torstai 25. elokuuta 2016

BaByliss Miniliss -epilaattori

Nonnulan iltamista mukaan lähti BaBylissin pikkuruinen epilaattori. Itsehän käytän epilaattoria sääri - ja kainalokarvoille, joten itse epilointi on tuttua puuhaa. Omasta takaa multa löytyy Braunin Silk -epil 7 malli entuudestaan. Mielenkiinnolla otin tämän testiin.


Epilaattorissa on 30 pinsettiä, 2 vastakkain pyörivää epilointipäätä ja päiden välissä oleva hierontaosa. 2 nopeutta, herkille alueille ja säärille omansa. Laitteessa on irrotettava epilointipää joka voidaan pestä vedessä ja se toimii verkkovirralla.


Pyöreän litteä muoto on käteen sopiva ja tästä saa hyvän otteen. Ulkonäöllisesti oikein suloinen pikkuepilaattori ja tykkään jotenkin tosi paljon tuosta alaosan violetista kimalluksesta. Pienen kokonsa ansiosta tämä on näppärä ottaa matkoille mukaan, kunhan siellä vain on verkkovirtaa.


Mukana tulee säilytyspussukan lisäksi tietysti virtajohto, herkille alueille oma "lisälaite", eli tuo pää jossa on aukko keskellä, umpinainen pää matkoja ja säilytystä varten sekä pieni harja puhdistamista varten.

Sitten niihin omiin käyttökokemuksiin.

Epilaattori on mielestäni näppärä tapa poistaa säärikarvat vaikka telkkaria katsoessa. Ensimmäiset hankaluudet tulivat siinä että piti olla pistoke lähellä.

Epilaattorit pitävät yleensäkin ääntä, tässä ääni oli kuin maailmanlopusta. Siis pelottavan kova...

Karvojenpoisto juurineen sattuu, teki sen millä tahansa. Niin myös tälläkin... Mutta tietenkään kipu ei ole ylivoimaista tai kovaa, vaan sellaista kuumottavaa nipistelyä.

Mutta suurin ongelma tässä oli se, että en yksinkertaisesti saanut läheskään kaikkia karvoja irti. Ja epilaattorilta vaadin tosiaan sitä sileää lopputulosta. Testasin laitetta kainaloihin ja sääriin joihin molempiin olin kasvatellut karvoja testiä varten. Aikani tuhrattua päätin luovuttaa. Samassa ajassa kun olisin Braunilla epiloinut molemmat kainalot, olin BaBylissillä saanut toisesta kainalosta n. 30% karvoista pois. Valitettavasti se ei ollut kaiken sen vaivannäön arvoista. Sama juttu oli säärien kanssa. En saanut sileätä lopputulosta.

Mutta en silti sano että tämä välttämättä huono laite on. Uskon että tämä sopisi hyvin ensimmäiseksi epilaattoriksi nuorelle henkilölle joka haluaa harjoitella epilointia, mutta jolla karvankasvu ei ole vielä runsasta. Oliko tarpeeksi vaikeasti selitetty? :D Itse mietinkin nyt että mitä tällä tekisin... ja jatkan edelleen epilointia uskollisella Braunilla.

Hintatietoja tästä oli jotenkin todella vaikeaa löytää, joten arvioisin hinnaksi n. 50€. 

Myös Panda teki tästä laitteesta oman hauskan arvostelunsa :)

Epiloitko? Jos, niin millä?

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

 1. Epilointi on viime aikoina jäänyt melkoisen vähiin, pitäisi taas ryhdistäytyä ja alkaa kasvatella karvastoa sellaiseksi, että olisi epilointiin sopivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No määki on viimeaikoina hälyttävän usein kiireessä tarttunu höylään :/

   Poista
 2. Okei eli minulla ei ollut ainakaan viallista laitetta jos sullakin kuului samasta vehkeestä maailmanlopun ääniä :'D Ja säki jäit ihan karvalliseksi!

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)