tiistai 21. huhtikuuta 2015

Maanantain vaalimeikki

Maanantai meni vaalien ääniä tarkistaessa. Toi laskeminen oli kyllä lepposta hommaa, voisin mennä uudestaankin :) Sanoin että maanantaiksi halusin vähän enemmän väriä meikkiin, mutta eipä sitä nyt niin hirveesti tullutkaan. Sunnuntai mentiin valkoisella ja ruskealla, maanantaina luotettiin vihreään ja violettiin.Ikkunan edessä otetut kuvat... toiselle puolelle tuli vähän varjoa, siksi toinen puoli näyttää haaleammalta.
Huulille pääsi Lumenen Wild Rose Lipstick sävyssä... Empäs tiiäkään ku en nyt enää löydä kyseistä punaa...


Meikkipohjana tavoitemeikkivoide, We Care Iconin Matt Wear sävyssä Perfect Nude ja IsaDoran irtopuuteri. Poskipunana pohjalla Fresh ja puuterin päälle vielä ihanaa Benecosin punaa jonka mieheni toi Saksasta mulle, sävyssä Mallow Rose. Ihan täydellinen poskipuna! Rakkautta!!! Aurinkopuuterina ja hohtona Lumenen Auringon Kultaa.


Silmämeikissä pohjustajana Avon, josta oon tykänny tosi paljon. Toimii loistavasti. Luomivärinä mikä lie paletin vasemman alareunan violetti silmän ulkonurkassa ja sisänurkassa pystyrivin oikeanpuoleinen vihertävä sävy.
Rajauksena Rimmelin musta kajal, Jet Black, kulmissa Rimmelin kulmakynä, Hazel ja kulmaluulla H&M:n valkoinen luomiväri.Että näin.

Toivottavasti ehdokkaanne meni läpi, omani ei mennyt.

-T

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis meikki! Munkaan ehdokas ei mennyt, mutta tiesin sen jo äänestäessä. Äänestinkin ensin puoluetta ja vasta sitten henkilöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään uskonu et mun ehdokas menee läpi. Mut ei se ota jos ei se annakaan :)

   Poista
 2. Kaunis meikki tosiaan! :) Minunkaan ehdokkaani ei mennyt läpi. :/

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)