maanantai 4. toukokuuta 2015

Joukostamme poistuneet huhtikuu -15 osa 1

Loppuneita tuli yllättävän paljon viime kuussa noin muutenkin ja sit kun siihen lisätään vielä ne näytepussit joita käyttelin pois, olisi loppuneet postauksesta tullut liian pitkä jos ne kaikki olisi tungettu samaan. Joten tähän ekaan osaan otin kaikki muut paitsi ne näytePUSSIT.


Kaikki ei ees mahtunu loppuneet koppaan.


Tukka;

Klippoteket Dry Shampoo. Ehdoton lemppari. Monta kertaa täällä esitetty.

Fudge Make-a-mends Conditioner. Huono. Pesun ja hoitsikan jälkeen tukka oli takussa ja pörröinen. Ei siloittanut, pehmentänyt eikä oikein mitään muutakaan. Varmaan jos olisi leikannut tuubin auki sieltä olisi riittänyt kertaan tai pariin, mutta huonouden takia en vaivautunut siihen. Harmi, sillä tuoksu oli kiva.


Kroppa;

Aco Summer Breeze Body Scrub. Sain tän ihanalta Tarjalta. Raikkaan tuoksuinen ja todella kuoriva. Tykkäsin koostumuksesta, rakeista, tuoksusta ja purkin ulkonäöstä. Mutta muovirakeet... Yritän olla ostamatta niitä enää sit kun oon saanut kaikki jemmat käytettyä.

Deep Steep tangerine - melon Body Butter. Voitin tän vartalovoiteen Ilonan bileistä ja olinkin innoissani sillä mulla ei ollu mitään kokemusta sarjan tuotteista. Tuoksu oli sellainen mandariinisen makea.. Tosi hankala kuvailla. Melonia en haistanut. Vartalovoiksi yllättävän juoksevaa, mutta silti joutui hieman hieromaan ihoon että sai imeytymään. Sen jälkeen kyllä imeytyi nopeasti eikä jäänyt tahmaiseksi. Kosteutustehot oli ihan ok, seuraavana päivänä iho vaati uudelleenrasvauksen. Ihan kiva tuote, heräsi mielenkiinto sarjan muita tuotteita kohtaan. :)

Yvonne Ryding Shower Cream. Sain tän lahjaksi viime vuonna. Pehmeä parfyyminen tuoksu. Mukavan paksu koostumus. Sisältää auringonkukkaöljyä ja oliiviöljyä, jotka tosin löytyvät incilistan loppupäästä... Yvonne Ryding on vissiin Miss Universum vuosimallia 1984.

Garnier Ambre Solaire Kids. Pari vuotta vanha jo, aurinkosuoja ei enää ole luotettava. Hauskan vihreää aurinkosuojaa ja tykkäsin tosta spraystä. Vajaa puolet jäi käyttämättä. Myönnän että käytän tosi huonosti aurinkosuojaa, yleensä vaan sillon jos olen rannalla tai terassilla... hyi minua!

Flow kosmetiikka Mansikka Vartalovoi*postaus*  Käytin tosiaan pois jalkavoiteena.


Nassu;

Lumene Waterproof Eye Makeup Remover. Luottokamaa. Tätä ilman en pysty oleen.

Lumene Sensitive Touch Rauhoittava Kosteusnaamio. Tästä mulla oli vähän ristiriitaiset tuntemukset. Tuoksuton voidemainen naamio kirveli välillä tuskallisesti iholla, välillä ei taas tuntunut miltään. Siitä huolimatta tuntui rauhoittavan leuan punoitusta. Käytin tätä ihon ollessa pahimmillaan päivittäin yövoiteen tilalla. Kosteutti hyvin ja imeytyi nopeasti. Voisin käyttää lisääkin, mutta uskonpa että käytän aikani etsimällä vielä parempaa naamiota, sellaista joka ei kirvele yhtään. Tuubikin on tylsä kuin mikä...

Denova pro Normalising Serum. Tää loppui niin alkukuusta, etten enää juurikaan muista tästä mitään. Geelimäinen, Lupaa vähentää mustapäiden syntyä ja näkyvästi vähentää rasvoittumista, mutta itse en tällaisia asioita huomannut.


Muut;


The Body Shop Hemp Hand Protector. Tämä käsivoide oli puhdasta rakkautta!! Käytin yövoiteena, mutta menisi myös päiväkäytössä. Aluksi pelkäsin että pidänkö tuoksusta koska olin kuullut siitä puoleen ja vastaan, mutta sehän olikin ihan mieto ja miellyttävä. Imeytyi nopeasti ja kerrankin joku käsivoide oikeasti KOSTEUTTI!! Yleensä heti levityksen jälkeen saisi laittaa lisää voidetta, mutta ei tämän kanssa. Heti kun saan käsivoidearsenaaliani pienennettyä, hankin tämän uudestaan. LOVE IT!

