keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Joukostamme poistuneet maaliskuu -15

Maaliskuussa loppuneita tuotteita oli lähes yhtä paljon kuin "muuten vain" pois joutaneita...


Mutta ihan kivasti oli koppa täyttynyt.


Hiuspuolelta loppui vain yksi shampoo.

SP Luxeoil kiinnosti kovasti, mutta ei sitten ollutkaan mitenkään ihmeellistä. Pesi hiukset puhtaiksi 2-3:lla vaahdotuksella jättäen ne mukavan tuntuisiksi, mutta kuitenkin niin että hiukset huusivat hoitoainetta. Sarjan muita tuotteita mulla ei sitten ollutkaan, että en tiedä olisiko tämä toiminut paremmin niiden kanssa. Sarjaan kuuluu mm. naamio ja öljy. Se wau -efekti jäi puuttumaan, joten tää oli ihan perusshampoo. Oon käyttänyt parempiakin, mutta myös huonompiakin. 


Nassupuolelta loppui 3 tuotetta.

Lumene Bright Now Heleyttävä Päivävoide. Tämä ei ollut tarpeeksi kosteuttava mulle, mutta sain käytettyä tämän loppuun Lorealin öljyn kanssa. Raikas hedelmäinen tuoksu oli plussaa.

Collin Hydratant High Diffusion Hydratin Gel-Cream. Tämä pieni tuubi oli sulaa rakkautta! Pahimmilla talvipakkasilla (ai millä pakkasilla??) kosteustehot eivät riittäneet, mutta lämpimimmillä keleillä oikein kelpo tuote. Jätti ihon todella raikkaaksi ja pehmeäksi ja toimi kuin unelma meikin alla. Kuten olen jo aijemmin maininnut, ovat Collinin tuotteet kokeneet uudistuksen, joten en tiedä miten se on vaikuttanut tähän.

Nivea Gentle Eye Make-Up Remover. Todellakin hellävarainen putsari jolla sai meikin helposti pois. En käytä vedenkestäviä meikkejä, joten en tiedä toimiiko tämä niiden kanssa. Ei jätä minkäänlaista öljyistä tunnetta iholle. Omasta mielestäni tämä on lähes yhtä hyvä kuin luottoputsarini Lumenelta, mutta joku asia mua kuitenkin vetää puoleen tossa Lumenessa enemmän...


Vanha kuin taivas -sarjan Hello Kitty body spray. Sain tän 27 -vuotis synttärilahjaksi, eikä tuoksu ollut muuttunut ollenkaan. Tämä oli mulla loppuajan hotellihommissa mukana, siellä kun välillä hikoilee niin paljon (kesäisin, huh) niin suihkin tätä sitten pikaraikastajaksi. Tuoksuna Soft Vanilla. Nyt on uusi tuoksu viety tilalle. Ei mikään maailman paras tuoksu, mutta nää body sprayt ei onneksi kauaa jää tuoksumaan...

Decleor Aroma Cleanse Exfoliating "fresh skin" Body Cream. Käytin tätä säännöllisen epäsäännöllisesti kainaloihin ja bikinirajaan karvanpoiston jälkeen. Sisältää erittäin pientä kuorivaa ainetta. Voisin kuvitella käyttäväni tätä myös kasvoille. Lämmin aurinkovoidemaisen kookoksinen tuoksu... Jos niin voi sanoa. Decleorhan on aromaterapeuttinen sarja. Mutta tästäkään ei mitään wau -efektiä tullut.


Meikit:

Ardellin kulmageeli, josta meinasin luopua jo ajat sitten kun kulmakynät saivat alunperin kirkkaan geelin muuttumaan likaisen väriseksi ja näin ollen näyttämään sen likaiselta. Mutta piheys... Toimi ihan hyvin hommassaan, piti kulmat kurissa mutta sai ne tuntumaan (tosin ei näyttämään) kovilta.

Lumenen kajalkynä sävyssä Merikaisla on myöskin jäänne yli 10 vuoden takaa. Sain tehokäytettyä sen loppuun ja nyt sitä ei enää pystynyt teroittamaan. Ihan perus kajal, ei mitenkään ihmeellinen.


