lauantai 18. huhtikuuta 2015

Mitäpä laukusta löytyy?

Tää on niin kiva haaste, että päätin tehdä sen uudestaan. Edellisen kerran laukkuuni on kurkistettu heinäkuussa 2013. Sieltä löytyikin jokunen sama tuote/tavara kun tälläkin kertaa. 
Käytän yleensä yhtä laukkua pitkään. Sitten kun jostain syystä vaihdan laukkua, se jää käyttöön pitkäksi aikaa. Pitäisi varmaan hankkia sellainen Bag in bag -juttu, koska aina laukkua vaihtaessa edelliseen laukkuun jää jotain pientä joita sitten parin kuukauden päästä etsin..


Tällä hetkellä käytössä on H&M :lta ostettu haalean vaaleanpunainen hapsulaukku.


Laukku on sellainen semikokoinen, ihan kaikki tarvittavat ei tänne mahdu. Olkahihna on sen verran pitkä että sen saa olalle keikkumaan, ja mukana tulee myös sellainen olanyli -hihna. Laukusta löytyy sisäpuolelta pieni vetoketjutasku ja 2 erillistä pikkutaskua mm. kännykälle.


Isosta osiosta löytyy lompakko, joka jo kokonsa puolesta tarvii isomman laukun. 
Yläpuolella töröttää Beyoncen NYC Pulse -hajuvesi.
Kotiavaimet ja tupakka -aski (hyi minua) joka oikeasti majailee takin taskussa, Kyseinen aski on vielä avaamaton ja odottelee edellisen loppumista.
Kakkuloiden puhdistusliina, tämmönen pitää aina olla mukana.
2 kännykkää, Nokia on henkilökohtainen puhelin ja Samsung työpuhelin.
Sisu aski että kehtaa mennä töihin kun on polttanut tupakan. Ja ei, jos mulle tulee asiakas, mulla on tietty aikaväli jolloin en ennen asiakkaan tuloa polta, ettei tupakka jää haisemaan. Hyi, tehä nyt kasvohoitoa asiakkaalle jos sormet haisee tupakalle. Nou nou. 
Kuulokkeet, nämä oli mukana myös viime laukkukatsauksessa.
Nenäsumute, just in case, en oo nyt sumutetta tarvinnu useampaan kuukauteen, kiitos ihanan työterveyslääkärin joka sai yli kahden vuoden sumutekierteen katkaistua.
Babylips huulirasva, Rimmelin tehokäytössä oleva huulipuna ja Goshin tehokäytössä oleva huulikiilto. Myös toi Gosh oli edellisessä postauksessa.


Pikkutaskuista löytyi tälläkertaa uusi talla jonka kävin hakemassa edellisen hajottua.
Lumenen vanha kuin taivas meikkikynä joka myös oli edellisessä postauksessa ja Lumenen huulipuna.
Kiviseinänaulat jäi laukkuun kun töissä nakuttelin diplomit seinälle.
Hurraw suklaanmakuinen huulirasva ja Riitta Vaaran sivellin.
2 kpl luomivärejä (nämä siirsin takaisin meikkipöydälle kuvan oton jälkeen) ja Benecosin puuteri. 
Hoitolan avaimet ja vahvoja särkylääkkeitä (joskus töiden jälkeen voi olla niin kovat kivut että helpotus on saatava heti).

Ja tosiaan kun laukkuun ei mahdu kaikki tarvittavat jutut, mukana kulkee myös aina kangaskassi.


Purkkimafia -kassi on kulkenut mukana siitä asti kun sen sain. Tai no, sillon kun se on pesussa, on joku muu kassi tuuraamassa sitä.


Tällä hetkellä kassista löytyi rutistettu paperi, tyhjä energiajuomapullo, joku esite, Yvesin käsivoide, Lumenen huulipuna, kalenteri, ajanvarauskirja ja jalkahoidossa käytetty pyyhe.

Joudun molempiin töihin kuskaamaan kaikenlaista tavaraa, hotelliin työvaatteet ja hoitolalle pyyhkeitä, niin senkin takia kangaskassi kulkee aina mukana, vaikka olisi käytössä isompi laukku.

Tämmöistä tällä kertaa. :)

-T

2 kommenttia:

  1. Toi H&M:n laukku on ihana, olin tosi lähellä kaappaista sen mukaan alesta, mutta järki sanoi, että mulla on jo laukkuja. :D Nenäsuihke on näin keväällä ihan must.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai nyt se on jo alessa :D Ei se kauheen kauaa oo mulla ollu. Oh well.. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)