maanantai 28. syyskuuta 2015

Joukostamme poistuneet elokuu -15

Koska kuukausi on kohta loppumassa, olisi syytä käydä läpi viime kuussa loppuneet tuotteet.


Koppa ei elokuussa täyttynyt niin täyteen kuin olisin toivonut, mutta paljon täysikokoisia kuitenkin loppui.


Tukka:

Aussie Miracle Recharge Lightweight Conditioning Spray. Aluksi en tykännyt tästä kun tuntui että tää ei tee mitään, mutta sitten tajusinkin että en vain ollut suihkinut tätä hoitosuihketta tarpeeksi paljoa. Yleensä saan hiukset vain nopeasti rasvoittuvaksi jos laitan "liikaa" tuotteita niihin, mutta tässä nimenomaan oli enempi parempi. Sitten rupesi hiuksiin tulemaan pehmeyttä. Mutta suihke myös kului todella nopeasti loppuun kun oikean annostelun löysi. Ei jatkoon. Tuoksustakin tuli mieleen joku lapsuuden lääke...

Moroccanoil Kosteuttava ja Korjaava Hoitoaine. Rakkauskamaa. Todella tuhtia tavaraa joka teki hiuksista silkkisen pehmeät. Tätä voisin käyttää vaikka ainoana hoitoaineena loppuelämäni. Samoin sitä shampoota. <3

Moroccanoil Hoitoöljy. Tästä vieläkin sama mielipide; tätä pitää myös laittaa paljon että saa hiukset näyttämään hyväkuntoisilta. Tykkään mielipiteitä jakavasta tuoksusta.



Kroppa:

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk. Nopeasti imeytyvä, huumaavan tuoksuinen vartalovoide. Kevyen tuntuista, mutta kuitenkin kosteuttavaa. Ehkä talvella ei olisi riittävän kosteuttavaa mun korppuiholle, mutta kesällä ja alkusyksystä toimi oikein moitteettomasti. Aivan ihana voide. Kerrankin luonnonkosmetiikan voide jota ei tarvitse hieromalla hieroa iholle. Voisin käyttää lisääkin, ehdottomasti! Saatu blogin kautta.

Lancome Miracle -suihkugeeli. Rakastan tätä tuoksua ja tässä suihkugeelissä se oli mukavan mietona. Muuten ihan perus suihkugeeliä. Onneksi tuoksua on vielä paljon jäljellä.


Nassu:

Mia Höytö Säihke Softening Toner. Tän kohdalla voisi jo sanoa että vihdoinkin. Täällä olen kertonut tarkemmin ongelmistani Mia Höytö tuotteiden kanssa. Olin kuitenkin maksanut tuotteista ison summan, joten halusin ne myös käyttää pois. Otinkin tuotteet käyttöön yksitellen, tai siis sillein että aamulla käytin tätä kasvovettä ja seerumia ja iltaisin puhdistusgeeliä. Näin käytettynä ei ongelmia iholle ilmennyt. Tämä kasvovesi kuivatti ihoa enkä tykännyt siitä miten paljon se vaahtosi.

Freeman Facial Exfoliating Scrub Pink Grapefruit. Edullinen ja tehokas kuorinta. Ja ERITTÄIN riittoisa. tuoksui ihan hattaralle. Vaikka kuorinta oli oikein hyvä, kerkesi näin ison tuubin aikana iskeä kyllästyminen. En ihan heti osta uutta, mutta ehkä joskus taas.

Neal´s Yard Remedies Rejuvenating Facial Serum. Alussa en oikein lämmennyt tälle seerumille. Tuoksu on erittäin voimakas, sellainen metsäinen. Aluksi tuntui jättävän sellaisen kiristävän kalvon iholle, mutta myöhemmin käytön aikana tunne hävisi. Ei tehnyt oikein mitään erityistä iholle. Ostin tän joskus sokokselta -70% hintaan koska päiväys oli paukkumassa, joten tuli vähän kiire käyttää tää.

