keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Korres Wild Rose Foundation

Yksi mielenkiintoisimmista tuotteista joita olen blogini kautta saanut on Korresin Wild Rose -meikkivoide sävyssä RF1. Tämä tuote löytyi Nonnulan illanistujaisten goodiebagista.

Itse merkistä mulla ei ole juurikaan kokemusta, ei edes niistä kuuluisista suihkugeeleistä joista olen kyllä lukenut paljon blogeista. Ennen tätä itseltäni löytyi vain yksi huulikiilto, joka kyllä kuuluu suosikkeihini.


Ulkonäöstä ei ihan ensimmäisenä tule meikkivoide mieleen. Jotenkin miellän ne enemmän sellaisiksi lasipulloiksi tai erilaisiksi tuubeiksi. Ruskea väri kyllä tuo mielikuvan Korresista merkkinä.


Ilahduttavaa oli se että tässä on pumppu. Se tuo heti sellaista vähän "hienostunempaa" tunnetta.

Meikkivoide itsessään on melko paksua ja sen levittämisessä täytyy hieman nähdä vaivaa että saa siitä tasaisen, mutta se on kaiken sen vaivan arvoista.


Pahoittelen nuhjuista olemustani, 2 viikon nukkumattomuus ja öiset yskimiset oksentamisineen ovat ottaneen veronsa. Tällä hetkellä varsinaisesti ihossa ei ole suurempaa peitettävää, lähinnä tummat silmänaluset sekä pientä punoitusta nenän vierellä.



Meikkivoide peittää ihon virheet todella hyvin. Myös tummat silmänaluset saivat kyytiä. Itse käytin n. 2 pumppausta meikkivoidetta ja kerrostin sitä tarvittaviin kohtiin. Tämä jättää mattapinnan pitkäksi aikaa, eikä välttämättä vaadi puuterointia. Itse en kuitenkaan osaa olla ilman puuteria... 
Pysyvyys on erittäin hyvä, yksi parhaimmista koskaan. Naamani muistuttaa työpäivän jälkeen lähinnä katulamppua pimeässä lähes millä tahansa meikkivoiteella, joten en aluksi jaksanut uskoa tämänkään pystyvän parempaan. Mutta työpäivän jälkeen ei meikkiä tarvitse korjailla juuri ollenkaan.

Olen huomannut tarttuvani tähän lähes päivittäin, varsinkin silloin kun kasvoissa on paljon peitettävää tai tiedossa on pitkä työpäivä.



Vaikuttavat aineet:
Skin Moisture Mix -yhdistelmä aminohappoja ja sokerista uutettuja ainesosia tasapainottaa ihon kosteustasoa
Runsaasti C -vitamiinia sisältävä villiruusu pehmentää pieniä juonteita ja tasoittaa ihon sävyä
E -vitamiini antaa antioksidanttista suojaa
UVA/UVB -suodattimet suojaavat auringon haittavaikutuksilta (SPF15)

Korresin nettikaupassa hinta tälle on alkaen 21,60€ ( sävyt RF2 ja RF3 ), mutta sävyt RF1 ja RF4 ovat 36€. Tuotetta tuubissa on 30ml, eikä meikkivoide sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia eikä etanoliamiineja.

Tämän kokemuksen perusteella uskon että tulevana palkkapäivänä joudun menemään tutustumaan Korresin tuotteisiin hieman lähemminkin. Jos nämä muutamat meikkituotteet ovat näin ihania, mitä ihanuuksia ihonhoitotuotteet tekevätkään iholle?


Muut meikissä käytetyt tuotteet:

IsaDora Perfect Loose Powder
Milani poskipuna sävyssä 03 Berry Amore *
Essence huulipuna sävyssä 07 Natural Beauty
Trucco Pro Lip Pencil sävyssä Sienna Suede
Lumene kulmakynä sävyssä 3 Blond
Lumene Long Wear Duet Eyeshadow sävyssä 14 Pajun varpu
La Roche -Posay Respectissime Mascara Volume

Nyt tarttis niitä tärppejä. Mitä Korresia pitäis ehdottomasti testata?

-T

4 kommenttia:

  1. Wild rose -kasvovoide on suosikkini! Yksi parhaista kasvorasvoista ikinä!

    VastaaPoista
  2. Tosi nätin pohjan tekee! :) Ihan uusi tuttavuus mulle, tai siis tiedän, että tällainen tuote on, mutta en ole käyttänyt.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)