maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hauska, hauskempi, Hauschka

Sainpa minäkin kutsun tulla tutustumaan Dr. Hauschkan tuotteisiin Annalan puutarhalle. Olin aijemmin lähinnä vain blogeista lukenut Hauschkan tuotteista ja omat kokemukseni rajoittuivat vain merkin yhteen ehkä tunnetuimmista tuotteista, puhdistusvoiteeseen. Ja pari näyteputkiloo olen käyttänyt kasvovettä.

Päivä oli sateinen, mutta tunnelma sitäkin lämpimämpi. Joukossa oli vanhoja tuttuja kasvoja ja pääsin myös tutustumaan uusiin bloggaajiin. Tarjolla oli teemanmukaista syötävää, joista ihastuin täysin noihin sipseihin. :) Tarjolla oli toki salaattia ym, mutta koska en niitä syönyt (ruoka -ainerajoitteet), en niitä sitten tajunnut myöskään kuvata. Niin ja ihanat alkumaljat!! Nam. Eikä niistäkään ole kuvia...

Ensin kuulimme pienen infon siitä mikä Dr. Hauchka oikein on ja mikä on sen ajatus. Uutuuksia kehitellään harvemmin ja sarja luottaakin jo olemassa oleviin hyviksi havaittuihin tuotteisiin. Nyt saimme kuulla parista uutuudesta/uudistuksesta. Mm. meikkivoiteet uudistuivat kokonaan ja ihan uutena tuotteena on ainakin yöseerumi, josta saimme mukaamme pienet näytteet.

Meidät jaettiin ryhmiin ja jokainen ryhmä pääsi erilaiseen pisteeseen. Pisteet olivat; jalka/käsikylpy, kasvojen puhdistus, kaikki tuotteet ja meikit. Oma ryhmäni aloitti kylpypisteeltä.
Rentouttava jalkakylpy oli ihana sateisena ja koleana päivänä. 3 meistä luotti jalkakylpyihin, kun taas...


2 muuta halusi hemmotella käsiään. :)

Kylvyn jälkeen saimme myös testata jalkavoiteita. Kyllä oli lämmin ja pehmeä olo jaloissa kylvyn jälkeen. Onneksi sattui vielä olemaan puhtaat sukat mukana.


Seuraava etappimme oli; kaikki tuotteet.

Paikalla oli siis kaikki tuotteet mitä Dr. Hauschkalla on. Meille kerrottiin eri linjoista ja saimme esittää kysymyksiä. Itseäni jäi vielä kiinnostamaan Med -linja kuivalle ja kutisevalle iholle. 


Kasvohoitopiste oli kyllä kiva. Kaikki eivät halunneet pestä kasvojaan, koska heillä oli menoa vielä myöhemmin, mutta itse olin menossa taas seuraavana aamuna aikaisin töihin joten iltapesu jo tässä vaiheessa säästi aikaa. 


Ensin meikit poistettiin silmämeikkiä myöten puhdistusemulsiolla. Yllätyin miten hyvin myös silmämeikki lähti ilman erillistä poistoainetta. Tämän jälkeen jatkettiin puhdistusvoiteella, jonka jäljiltä iho oli sileä ja pehmeä. Muutama suihkaus kasvovettä ja sen jälkeen vapaavalintainen kasvovoide. Blogeista olin lukenut paljon sarjan ruusuvoiteesta, jota halusin sitten kokeilla. Ennakkoluuloinen minäni ajatteli jo siinä vaiheessa että no katotaas nyt onko tästä mihinkään, niin paljon oon kehuja kuullu. Ja yleensä sillon kun muut tykkää, tuote on sellainen että se ei mulle sovi. Mutta mutta. Minähän sitten menin ja rakastuin siihen voiteeseen. Kosteutti erinomaisesti ja hetken kun sai rauhassa imeytyä, mun iho imaisi sen kokonaisuudessaan. Ei jättänyt mitään tahmeaa tunneta. Love it!Meikkipisteellähän olisi voinut meikata itsensä, mutta en sitä tehnyt tulevan aamuvuoron takia. Tyydyin vain ihastelemaan meikkejä ja hieman kämmenselkään testailemaan poskipunia ja luomivärejä. 

Ilta oli mitä mukavin ja olin todella otettu että sain kutsun tulla mukaan. :) Itsehän en ole millään postituslistalla, joten kutsu tuli iloisena yllätyksenä. Illan päätteeksi täytimme vielä pienen kyselyn siitä miten ilta oli mielestämme sujunut ja mitkä tuotteet jäivät mieleemme. Saimme siis mukaamme ne pienet näytteet uutta yöseerumia ja ihanat vartalovoiteet.Molempia on jo testattu ja voin sanoa että rakastuin ihan täydellisesti tuohon Sitruunaruoho vartalomaitoon. Ah.

Kiitos koko Hauschkan tiimille ja kaikille niille ihanille bloggaajille jotka olivat mukana. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)