Näytteistä loppui Environ voide. Tästä en muista kyllä yhtään mitään, mutta jotenkin on sellainen muistikuva että ei ollut tarpeeksi kosteuttava.

BCL Spa Sugar Scrub -näytteen sain Tarja Geeltä. Tää oli kyllä jännittävä tuote... Pussista oli jotenkin tosi hankala kaivella tuotetta, kun sormin sitä yritin onkia sieltä, kuorinta tuntui todella lämpimältä. Laventelin tuoksu ei kuulu suosikkeihini, mutta tässä se oli sellainen pehmeä ja miellyttävä. Mintun tuoksu varmaan tasapainotti sitä. Ihan kelpo kuorinta.

Primavera Nourishing Cream Mature Skin ei myöskään ollut tarpeeksi kosteuttava mun iholle. Ja tuoksu ei miellyttänyt. Uh.

Bioline Sweet Relief Soothin Serum taas oli rakkautta ensi kosketuksella. Tällä seerumilla sain kuriin Suolasaippuan aiheuttaman reaktion. Geelimäinen seerumi rauhoitti polttelevan ihon välittömästi. Raikas, mieto tuoksu. 


Kaappeja siivotessa päätin heittää joitain tuotteita pois, kun en niistä tykkää tai muuta...

L'oréal Sublime Bronze itseruskettavan ostin joskus Ostolakossa -blogin kehujen perusteella. Mutta ei, sain tällä niin pahat länti aikaiseksi että ei tosikaan. Sitten se jäi kaappiin pölyttymään joten nyt oli aika heittää sillä vesilintua. 

Lumene Lab Sävyttävä Päivävoide ei enää levittynyt ollenkaan tasaisesti iholle, vaan jäi tosi ruman näköiseksi. Lisäksi tuubista tuli ulos ensin erottunutta nestettä/sävyä, ellei sitä ravistanut voimakkaasti. Tämäkin lojui kaapin perällä, joten pois vain.

Tommy Hilfigerin Tommy Girl dödö. Ei pitänyt hienhajua poissa ollenkaan, lisäksi kainalot olivat valkoiset. Myös tämä jäi kaappiin odottamaan sitä päivää kun saisin sitä edes silloin tällöin käytettyä. Mutta ei enää. Tahrasi myös vaatteet. Pois viemästä turhaa tilaa.

Kalahari Nourishing Eye Balmin sain joskus vaihtokaupassa, mutta se jäi odottelemaan niitä aikoja kun saisin edellisiä sy -voiteita käytettyä. Sitten olikin liian myöhäistä. Päiväys paukkui maaliskuussa 2015, lisäksi kierteiden välistä oli tursunnut tavaraa ulos (vaikka en kertaakaan ollut tätä avannut) sillä seurauksella että en enää saanut purkkia auki. Nyt harmittaa, mutta ei voi mitään.

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm vaikutti aluksi lupaavalta, mutta ei sitten ollutkaan tarpeeksi huulia hoitava tai kosteuttava. Päin vastoin, tämä ärsytti huulia ja pisti ne kirvelemään ja punoittamaan. Hus pois!

Ikivanhat Sunsilkin näytteet punaiselle tukalle. En muistanut käyttää näitä silloin kun viimeksi hairahduin punaiseen tukkaan, enkä nyt ole enää palaamassa siihen väriin. Joten mitäpä näitäkään säästämään.


Randomina Gina Tricotista ostettu kynsibufferi jossa on 4 eri puolta. Toimi hyvin, mutta rupesi jo olemaan parhaat päivänsä nähnyt. Uusi tämmöinen pitää jossain vaiheessa hankkia.

19 tuotetta, joista 6 näytettä ja 1 matkakokoinen. Not bad.

Näkyikö tuttuja juttuja?

Noita voidenäytteitä on nyt tässä kertynyt niin paljon, että päätin tässä huhtikuussa ottaa ne käyttöön. Eli huhtikuun aikana käytän voiteina vain näytteitä, jotta saisin niitäkin joskus loppumaan. 

-T

2 kommenttia:

  1. Noista voidenäytteistä oli kiva lukea, muahan kun ne tunnetusti kiinnostaa. Joten lisää ensi kuussa näitä! :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)