tiistai 22. syyskuuta 2015

EcotoolsEcotools lanseerasi uusia siveltimiä ja pääsin niitä ihmettelemään muiden bloggaajien kanssa ihanan ystäväni Heidin hoitolaan, Kauneushoitola Kuiskaukseen. Paikka olikin mulle tuttu, sillä siellä olen käynyt ihanissa hoidoissa tai muuten vaan teetä juomassa ja juoruilemassa.


Myös toinen rakas ystäväni, Ihohoitola Lupauksen Tarja oli mukana. Heidi ja Tarja tekevät paljon yhteistyötä, sillä he ovat molemmat ekokosmetologeja. Lupaus on Dr. Hauschka -hoitola, joka on ihanan sympaattinen ja rauhallinen paikka. Olen myös siellä ollut kasvohoidossa, joka oli valehtelematta yksi parhaista jossa olen käynyt. Molemmat naiset ovat rautaisia ammattilaisia.EcoTools siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Sivellin on pakattu kätevään säilytyspussiin, joka suojaa sivellintä ja pitää sen puhtaana. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.

Ecotools.fi
Tarjolla oli pientä purtavaa (jota minä ruokavammaisena en voinut syödä, paitsi macaronseja) ja ikkunalaudalla meitä odotti pienet pussukat, ihanasti ekohenkisissä papereissa.


Meikkarit kertoivat siveltimistä meikatessaan kauniita mallineitosia :)


Kummallakin meikkaajalla oli omat tyylinsä käyttää siveltimiä ja iminkin heistä tietoa kuin sieni konsanaan. He käyttivät mm. samaa sivellintä eri tarkotukseen. Olen monta kertaa nähnyt meikkipohjan tehtävän siveltimellä, mutta ite saan siitä aina todella kökkösen näkösen ja meikkivoidetta myös roiskuu vaatteille ja joka puolelle. Not my cup of tea.


Kaunis meikki luotiin Couleur Caramelin meikeillä.


Pussukoista paljastui 3 Ecotoolsin uutuussivellintä; Mattifying Finish - Kiiltoa poistava puuterisivellin, Eye Perfecting - Heleyttävä Silmänympäryssivellin ja Correcting Concealer - Korjaava peitevoidesivellin. 

Hintaa näillä siveltimillä on n. 9-14€, että ei paha.

Otin nämä siveltimet heti käyttöön ja voin sanoa että rakastuin. Puuterisivellintä olen käyttänyt meikkipohjan levittämiseen, enkä oo koskaan saanu parempaa jälkeä kun tällä. Nyt jäi sienet, vipat ja meikkimunat kakkoseks. Tähän tartun aina aamuisin. Tän kanssa saan meikin kuin meikin kerrostettua ja levitettyä kauniisti, sotkematta mitään ympärilläni. Täydet pisteet.

Silmänympäryssiveltimestä ajattelin ensin että apua tää on aivan liian iso mun pienille silmille. Mutta isosta koosta huolimatta tällä saa todella hyvin häivytykset tehtyä.

Peitevoidesiveltimellä pääsee hyvin nenänpieliin ja muihin "ahtaisiin paikkoihin" töpöttelemään. 

Karvojen tiheydestä huolimatta jokainen sivellin on helppo pestä. Näitä pitää kyllä hankkia meikkipakkiin töitäkin ajatellen!

Muita faneja?

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)