maanantai 10. elokuuta 2015

Jane Iredale PlayOn -huulikynä

Sain Jane Iredalen maahantuojalta testiin sarjan uutuus huulipunakynän sävyssä Hot. Kynät ovat tulleet myyntiin nyt elokuussa ja hintaa näillä on n. 23,20€. Kynässä on 2,8g huulipunaa ja se on teroitettava.


Hylsy on tyylikkään näköinen, korkin saa painettua kiinni tiiviisti niin että se ei laukussa vahingossa aukea. Oon meinaan jokusen laukun sotkenu sillä että huulikynä on auennut itsekseen.


Ylemmässä viivassa kynää on muutaman kerran vedetty kämmenselälle ja alemmassa viivassa vain yhden kerran. Näin kynällä saa joko kevyttä tai intensiivisempää sävyä. Punainen sävy on mulle sellainen että sen haluan sitten olevan kunnolla punainen. Paitsi töissä jossa suosin kevyempiä sävyjä, mutta tällä kynällä sitäkin saa.Kuten kuvasta näkyy, huulille saa mehukkaan punaisen sävyn. Itse väri ei vain ole omilla huulillani kovin pysyvä ja lasin reunat saavat taatusti huulipunakuorrutteen. Mutta toisaalta näillä naruhuulilla ei mikään pysykkään. 


Sävyjä kynissä on yhteensä 7 ja ne sisältävät kosteuttavia öljyjä. Olen muista blogeista lukenut että heidän kyniensä kanssa ei tarvitse erikseen huulirasvaa alle, mutta tämä jää huulillani hieman kuivan tuntuiseksi ja vaatii kyllä kosteutuksen alleen.

Kyllä tätä kynää tulle kuitenkin käytettyä, kun haluan enemmän väriä huulille. Kynän muoto helpottaa ja nopeuttaa punan levitystä, eikä erillistä rajauskynää välttämättä tarvita. Itse ainakin olen hyvin laiska rajauskynien käytössä.. 

Vieläkö kynämuotoiset punat jaksaa innostaa? Mua ainakin jaksaa :)

-T

8 kommenttia:

Mielipiteitä? :)