tiistai 30. elokuuta 2016

Signe Seebid Vartalokuorinta - Viilentävä minttu

Mun piti kirjoittaa tästä kuorinnasta jo paljon aikasemmin, mutta silloin kun olin ottamassa kuvia tuotteista, en saanut tämän kantta auki ja otettua kuvaa itse tuotteesta. Jaaaaaa.... sit meni hermot. Ja sit unohdin koko homman kunnes taas muistin sen ja pyysin miestä avaamaan kannen. Ja tässä sitä nyt ollaan. Muah.

Signe Seebid on merkkinä mielenkiintoinen mutta jäänyt kuitenkin hieman tuntemattomaksi mulle, vaikka jokunen merkin tuote itseltä löytyykin. Kyseessähän on siis Virolainen luonnonkosmetiikkayritys, jonka tuotteissa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita ja Viron kasveja. Tuoksut tuotteisiin tulevat luonnollisista eteerisistä öljyistä ja värit luonnonkasveista, oksideista, lietteestä, savesta tai jostain muusta luonnossa esiintyvästä.

Blogimiitin goodiebagista löytyi tämä Viilentävä minttu -vartalokuorinta. Ja vartalokuorinnathan ovat aina kivoja tuotteita kokeilla.


Ihan ensimmäisenä haluan kehua tuoksua. Niin ihana ja raikas mintun tuoksu, tulee ihan joku pastilli mieleen. Sellanen super hengenraikastaja. Ja tuoksu kestää pitkään (purkissa siis) vaikka tuote on ollut käytössä jo pidempään. 


Sokerikiteet kuorii ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti ja sulaa kostealle iholle hierottaessa. Tuoksu jää hetkeksi iholle viipymään. 

Koostumuksen takia tuotetta kannattaa joko levittää kuivalle iholle ja sen jälkeen mennä suihkuun tai sitten ottaa sopiva määrä tuotetta johonkin pieneen kippoon josta sitten hieroo sen kostealle iholle. Muutoin märistä käsistä tuleva kosteus voi sulattaa purkissa olevan kuorinnan.  Eli purkista pikkuruinen miinus, vaikka ulkoisesti pakkaus onkin erittäin kaunis. 

Inci -lista on ilahduttavan simppeli: sokeri, viinirypäleöljy, kasviperäinen glyseriini, E -vitamiini ja piparmintun eteerinen öljy.

Mutta. Tämä on ihan ehdottomasti kesätuote. Koska tämä viilentää. Siis VIILENTÄÄ! Otin tämän ensimmäisen kerran saunaan mukaan kun ajattelin että kuumien löylyjen jälkeen viilentää sitten mukavasti. No niin. Kyllähän se viilensikin. Mua nimittäin paleli sen jälkeen ihan hillittömästi että oli pakko mennä kuivaamaan ja pukeutumaan sinne saunan puolelle kun en muuten tarennut. Että talvella kun muutenkin palelen suihkun jälkeen en voisi kuvitellakaan käyttäväni tätä. Mutta kuumilla kesähelteillä, ahh. 

Signe Seebidin tuotteita voi ostaa mm. Bona Valerelta jossa 200 g purkin hinta on 12€, mikä on mielestäni todella edullinen hinta käsintehdystä kosmetiikasta. 

Muita tuoksuja Signe Seebidin kuorinnoissa on appelsiini, kahvi-greippi, ruusunkukka, sitruuna-laventelin ja sitruunalta ja patsulilta tuoksuva kuorinta herroille.

Miltäpäs se kuulostaa?

*saatu blogin kautta

-T

6 kommenttia:

  1. Viluisena en voisi kuvitella käyttäväni kuin todella kuumilla kesähelteillä (joita ei tänä kesänä oikein edes ollut..) - nuo muut kuorinnat eivät varmaankaan viilentäviä ole vai..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan pitäisi olla :) Appelsiini sisältää lämmittävää appelsiiniöljyä, mikä kuulostaa ilmojen viiletessä aika kivalta. :)

      Poista
  2. En kanssa pahemmin tykkää viilentävistä tuotteista, mutta Signe Seebidin tuotteet on muuten ihania, just näpyttelen huomiseksi postausta naamiosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihania! Pitää mennä lukee toi sun postaus, oon taas pahasti jäljessä :D

      Poista
  3. Se appelsiinin tuoksuinen tuoksuu ihan pillimehulle, ah <3

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)