tiistai 3. toukokuuta 2016

Uudet vanhat tavoitteet

Kun sain luomivärinelikon kulutettua loppuun asti, päätin vähän kaivella mitä kaikkea muuta voisi tehokäyttää loppuun. Mukana on myös aijemmin nähtyjä juttuja. Hiljaa hyvä tulee.


Tämmöisellä setillä lähdetään liikkeelle. Kyseessä siis meikkituotteita ja yksi hajuvesi.


Max Factor Xperience Weightless Foundationia mietin pitkään otanko tähän mukaan, koska ideana on yrittää käyttää pois tuotteita jotka saattaisivat muuten jäädä unholaan tms. En osaa nyt selittää oikein. Tämä meikkivoide on ollut lähes päivittäin käytössä ja olen pitänyt siitä todella paljon. En ole sen kummemmin esitellyt tätä täällä koska olen tuotteen ostanut poistomyynnistä eikä sitä enää saa. Sääli, tämä on yksi parhaista. Vielä hetken saan tästä nauttia, meikkivoidetta on jäljellä tuohon kurkistusaukkoon asti.

Lumenen Valopuuterikin on hyvää vauhtia loppumassa, nyt vaan äkkiä tehokäyttöön ja hus pois. Hyvä puuteri, ei siinä mitään.


Luomiväreistä uutena nappasin tämän L'oréalin trion josta olen jo aikaa sitten ylimmän sävyn kuluttanut pois. Vielä olisi jäljellä keskimmäinen ruskea (taas ruskea) ja alimmainen punertavan ruskea. 

Wet n Wildin paletti pääsi mukaan jo vähän aijemmin, mutta on silti jäänyt harmittavan vähälle käytölle. Vaaleanpunaisesta paistaa jo pannu läpi ja rusehtavan harmaakin on jo kuopalla.

Maybellinen valkoinen sinkkunappikin oli jo mukana, mutta myös sitä ei ole tullut käytettyä.


E. Funkhouserin huulikiilto on edelleen mukana. Tätä on tullut lähes joka aamu sipaistua huulille ennen töihin menoa. Purkkipakkauksen takia kiilto majailee kylppärissä josta hampaiden pesun jälkeen sitä huulille laitan.

Rimmelin huulipuna loppuu ihan kohta. Ja mulle se on loppu siinä vaiheessa kun en voi puikosta sitä huulille levittää. Tämä on koko elämänsä ollut sellainen huulipuna että se aina katoaa ja sitten jostain taas löytyy. Niin myös tämän tehokäytön aikana. Nyt se on taas löytynyt ja voin jatkaa sen kulutusta.


Poskipunia mulla ei oo loppumassa yhtään, mutta tämä Lumenen poskipuna on ollu kauiten käytössä. Jospa sen yrittäisin käyttää...

Lady Gagan Fame hajuvesi on lopuillaan joten sen suihkin seuraavaksi loppuun. Ihana tuoksu, tämä oli mulla myös häätuoksuna.

Näissähän sitä riittää taas kulutettavaa. Ja tosiaan ideanahan mulla näissä tuotteissa on se että pyrin käyttämään päivittäin ainakin yhtä näistä tuotteista. Mitä useampaa tulee käytettyä, sen parempi. Mutta ainakin yhtä.

Miten kulutus muilla sujuu?

-T

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Mun mini-Diorista loppuu kohta eka nappi. Ihmeen riittoisa tuollainen minikin on, tammikuun puolivälissä aloitin tehokulutuksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyyh, en oo vielä saanu pannua näkyviin noista joista se ei ees näy.. Mut meikkivoide loppuu ihan just :)

      Poista

Mielipiteitä? :)