Avon Naturals Tea Tree & Cucumber Face Cream. Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu kasvovoide jätti iholle melko rasvaisen pinnan eikä kosteuttanut kylmillä ilmoilla tarpeeksi. Voide oli tosi riittoisa ja olisi vielä riittänyt tälle kuulle, mutta halusin sen elokuun loppuneisiin ja käytin loput pikaisesti käsivoiteena pois. Siinä tarkoituksessa tämä toimi oikein hyvin.

Helena Rubinstein Powercell The Serum. Blogimiitin vaihtoläjästä bongattu, rakkautta ensi kokeilulla. Iho tuntui uskomattoman silkkiseltä tätä laittaessa. Eikä kirvellyt iholla. Haluaisin niin tämän täysikokoisena, mutta rahattomana ei oikein taivu, sillä tämän hinta huitelee siellä satasen paikkeilla. Ihana seerumi. Love it. Onneksi pienestä koosta huolimatta tästä riitti useaan käyttökertaan.

Mádara Pihlaja Daily Defence. Ostin tän pihlajavoiteen usean bloggaajan kehuttua tämän maasta taivaaseen. Siitäkin huolimatta että ajatuksessa oli että kun muut tätä kehuu niin ei tää mulle sovi. Mutta... tämä olikin mitä parhain voide ärtyneelle ja pintakuivalle iholleni. Imeytyy nopeasti, ei jätä rasvaista tunnetta, kosteuttaa, sopii meikin alle jne jne. Ja tuoksu on ihana. Oon jo useamman kaverinki saanu ihastumaan tähän. Tätä ostan lisää kun nykyiset voidevarastot joskus ehtyy. Sitä odotellessa...


Meikit + muut:

Mavala Mavadry. Lemppari kynsilakan pikakuivattaja. Kuivattaa kynsilakat nopeasti ja jättää upean kiillon. Haluaisin kokeilla jotain muutakin pikakuivattajaa, mutta jotenki oon niin tottunu tähän että en tiiä paraneeko se vaihtamalla.

Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer. Tämä oli tavoitemeikkien joukossa. Ei oikestaan tehnyt mitään. En huomannut mitään heleytymistä, paitsi jos laittoi paljon jolloin jäi sellainen vaaleanpunainen kimalteleva kalvo iholle. Huokoset ei peittyny mihinkään eikä tää kyllä kosteuttanutkaan. Meikki ei ainakaan pysynyt yhtään sen paremmin naamassa. Ja joo, täähän on mallia Vanha ku taivas, mutta koostumus oli pysynyt hyvänä. Nyt huomasin kuitenkin että koostumus oli jo muuttunut, joten pohjalle jäi vielä noin sentin verran pohjustajaa tämän lentäessä roskiin.

L'oréal Nude Magique CC Cream. Oon jo kerran aijemmin käyttäny tämmösen näytteen, enkä tykännyt silloinkaan. Sävy on melko tumma ja tää sulaa päivän aikana iholla ruman näköiseksi. Onneksi näitä näytteitäkään ei taida enempää olla.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Fresh Blush Cream. Tavoitemeikeissä ollut poskipuna tuli tiensä päähän. Helppo häivyttää sormin tai sienellä, jätti hennon värin poskille. Kaiken kaikkiaan hyvä poskipuna. Ensimmäinen voidemainen sellainen jonka oon omistanut.


Yhteiskuva.

15 loppunutta, joista 11 täysikokoista ja 4 matkakokoista tai näytettä. Ihan perus määrä loppuneita, joukossa vaan kun oli pieniä juttuja. Meikithän ei paljoa tilaa vie. (paitsi jos niitä on paaaaaljon)

-T

4 kommenttia:

  1. Mä taas rakastan tuon Höytön vaahtoavuutta, se on ihana vaahdottaa ensin kämmenissä ja sitten taputella käsin ihoon. Ehdoton sydän. <3

    Sen sijaan Moroccanoileista ollaan samaa mieltä, mä tykkään kanssa niiden tuoksusta, se on koukuttava ja tuotteet muutenkin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en tykkää siitä kuplivasta tunteesta iholla :) Mulla on se Blissin vaahtonaamio joka meinaa saada aina hermoromahduksen aikaan sen tunteen takia :D

      Poista
  2. Dr. Hauschka Lemon Lemongrass <3

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)