torstai 9. huhtikuuta 2015

Vähän värikkäämpi Sleek -meikki

Viimeksi oli hailakka meikki Sleekin paletilla, joten nyt piti laittaa sitten vähän väriä. Käytin paletin keltaista ja oranssia väriä. Kuvissa näyttää kun luomivärejä ei olisi häivytelty kunnolla, mutta livenä ne ei näyttäny noin vahvoilta rajoilta. Syytän siitä kuvankäsittelyä, kun alkuperäiset kuvat oli sen verran tummia että mun piti kirkastaa ja syventää niitä että sain sävyt näkymään.Mua harmittaa myös että kaunis kirkkaankeltainen luomiväri muuttuu mun iholla aina tommoseksi likaisen väriseksi... Ja jos alle laittaa valkoista luomiväriä, keltainen ei oo enää kirkas vaan vaalea. Buu!

Meikissä käytetty siis Sleekin Ultra Mattes V1 Brights -paletin sävyt BAMM! (keltainen) ja STRIKE (oranssi). Sleekin Blush By 3 -paletin keskimmäistä punaa. Meikkipohjana L'oréalin Nude Magique CC -cream ja kuvasta unohtunut IsaDoran irtopuuteri. Rajauksena Avonin Mega Effects Liquid Eyeliner. Kulmissa tehokäytössä oleva Rimmelin kulmakynä sävyssä Hazel. Huulilla rajauksena Cover Coverin kynä sävyssä 05 ja suosikkipunani pinkin sävyistä, Rimmelin Colour Show Off sävyssä Pink Fame. Luomivärinpohjustajana toimii Avon ja ripsivärinä tuttu ja turvallinen Clump Defy. 

Taidan lopettaa ton ripsivärin laittamisen näihin kuviin, koska se on aina se sama. Laitan tästälähin vain jos käytössä on ollu joku muu ripsari. :)

Tämä meikki sopi mun mielestä hyvin pääsiäiseen, jolloin sen näpersin peräti kauppareissulle.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)