2 x Decleor vartaloseerumi. Pikkupurkeista nyt ei ihmeitä saa kerrottua. Molemmat oli hyvin samankaltaisia. Imeytyivät hyvin, tuntuivat ylellisiltä ja kosteuttivat ihan hyvin. Oon oppinut rakastamaan Decleorin tuoksuja. Mmmmm... :)

Phytomer Oligopur Hydra-Matifying Control Cream. Raikas tuntu ja tuoksu, kosteutti yllättävän hyvin mattapintaistavaksi tuotteeksi.

Decleor Triple Action Eye and Lip Cream. Tää oli ollu auki jo jonkun aikaa, joten käytin pois pyörimästä. Paksua ja kosteuttavaa voidetta. SY -iho rakasti tätä. Kokeilin myös huulille, mutta siinä ei oikein toiminut...

Just Cavalli. En oikein pitänyt tuoksusta. Alussa tuli ihan huono olo, mutta kyllä siihen sitten tottui. Ei kuitenkaan ollut mulle omiaan. Tykkään makeista ja sitruksisista tuoksuista. Plussaa suihkepullosta.

Bonuksena parhaat päivänsä nähnyt kasvoharja joka oli vaan jäänyt pyörimään lavuaarin reunalle. En edes käyttänyt sitä koska oli liian pehmeä.



Pois joutavat meikit;

Lavera 2-in-1 Compact Foundation. Pitkään aukiollutta luonnonkosmetiikkaa... Ei hyvä. Enkä edes tykännyt tästä. Uusi versio on kuulemma todella hyvä. Tämä ei levittynyt hyvin ja haisee karsealle. Hyh.

Avon Ideal Flawless Matte Mousse Foundation. Tästä tykkäsin kyllä, mutta oli sit käynyt niin hassusti että olin täysin unohtanut tämän olemassaolon sillä seurauksella että tää kuivahti. Yritin käyttää tätä mutta se murustui niin pahasti että ei siitä tullut mitään.

Yves Rocher Luminelle luomiväri sävyssä Champagne. Vanha kuin taivas. En tiiä miksi oon säilöny tätä, koska tässä on koko ajan ollu se sama ongelma; pinta kovettuu niin paljon että väriä ei saa edes hinkkaamalla. En jaksais koko aikaa olla jollain kovalla rapsuttelemassa pintaa puhtaaksi. Hus pois!

Lumene Wild Rose NATURAL Lipstick sävyssä Uneksija. Ihana nudepuna, mutta oli mennyt pilalle. Haisi juuri sellaiselle vanhalle huulipunalle. Itse haju ei mua niinkään haittaa, mutta kun se myön maistui pahalle. Jotenkin mulla nää nudepunat ei kestä...

Mavala Barrier-Base Coat. Tää oli paksuuntunut niin pahasti että kuivatin loputkin siitä. Ei mitenkään ihmeellinen ollut, jätti kynnen pinnan epätasaiseksi.


Ihan loppuneet meikit;

Tavoiteluomiväripaletista loppui toinen luomiväri ja yksi on jo mukavasti kuopalla ja pohja näkyy :) Luomivärien loppuminen on aina yhtä kivaa.

Lumenen kivipuuteri. Kaikki etiketit on jo niin kuluneita etten näe sävyä tms. Hyvä puuteri. Sientä piti pestä melko usein kun muuttui kovaksi ihon rasvan takia.

Noin. 18 täysikokoista tuotetta, joista 6 oli mennyt pilalle tms ja 5 näytekokoa. Oikein hyvä saldo. Myöhemmin sitten ne näytepussit.

-T

4 kommenttia:

  1. Sama harvemmin tulee vedettyä aurinkorasvaa ihoon muuta kuin silloin, kun olen rannalla tai otan parvekkeella aurinkoa. En esim. laita kauppareissuille aurinkorasvaa, vaikka ihon pinta olisikin paljaana. Se on vaan niin työlästä ja sitten on nihkeä olo koko päivän. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se nihkeys ja nahkeus ja lähmäsyys on pahinta. Siksi viuhdon menemään ilman. Mutta hattua pidän kyllä koko kesän, siksi oon aina naamasta valkonen syksyllä :D

      Poista
  2. Oli niin kiva tavata, olet aivan mahtava tyyppi, ihana ja superhauska. <3
    Harmi että heippahalit jäi antamatta. Toivottavasti pian taasen tavataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens kerralla sit halit <3 Olin ihan tohkeissani kun sut tapasin :D Eiköhän me näissä merkeissä nähä useemminkin :)

      Poista

Mielipiteitä? :)