sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Turkumiitin saldoa

Sain vihdoin aikaiseksi ottaa kuvat Turusta saaduista tuotteista. Ja siis kun sanon vihdoin, tarkotan sitä että ennen kuvien ottoa ne on turvallisesti majaillut purkkimafia -kassissa, meikkipöydän alla.


Tässä koko satsi yhteiskuvassa.. Pieni kuva sen takia koska se on otettu kännykällä ja isompi kuva oli niin rakeinen. Sponsoreita oli paljon ja vaikeinta olikin miettiä miten kuvat ottaisi.. merkeittäin? Aiheittain? Vai mitä häh? Päätin sit tehdä sen aiheittain. Tai ainakin yrittää...


Nassu:

Louis Widmer aurinkosuojavoide ja yövoide -näytteet. Ja heti huomasin virheen... Otin muka näytteet erikseen... Oh well. Nyt arvonkin että annanko nämä anopilleni, jonka tiedän rakastavan Widmerin tuotteita, vai käytänkö itse...

Neutrogena Visibly Clear puhdistusgeeli ja -vaahto. Nämä menevät miehen käyttöön, koska uskon näiden olevan liian tujuja mun iholle. Aion kyllä testata itsekin. Aijempaa kokemusta tästä sarjasta ei ole.

Laveran huulirasva. Huulirasvoja mulla on noin miljoona, mut niitä tarvii aina. Laveralta en oo huulirasvoja testannut, joten mieluiseen käyttöön tulee.

Avon Nutraeffects sävyttävä päivävoide. No joo... en oikein tiiä mitä mieltä olisin näistä sävyttävistä päivävoiteista. Yleensä eivät ole mulle tarpeeksi kosteuttavia tai tarpeeksi peittäviä. Eli tarviin lisäksi kosteusvoiteen ja meikkivoiteen. Mutta kokeillaan kokeillaan.

Dr. Schellerin yövoide kuivalle iholle. Mulla on saman sarjan seerumikin vielä korkkaamatta. Mutta koska kuivalle iholle, niin käyttöön tulee.

Lumene 3D voidegeeli. Rasvaiselle/sekaiholle. Miehen käyttöön siis. Aijon kyllä tätäkin testata. Yleensä vaan Lumenen voiteet ei oo sopinu mulle...


Meikit:

Avon Big & Daring ripsiväri. Oon yhen tämmösen jo käyttänyt. Iso harja, tekee muhkeat ripset joista sain kehuja, mutta poisto oli yhtä tuskaa.

Kubiss tuuheuttava ripsiväri. Blogeissa jo useasti nähty merkki on mulle uusi tuttavuus. Mielenkiinnolla kokeilen.

Oriflame Eyes Wide Open ripsiväri. Ou jee! Näistä The One -linjan meikeistä oon kuullut paljon kehuja. Pitäsiköhän tätä testata ekana?

Max Factor Masterpiece Transform ripsiväri. Max Factorin ripsarit on poikkeuksetta ollut mun ripsille sopivia. Tätä en oo vielä kokeillut.

Joe Blascon ruskea luomiväri. Tää menee eteenpäin, ruskeita luomivärejä mulla on enemmän kun tarpeeksi.

Kubiss poskipuna, jota voi käyttää myös korostukseen. Tää on niin vaalea että poskipunana ei mulla toimi.

Kubiss huulipuna sävyssä Alpha Pink. Naisella ei voi koskaan olla liikaa huulipunia...?

Elf Healthy Glow Bronzer. Melko kultainen. Kesällä varmaan menee kivasti kun on ruskettunut.

Elf Contouring Blush & Bronzing  Powder. Osa oli tämän tilalla saanut kulmapaletin. Tässä aurinkopuuteri on onneksi eri sävyinen kun toi toinen.



Tuoksut:

Tuoksuvaahto... Mielenkiintoinen uutuus. Hotellissa Hanna ja Panda testasivat tätä ja tuloksena oli vaahtoräjähdys. Pitää siis olla varovainen kun ensikerran testaa.

Nina Riccin minituoksu. Tästäkin mietin että annanko tän anopille... Hän on ainakin ennen kerännyt minituoksuja, mutta en yhtään muista onko hänellä enää niitä... Hmmm..


Kynsilakat:

Huh, tällä reissulla tuli niin monta uutta lakkaa, että pitää kohta siirtää ne eräältä bloggaajalta ostettuun meikkipakkiin...

Essien kevätkokoelma. Tämä oli monelle se paras juttu. Itselle noi sävyt ei niin iske, mutta eiköhän niitäkin tule kokeiltua.

Avon kynsilakat sävyssä Rose Quartz (magic effects) ja Black (matte). Kylläpä vain.

Lumene Gel Effect - Kevätnurmella.

Rimmel Rita Ora - Glaston Berry. Tästä taisin saada aluksi sellaisen todella haalean vaaleanpunaisen, mutta vaihdoin sen Helenan kanssa. Todella vaaleat sävyt lakoissa ei vaan sovi mulle.

