sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Nafha Soft Facial Scrub

Tämä tuote on ollut todellista rakkautta! Ja jälleen pahoittelen kuvia, nappasin ne kännykällä töissä...


Nafha on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka kaikki tuotteet ovat palkittuja vuoden 2013-2014 'Guide to the Best Cosmetics' kosmetiikkaoppaassa.

Pehmeä kuorintavoide lupaa poistaa epäpuhtaudet, ylimääräisen talin ja kuolleen ihosolukon, sekä puhdistaa ja kosteuttaa epidermistä.

Vaikuttavina aineina mm. aloe veraa (kosteuttaa ja pehmentää), arganöljy (ravitsee) ja kuorivana aineena on tammenkuorta. Oon nyt viimeaikoina yrittänyt kiinnittää huomiota kuorintojen kuoriviin rakeisiin ja siihen mitä ne on. Itselläni on kotona vielä jokunen muoviraetta sisältävä kuorinta, mutta niiden jälkeen pyrin siirtymään "luonnonkuorintoihin". Olenpa nyt vihreä..


Kuorinta on voidemaista ja tammenkuorta ei ole ihan älyttömän paljon seassa. Siitä huolimatta kuorinta tehoaa ja lopputulos on silkkisen sileä iho. Oma ihoni reagoi helposti liian raapiviin kuorintoihin, mutta tätä se rakasti. Iho jäi käytön jälkeen pehmeäksi, eikä liian kiristäväksi.
Perus luonnonkosmetiikan tuoksuinen tämä ei ole, vaan tuoksu on ihanan raikas. Oikein läheltä kun tuoksuttaa, tuntuu sellainen pieni kaarnamainen tuoksu. Varmaan tosta tammenkuoresta. :)

Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa kostealle iholle. Soveltuu erityisesti herkälle iholle. Mutta kuten kaikissa ihonhoitotuotteissa, myös tämä saattaa joillekin aiheuttaa herkistymistä tms. Oma ihoni on ollut viimeisen vuoden ajan todella ärtynyt, mutta tämän vuoden aikana parantumista on tapahtunut. Silti tietyt hoitotuotteet aiheuttavav kirvelyä ja polttelua, kuten esim. jotkut kosteuttavat naamiot. Leuan punaisuus on lähtenyt kokonaan pois. Nyt iho on lähinnä vain kuiva ja se imaisee kaikki kosteuttavat tuotteet hetkessä. Siksi olen tykännyt tästä kuorinnasta todella paljon, koska tämä ei ole millään lailla ärsyttänyt ihoani, vaan olen tykännyt ihan koko paketista; tuoksusta, koostumuksesta, tuntumasta ja lopputuloksesta. 

Tätä mulla ei tällähetkellä ole itselläni kotona, vaan olen töistä lainannut testiin. Mutta kun noita edellisiä kuorintoja saan loppumaan, taidan ostaa tämän kotiinkin. :)

Onko Nahfan kuorinta tuttu juttu?

-T

2 kommenttia:

  1. Mä en ole kokeillut tätä Nafhan kuorintaa, mutta esim. naamiosta pidän tosi paljon. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)