sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Joukostamme poistuneet joulukuu -15

Otetaas tähän tammikuun viimeiseen päivään katsaus viime vuoden viimeisistä loppuneista tuotteista. Huomenna onkin sopivasti vapaapäivä, joten ehtii kuvailla sitten tämän kuun loppuneet :)


Joulukuu oli myös pieni pettymys loppuneiden tuotteiden kohdalla, mutta parempi tämäkin kun ei yhtään loppunutta. Kun ottaa huomioon että kaapit, laatikot ja nurkat sekä yksi hylly vaatehuoneessa tursuaa purkkia ja purnukkaa. Parempi että niitä myös loppuukin.


Tukka:

Bonacure Oil Miracle Liquid Oil Conditioner. Alussa olin että plääh, mutta sitten tajusin että tätä pitää vaan omaan paksuun tukkaani laittaa PALJON. Kaksifaasinen hiuksiin jätettävä öljysuihke oli pelastus kuivalle tukalle ja kiireisille päiville kun piti hiukset pestä. Yleensä mulla ei nää hoitosuihkeet tee mitään, mutta tästä huomasi että kun tarpeeksi paljon laittoi niin teki tukasta pehmeän. Huolimatta runsaasta annostelusta, tuote oli riittoisa. Voisin käyttää enemmänkin. Hinta n. 21,90€ / 150ml.

Batiste Dry Shampoo Bloom. Perus Batistea. Poisti rasvaisuutta, mutta ei tuonut tuuheutta. Tuoksu oli yllättävän miellyttävä, ehkä paras tähän astisista. Muuten ei mitenkään ihmeellinen.. Hinta n. 7.90€ / 200ml. *


Kroppa:

Avon Simply Delicate Feminine Wash. Intiimialueiden pesunestettä pitäisi aina olla saatavilla. Mutta nyt ei ole ollut varaa tehdä tilausta Avonille, joten korvaavaa ei tilalla ole. Buu. Eron kyllä huomaa siinä käyttääkö tätä vai tavallista suihkugeeliä. Kaikki kokeilemani Avonin intiimipesuaineet on ollut järjestään hyviä. Pitänee yrittää tilata lisää. Hinta n. 6€ / 300ml.

Lush Rub Rub Rub Shower Scrub. Mulla ei oo hirveesti kokemusta Lushin tuotteista, joten kun voitin tämän kuorinnan blogitapahtuman arvonnasta, olin hyvin iloinen :) Kuorinta oli hauskan väristä (sinistä) ja huumaavan tuoksuista, sellasita vähän maskuliinisen sitruksista. Kuorinta oli tehokas, mutta myös kosteuttava. Tämä myös kirveli jos sattui olemaan haava tms. Tuli huomattua kun selässä oli joku naarmu ja kuorintaa valui siihen niin johan poltteli. Ei maailman riittoisin tuote, mutta voisin hyvin ostaa lisää joko tätä tai kokeilla jotain muuta kuorintaa Lushilta. Hinta n. 15,95€ / 330g. *


Nassu:

Flow kosmetiikka Luomu Mansikka Huulivoide. Tehokäytössä ollut huulirasva tuli tientä päähän siinä vaiheessa kun huulirasvaosa jäi korkkiin kiinni enkä saanut sitä enää irti sieltä. Rupesi olemaan jo sen verran vanha tuote että käytin sen äkkiä pois. Todella paksua, voimaista huulirasvaa. Jäi pyörimään huulten pinnalle eikä imeytynyt. Lasin reunaan jäi paksuna kerroksena :) En oikein tykännyt. Tuotetta ei ole enää ole saatavilla, joten en sille hintaakaan löytänyt.

Lumene Uudistava Silmänympärysvoide. Tämäkän ei ihan loppuun asti päässyt tehokäytöstä huolimatta, koska onnistuin tiputtamaan tämän kissan kakkalaatikkoon... ilman korkkia. Hrrr... Itse voide ei ollut mitenkään ihmeellistä. Muutenkin silmänympärysvoiteista on hankala sanoa mitään jos ei mitään mullistavaa huomaa. Kosteutti hyvin. En huomannut varsinaista tehoa rypyille joita on jo ruvennut ilmaantumaan silmäkulmiin. Nyyh. Tätäkään ei ole enää saatavilla.

Cattier Paris Cleansing Foam For The Face. Juuh. Tämäkään ei loppunut. Mutta jostain syystä vaahto tuli ulos todella vetisenä, eikä juuri ollenkaan vaahtona. Lisäksi tämä haisi tooooodella pahalta. Verrattuna esim. miselliveteen jonka tuoksu oli ihana! En sit tiiä että oliko tässä joku vika joka vaikutti myös tuoksuun... Hinta n. 14,80€ / 200ml. *


Näytteet:

Bioline Purifying Acid Cream. Rasvaisen ja akneihon voide, jonka avulla pääsin näpyistä eroon. Talviaikaan tarvitsen seerumin alle, mutta kesällä menisi sellaisenaan. Tykkään.

Maybelline Dream Wonder Nude -meikkivoide. Nyt täytyy tunnustaa että en muista tästä yhtään mitään... Ilmeisesti siis ei mitenkään ihmeellinen...

Bernard Cassiere Global Anti -Ageing Cream. Tehokosteuttava voide joka toimi erittäin hyvin niillä pahimmilla pakkasilla mitä oli.

Time Interceptor Anti -Ageing Serum. Tehokas seerumi hieman kypsemmälle iholle ( kuten minulle). Kosteutti kivasti ja tuntui ihanalta. Varsinaista tehoa ei vielä yhdestä pussista huomannut.

Intense Brightening Kiwi Care Anti -Ageing Radiance Night Cream. No mulla ei nyt mitään pigmenttimuutoksia nassussa oo, joten siihen en osaa ottaa kantaa. Ilman seerumia ei kosteutustehot pakkasilla riittänyt.


12 tuotetta, joista 6 täysikokoista, 1 matkakokoinen ja 5 näytettä. Tyhjää parempi. Nyt taas kunnon tsemppi päälle helmikuussa, koska on paria päivää lyhyempi kuukausi.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

 1. Cattierin puhdistusvaahto on yksi "litkuimmista" vaahdoista mitä olen kokeillut, en oikein tykännyt minäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se oikeesti on sellasta litkua? Oli se alussa kyllä vaahtomaisempaa, mut ei silti sellanen ihana pehmeä ja muhkea.

   Poista
 2. Musta tuo batiste oli just pahimman hajuinen kaikista kokeilemistani ja Cattierin puhdistusvaahto tuoksui ihan hyvältä :D Suosittelen Lushilta kuorintapaloja, niitä löytyy sokeri- ja suolaversioina. Ovat tosi tehokkaita ja joulun ajan kausituotteita saattais löytyy vielä puoleen hintaan :) Ite kävin hakee kaksi noita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä Lushilla kun viimenen kuorinta loppuu :)

   Poista

Mielipiteitä? :)