lauantai 3. joulukuuta 2016

Parasta just nyt

Taannoisen arvonnan kommenteissa toivottiin postausta suosikkituotteista. Lemppareitahan on monia, mutta niitä joita osta aina uudestaan ja uudestaan ei montaa ole. 
Kuukauden suosituimmat -postauksiakaan en "voi" tehdä, koska käytän niin usein samoja tuotteita ettei siihen tulisi vaihtelua. Mutta silloin tällöin voin tehdä Parasta just nyt -postauksen, jossa kerron tuotteista jotka ilahduttavat tällä hetkellä :)


Oriflamen huulilakat. Uskomattoman kauniit sävyt, levittyy tasaisesti, melko peittävä eikä liian tahmainen. Pysyvyys on hyvä. Hylsy on mielestäni kaunis ja sisältö erittäin laadukas. Näitä on tullut käytettyä monessa eri sävyssä pitkin kesää ja syksyä ja nyt talvea. Eikä kyllästymistä näy! *


Avon Nutraeffects -kosteusvoide kuivalle iholle. Kylmien ilmojen alettua ajattelin säästellä näitä tuhdimpia kosteusvoiteita niille pakkasille, mutta ihoni oli toista mieltä. Omistan muutamia hajuvesien mukana tulleita kosteusvoiteita, jotka ovat toki ihania, mutta eivät vain kosteuta tarpeeksi ja niillä yritin sinnitellä. Mutta kun huomasin päivittäin raapivani itseäni joka puolelta, totesin että nyt täytyy vaihtaa voidetta. Tämän putelin nappasin bloggaajien vaihtokasasta, ja nyt kroppani on rakastunut tähän. Miedon mutta raikkaan tuoksuinen voide ei tuntumaltaan ole kovinkaan paksua, mutta kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti. *


System Professional Balance Scalp Lotion. Toinen kutiseva kohta kylmillä ilmoilla on päänahka. Sitä hellin öljyhoitojen ja naamioiden lisäksi rauhoittavilla vesillä. Tämä SP:n vesi on siis VETTÄ ( no ei ihan perusvettä ) jota hieron päänahkaan aina hiustenpesun jälkeen tai silloin kun kutina iskee. Rauhoittaa kutinaa ja lievittää ärsytyksiä. 


Lush Santa Baby -huulikuorinta. Ai että... Ihana tuoksu, tehokas mutta hellävarainen kuorinta ja pieni herkkupala samassa :) Tekee huulista uskomattoman pehmeät. Ja itse ainakin tunnustan nuolaisevani kuorinnan rippeet huulilta lopussa.  Nam! *


Avon Nutraeffects -kasvovoide. Ihastuttavan kosteuttava, nopeasti imeytyvä voide. Todellinen yllättäjä Avonilta. Tykkään todella paljon tämän tunnusta iholla. Mulla on ollut nyt taas iho ärtynyt ja välillä tuntuu että mikään ei toimi. Mutta tämä... tämä ei ärsytä yhtään! Käytän tätä iltaisin ja nyt ihan odotan iltapesua että saan laittaa tätä kasvoilleni. *


Lumenen silmämeikinpoistoaine. Ei liene epäselvää että tämä on yksi suosikkituotteistani jota ostan aina uudestaan ja uudestaan. Nyt ei ole vähään aikaan tätä ollut, vaan olen käyttänyt misellivesiä tai muita silmämeikinpoistoaineita. Mutta nyt oli pakko saada taas tätä, koska aine on vain niin hyvää. Poistaa kaiken silmämeikin nopeasti ja ärsyttämättä.


Puhas Loodus puhdistava kasvovesi. Rintakehä on taas mukavasti räjähtänyt näpyille stressin takia. Laivalta nappasin sitten mukaani Puhas Loodus merkiltä tämän kasvoveden. Merkki on tuttu lähinnä Karkkipäivä -blogista. Ja koska omakohtaisia kokemuksia ei näistä ole, oli lähinnä pakko hankkia jotain itselle testattavaksi. Alkoholia sisältävä kasvovesi jättää ihon todella raikkaan tuntuiseksi ja ennen kaikkea puhtaan tuntuiseksi. Koko kasvoille en tätä päivittäin uskaltaisi käyttää, mutta juurikin tuohon decolteelle ja näppyjen kohdalle kyllä. Tai ihonpuhdistuksen jälkeen.


Jane Iredale LipDrink. Sitrukselle tuoksuva huulivoide kosteuttaa ja pehmittää huulia pitkäkestoisesti. Rakastan tätä tuoksua! Huulivoide pääsi majailemaan kylppäriin, jossa sipaisen sitä hampaiden pesun jälkeen huulille rauhoittamaan hammastahnan aiheuttamaa ärsyttävää kuivumista. Mutta toisaalta, tuote on niin hyvä ja hylsy niin kaunis, että tämä ansaitsisi päästä käsilaukkuun mukaan ja ihmisten ilmoille. Plussaa suojakertoimesta 15. *


Britney Spears Midnight Fantasy -hajuvesi on roikkunut menossa mukana jo useamman vuoden. Iso pullo kestää ja kestää. Tuoksu on vahva ja melko raskas, ja olenkin käyttänyt sitä lähinnä biletuoksuna ja välillä talvisin arkenakin. Nyt huomasin että pullon ollessa vielä reilusti yli puolillaan, on tuoksu ruvennut inasen verran haihtumaan. Siirsinkin tämän aktiivikäyttöön nyt talveksi että kerkeän nauttia tuoksusta vielä pitkään, onhan tämä kuitenkin mieluinen tuoksu. Pullo on kestänyt pitkään jo senkin takia että tätä ei ole tarvinnut laittaa kuin yhden suihkauksen ettei tule liikaa tuoksua.

Noin. Mukana oli niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja suosikkeja. Muun muassa nämä tuotteet ovat ilahduttaneet mua varsinkin nyt loka -marraskuussa, ja yhteiseloa tullaan kyllä jatkamaan vielä pitkään. Ja onhan noita muitakin ihania tuotteita joita on ilo käyttää, mutta ei nyt kaikkia voinut ottaa tähän mukaan :)

Löytyikö tuttuja tuotteita? Tähdellä merkatut on saatu blogin kautta.

-T

2 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen silmämeikinpoistoaine on myös minun ehdoton lemppari, en ole vielä yhtä hyvää saati sitten tuosta parempaa löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon lopettanu jo ettimisen ku palaan aina tähän takas :) Se täydellinen silmämeikinpoistogeeli on vielä hakusessa.

      Poista

Mielipiteitä? :)