torstai 2. huhtikuuta 2015

Pieni Sleek -meikki

Tein meikin käyttämällä Kanarialta ostamiani Sleekin meikkejä, tarkemmin sanottuna siis poskipunaa ja luomivärejä. Vaikka luomiväripaletti on kaunis kuin mikä ja ihanan värikäs, en tällä kertaa tehnyt meikkiä räikeillä väreillä.


Poskipunana käytin trion oikeanpuoleista punaa. Näissähän on aivan mieletön pigmentti, sivellintä ei tarvitse kuin hipaista punaan ja siinäkin on jo liikaa. Maltti on todellakin valttia näiden kanssa.


Luomilla käytin alarivin vaaleaa persikkaisen vaaleanpunaista ja harmaata. Melko kesy meikki, eikä se oikein näyttänytkään miltään.Heh, ihan kun ei olis luomiväriä ollenkaan :D Rajauksena toimi MACin Cinderella -kokoelman rajausgeeli. Ja ripsissä tuttu ja turvallinen Clump Defy.Poskilla siis erittäin (muka) kevyesti laitettuna Sleekin poskipunaa, jota piti vielä sienellä vähän häivytellä koska  pigmenttiä tosiaan oli aivan rutosti.

Ensi kerralla voisi sitten ottaa kirkkaammat värit käyttöön, voisin tehdä vaikka sen saman meikin josta sain Kanarialla kehuja eräältä baarimikkotytöltä. :)

-T

5 kommenttia:

 1. Sleekin poskipunapaletti on upea, mahtavan voimakkaan sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se :) Pitää vaan vähän harjotella sen käyttöä :D

   Poista
 2. Vitsit miten kauniit ripset toi Clump Defy tekee sulle. <3 En mä vaan saa sillä tommoisia aikaiseksi, vaikka siitä pidänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sopii kyllä parhaiten kumiharjat :)

   Poista
 3. Moikka, anteeksi että kommentoin näin vanhaan postaukseen, mutta mistä päin Kanariaa löysit näitä Sleek meikkejä? Muistatko kaupunkia, kauppaa, kauppakeskusta tms.? :)

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)