sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Oi joulukuu, tule jo!

Nytpä on mullakin joku syy odottaa joulukuuta. Nimittäin 2 kosmetiikkajoulukalenteria! Viime vuonna en hankkinut mitään, enkä tänäkään vuonna ollut ostamassa mitään, mutta sitten tarjoutui "tilaisuus" niin... 


Essencen joulukalenterit myytiin viime vuonna loppuun hyvinkin nopeasti ja tänäkin vuonna osasta kaupoista loppui samantein. Sitten kuulin että järvenpään Tokmannilla näitä löytyisi, joten valjastin sielläpäin asuvan työkaverini diilaamaan tämän mulle :) 


Kalenteri on mukavan kokoinen, mutta itseäni ainakin häiritsee se ajatus että kalenterin mukana tulee tieto mitä se sisältää. Onneksi tässä se sijaitsi kalenteria ympäröivässä muovissa, jonka toinen työkaverini otti pois ja heitti roskiin niin että mää en nähnyt sitä :) Pysyy yllätys loppuun asti. Sen verran tiedän että ilmeisesti melko paljon kynsijuttuja tämä sisältää.


Toinen kalenteri jonka hankin on W7. Itseasiassa tämän kalenterin olin jo kerennyt tilaamaan ennen kuin kuulin että tuota Essenceä vielä saa. Merkkinä tämä on mulle vieras, joten mielenkiinnolla luukkuja availen. 


Toisin kuin Essence, W7 kalenteri on litteä ja se avautuu kuin kirja. Tässäkin sisältö löytyy tuolta kalenterin takaa, mutta en ole sinne kurkkinut koska haluan pitää yllätyksen yllä. Tilasin kalenterin Kosmetik4lessiltä ja siellä oli kyllä kerrottu sisältö jonka kävin läpi, mutta koska en tiedä mitä luomivärejä tms sieltä tulee eikä merkki ole tuttu, niin se ei niin haittaa.

Molemmat kalenterit maksoivat n. 30€. Luukun sisällöt julkaisen päivittäin instagramissa @missaria, jos kiinnostaa nähdä mitä näistä tulee :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)