein osaisi tätä rutiinia jättää pois kuten en muitakaan ihonhoitorutiinejani :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ei ihan joka ilta muisteta hölväillä vaikka pitäs,mulla on kropassa varsinkin atooppisen kutiava iho ja jalkapohjat on PAHIMMAT :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ARGH! Nyt otat sen voiteen vaikka yöpöydälle ja rasvaat ne joka ilta! :D

   Poista

Mielipiteitä? :)