keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Jane Iredale

Oon jo pari kertaa ollut tutustumassa muiden bloggaajien kanssa ihanaan Jane Iredale -mineraalimeikkisarjaan Estelinalla. Kirjoittaminen siitä on jäänyt ja bloggaaminen nyt muutenkin, mut tässäpä tulisi.


Jane Iredale perusti yrityksensä 1994 ja toi markkinoille omaa nimeään kantavan mineraalimeikkisarjan, joka oli ensimmäinen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävä mineraalimeikkisarja koko kosmetiikkateollisuudessa. Urallaan viihdeteollisuudessa hän näki miten vahvat meikit aiheuttivat erilaisia iho -oireita ja siitä se ajatus sitten lähti. Aina kun mahdollista, tuotteiden vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua ja sertifioitua luomua.


Tuotteita löytyy laidasta laitaan. Suosituimpia ovat merkin puristemeikkipohjat, joilla saakin ihanan luonnollisen lopputuloksen. Ja varsinkin näin kesän aikaan sisältämänsä suojakertoimen takia aivan loistotuote tuo pohja. Lisäksi löytyy luomivärejä, poskipunia, huulituotteita, ripsivärejä, rajauskyniä, meikinkiinnityssuihkeita ym.


Näistä luomiväreistä iskin silmäni heti tuohon alariviltä toinen oikealta olevaan Red Carpet sävyyn. 
Kaikki mineraalit testataan laboratorio -olosuhteissa. Tuotteissa ei ole parabeeneja tai phenoxyetanolia, vaan jos jotain säilöntäaineita tarvitaan, käytetään tuotteissa luonnollisia säilyntäaineyhdistelmiä. 

Tuotteiden testauksiin kuuluu turvallisuustestaus, allergiatestaus, kliininen testaus ja dermatologinen testaus. 

Toisella tutustumiskerralla saimme myös tutustua toiseen merkkiin.
Environ on Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämä A -vitamiinihoitosarja. Tämä vaikutti varsin mielenkiintoiselta sarjalta. Sarjassa on 5 eri A -vitamiinipitoista tuotetta. Tuotteiden käyttö aloitetaan ykkösestä ja siirrytään siitä sitten seuraavaan kunnes päästään vitoseen asti. Vitosta olisi sitten tarkoitus käyttää sen jälkeen koko ajan. Iholla saattaa kestää hetki tottua tuotteiden vitamiinipitoisuuteen, joka näkyy kuivuutena, näppyinä ym. Mutta käytön aikana iho kuitenkin tottuu tuotteisiin ja nämä reaktiot menevät ohi. 

Suomeen sarja on tullut vuonna 2002 ja sitä myydään ainoastaan koulutettujen lääkärien ja kosmetologien kautta. Environ Skin Care on kieltänyt tuotteiden myynnin verkossa, joten jos joskus netistä satut bongaamaan näitä tuotteita, ovat ne luultavasti kopioita. 

Lisää A -vitamiinista kosmetiikassa voi lukea täältä.

AVST on perussarja jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C- vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. A -vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja -aineena kaikissa AVST -tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Säilöntäaineita ei ole lisätty AVST -sarjan valmistuksessa. 

Tällä samalla kerralla juhlimme myös ihanan Jonnan yllätyssynttäreitä, joista kukaan meistä ei tiennyt mitään. :)
Mmmm... kakkua.... *Homerin kuolaääniä*

Ja mukaan saatiin pussukat.Iredalen tuotteet ovat siis kahdelta eri kerralta. Environ tuotteet viime kerralta. Tässä kesän aikana voisin aloittaa Environin testailun, sillä kuivuutena reagoiva iho ei houkuttele talvipakkasilla. :/

Tulipas pitkä postaus, mutta onneksi on paljon kuvia niin jaksatte ehkä selata loppuun asti. :)

-T

Edit. Kommenteissa kävikin jo ilmi että Jane Iredalea saa hoitoloiden lisäksi myös parista apteekista, eli Itäkeskuksen Apteekki Medenasta ja Palokan Rohdoksesta Jyväskylästä :)

8 kommenttia:

 1. JI:n Mistit on niin lemppareita. Tuota Tantasiaa haluaisin ehdottomasti joskus testata, monet on sitä kehuneet. :) Mä heti kuulin Homerin äänen korvissani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ku sitä ääntä ei oikein osaa kirjottaa :D Mua himottaa nyt noi poskipunat ja luomivärit.

   Poista
 2. Mä näin yks päivä Jane Iredalea apteekissa, sepäs oli yllätys. Mut mahtavia tuotteita!

  VastaaPoista
 3. Mun on pitäny julkistaa itseni mutta jostain syystä en ole. Nyt kuitenkin asia on korjattu :D

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)