keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Phytoon tutustumassa

Tulipa taas tässä oltua tutustumassa minulle uuteen tuotemerkkiin, Phytoon. Tilaisuus järjestettiin upeassa Ravintola Olossa jossa olen vieraillut pari kertaa aijemminkin.


Ranskassa vuonna 1969 perustettu Phyto keskittyy hiusten hyvinvointiin tutkimalla luonnon raaka-aineita ja valmistamalla niistä korkealaatuisia ja tehokkaita tuotteita. Phyto tunnetaan ennenkaikkea laadukkaista ja puhtaista kasviuutteistaan. Tuotesarjassa on käytetty yli 500 kasviperäistä raaka-ainetta.


Hiustenhoitosarja lupaa tarjota kaikille hiustyypeille ja hiuspohjan ongelmille ratkaisun. Tuotteiden tavoitteina on elinvoimaiset ja kauniit hiukset.


Phytolta löytyy tuotteita kaikille hiustyypeille, kuiville hiuksille, vaurioituneille hiuksille, värjätyille ja raidoitetuille hiuksille, hennoille ja ohuille hiuksille sekä hiustenlähtöä vastaan. Myös hiuspohjalle löytyy eri tuotteita, sekä hiusvärejä.


Phyton hiustenhoitorituaali on viisivaiheinen:

1. Ennen pesua

Ennen shampoopesua käytettävät tuotteet hoitavat intensiivisesti hiuksia ja hiuspohjaa.

2. Hiusten pesu

Valitse shampoo hiusten tai hiuspohjan kunnon mukaan.


3. Huuhdeltavat hoitoaineet


Valitse pikahoitoaine hiustesi tarpeiden mukaan. Käytä kerran viikossa pikahoitoaineen tilalla tehokkaasti ravitsevaa naamiota.

4. Jätettävät hoitoaineet

Levitä pyyhekuivattuihin hiuksiin valitsemasi öljy tai voide. Jätettävä hoitoaine hoitaa hiuksiasi seuraavaan pesuun asti.

5. Muotoilu

Muotoilutuotteet sisältävät hoitavia kasviperäisiä aktiiviaineita, jotka hoitavat ja muotoilevat kampauksesta kestävän.Phyto tulee myyntiin vain apteekkeihin.

Tämä vaikutti todella kiinnostavalta sarjalta. Vaikka shampoita pursuaa ovista ja ikkunoista niin tämän sarjan goodiebagin tuotteet kiilasivat testijonossa ykköseksi. Esittelen tuotteet sitten omassa postauksessa.

Kiinnostuitko Phytosta?

-T

4 kommenttia:

 1. Itse olen Phytoa päässyt testaamaan LF Beauty Boxin kautta ja vaikutti kyllä oikein mielenkiintoiselta. Kiva, että on Suomestakin saatavilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää oli ihan uus tuttavuus :) Mut kiva ku suomeenki tulee pikkuhiljaa uusia merkkejä.

   Poista
 2. Phyto vaikuttaa mielenkiintoiselta, aivan ihana esillepano tuotteilla!

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)