tiistai 14. huhtikuuta 2015

Silloin kun v*tuttaa..

Maanantai oli kyllä ihan perus maanantai... Töissä oli kivaa, ihana Heidi kävi kasvohoidossa ja saatiin rupatella niitä näitä samalla kun sain hemmotella rakasta ystävää. Sen jälkeen liikkeemme kampaaja pätkäisi hiukseni. 

Mutta sitten meni hermot... Tai lähdin käymään Kaaren postissa, koska multa on paketti kadonnut. Pikkuserkkuni sanoi lähettäneensä mulle paketin ennen pääsiäistä ja se ei vieläkään ole tullut perille. Tiedustelin asiaa postista ja he eivät suostuneet tekemään asialle mitään. Tyttö siellä vain pyöritteli silmiään ja ainoot sanat jota tuli oli tyyliin öö... tota... niin.. joo... Annoin kyllä tulla tuutin täydeltä mitä mieltä oon postin palveluista koska tämä ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun pakettikorttia ei toimiteta perille. Paras oli kerran kun odottelin innoissani Elloksen pakettia ja ihmettelin että miksi siinä kestää kauemmin kun yleensä. No sit tuli postista lappu että tämä on viimeinen tilaisuus hakea paketti ennen kuin se lähetetään takaisin lähettäjälle. Olin vaan et no olisinhan mää sen hakenu jos olisin tienny! Ja jos joku nyt on sitä mieltä et eihän se sen postin tytön vika ole, niin tämänhetkisessä raivotilassa mulle se on ihan v*tun sama. Piste. (Kirjoitan tätä siis maanantaina, vaikka tämä ilmestyy vasta tiistaina...)

No mut siitä päästäänkin sitten asiaan. Koska en pakettiani saanut ( ja pikkuserkkuni oli lähetystunnuksen perusteella tarkistanut että se tuolla mun postissa on ) lähdin purkamaan kiukkuani prismaan ja päätin että nyt ostan jotain kosmetiikkaa, Rahatilanne ei ole se maailman paras, joten suuria summia en olisi voinut tuhlata, vaan mukaan päätyi kynsiviila ja Rimmelin Provocalips sävyssä 310 Little Minx.


Viime loppuneet postauksessa oli Gina Tricotista ostettu kynsiviila jolla voi tasoittaa ja kiillottaa kynnen pinnan, joten tämä tuli ihan "tarpeeseenkin". Huulilakkaa olen himoinnut luettuani siitä niin paljon kehuja sen pysyvyydestä. Sitä oli pakko testata heti, ja tälläkin hetkellä se tuossa huulilla töröttää. Pysyvydestä en sen enempää vielä osaa sanoa, mutta tuntu huulilla on kiva. Tuntee että siinä jotain on, mutta tunne ei ole sellainen tahmainen.

Sitten pari kuvaa uudesta tukasta ja Rimmelistä huulilla.


Kampaajani käänsi latvat sisäänpäin, itse suosin yleensä suorempaa suoristusta. Kiinni hiukset eivät enää mene, mutta sanoinkin kampaajalleni että leikkaa vain reilusti pituutta pois koska haluan saada kaikki kuivat ja huonokuntoiset latvat pois. Nyt sitten alkaakin taas kasvatusprojekti, toivottavasti parempikuntoisilla hiuksilla. Niin ja lisäksi kampaajani teki mulle sen uuden Olaplex käsittelyn, jonka avulla hiuksista saa hyväkuntoiset ja hiuksia voi vaalentaa useamman asteen kuin aijemmin, ilman että hiukset kärsivät. Vielä en sen enempää osaa tästä käsittelystä sanoa muuta kuin että hiukset tuntuvat unelman pehmeiltä ja näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä. Saa nähdä mikä on tunne sen jälkeen kun ensimmäisen kerran pesen ne itse.


Kuvissa myös uudet kakkulani.

No niin. Nyt ei enää v*tuta. Kiitos että sain purkaa pahaa oloani. <3

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)