Idun Minerals - Gnejs. Tästäkin sain aluksi sellasen pinkin lakan, mutta ajattelin että mulla on jo niin paljon pinkkejä lakkoja (voiko se edes olla mahdollista??), joten vaihdoin sen tähän ruskeaan Helenan kanssa.


Kroppa:

Hugo Boss Nuit -vartalovoide. Tuoksusta ei tietoakaan... Jännää.

Dermosil Blossom Body Lotion ja Shower Gel. Näitä tarvii aina. 

Vaseline kosteusvoide. Merkin vaalenapunaista käsivoidetta olen aikanaan käyttänyt useammankin purkin ja tykkäsin siitä, joten tääkin varmasti on hyvä voide.

Nivea aurinkosuojasuihke. Tuli hyvään saumaan, koska viimeksi heitin edellisen aurinkosuojan roskiin. Jejj! Nivea toimii aina.

Louis Widmer vartalovoide. Tämä kyllä jää omaan käyttöön. 

Freeman jalkavoide. Omasta pussista löysin sarjan kosteuttavan naamion, mutta vaihdoin sen, jälleen Helenan kanssa jalkavoiteeseen ja edelleen Hannan kanssa eri tuoksuiseen jalkavoiteeseen, koska käytössä on tällä hetkellä 3 eri kosteuttavaa naamiota. Ja näähän ei oo niin kalliita että jos haluan sitä naamiota joskus kokeilla, en siitä paljoa köyhdy.

Dr. Scheller granaattiomena suihkugeeli. 


Tukka:

S -factor shampoo ja hoitoaine. Uusia shampoita on aina kiva kokeilla. Nyt vaan lyhyen tukan kanssa ei shampoita kulu niin paljoa, että näitä sitten vähän kerääntyy...

Batiste kuivashampoo Eden. Sain ensin sen Neon Lightsin, mutta vaihdoin sen tähän Hannan kanssa koska just käytin sen NL:n loppuun ja tätä tuoksua en oo kokeillut.

Fudge suolasuihke. Nää on mulle vähän mysteeri. Mulla on Cutrinin suolasuihke, jolla saan yleensä aikaiseksi vain kauhean takkukasan. Ja lyhyeen tukkaan ei hirveästi kampauksia tehdä, joten.. Jätetään tuote odottelemaan mahdollista käyttöönottoa.


Näytteet:

Shiseidon primer. Hyville pohjustusvoiteille on tarvetta... tässä naamassa.

2 x Joe Blasco kasvovoide ja 1 seerumi. Blascolta mulle tuttuja on vaan ne meikkivoiteet.

Shiseido Sheer and Perfect Compact. Tää oli aika hauska, mukana on myös vippa. :)

Nafhan silmän- ja huultenympärysvoide. Tuttua tavaraa, jo työnkin puolesta.

Decleor BB -voide. Tätä oonkin käyttänyt.

Nina Ricci Les Délices. Ihan ok tuoksu, plussaa pumpusta.

Repetto Eau Florale. Myös pumpullinen.

bareMinerals meikkipohja sävyssä Medium Beige. Mulla on jo yks tämmönen. Sävy on mulle liian tumma, mutta käy hyvin varjostuksiin.

Lavera vartalovoide. 


Ahavalta tuli pikku pussukassa seerumi, päivävoide ja käsivoide. Käsilaukkukäsivoide onkin juuri lopuillaan. Ja tosta pussukasta teen laukkuun meikkipussin.


Sitten ostokset ja saa ottaa tuotteet.

Helena Rubinstein seerumi.

Kubiss huulipuna sävyssä Rouge.

Guerlain luomiväripaletti. Ostettu Päiviltä.

Avon Diamond Shatter, Essence Viva Brazil (ostettu), Rimmel Metal Rush (ostettu), w7 (ostettu), Models Own, Mavala, Dance Legend (ostettu  mi nailsilta. )

KMS Color Vitality hoitoaine.

Nyt jos koskaan on kosmetiikkaähky... Huh huh. Onneksi tässä kuussa on myös loppunut joitakin tuotteita. Kuvista puuttuu 2 kollageenijuomaa ja Nivea -pyyhe. 

Paljon kaikkea uutta kivaa tuli, mutta tässä ei oo kaikki uusi kosmetiikka jota oon saanu lähiaikoina... Juttua tulossa myös Avonin -koulutuksesta, Dr. Hauschkan blogi -illasta ja Jane Iredalen blogi -illasta. 

Nyt mun pitää siivota kaikki sohvalle levittämäni kosmetiikka pois. Mutta mihin? Puheiden perusteella monella muullakin on ollut sama ongelma.

-T

2 kommenttia:

  1. Oohh kiva kun esittelit nää niin pääsin lähemmin tirkistelemään mitä kaikkea siellä vaarallisen kuuluisassa miittikassissa oli. Musta kiinnostavimpia tuotteita olivat tuoksumousse, Avonin lakat, Freemanin jalkavoide, kaikki tukkajutut, Shiseidon primeri ja Ahavan pussukka. <3 Aah ihana ähkyillä näitä tälleen turvallisen välimatkan päästä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mää en ees muistanu et sää et ollu siellä. :) Tarviitko suolasuihketta? ;)

      Poista

Mielipiteitä? :)