keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tavoite meikit

Vaikka musta on kiva hamstrata eri kosmetiikkatuotteita, on niitä myös kiva saada loppumaan. Meikkituotteita loppuu harmittavan harvoin, siksi oonkin nyt ottanut kätköistäni erän meikkejä, joita yritän käyttää loppuun mahdollisimman pian. Ideana on käyttää jotain näistä tuotteista joka meikissä, mieluiten mahdollisimman useita tuotteita. Osa tuotteista on todella vanhoja, mutta vielä hyvässä kunnossa, että iholle ei ole tullut mitään reaktioita tms. Ja todellakin käytän näitä tuotteita vain itselläni, enkä esim. jos satunnaisesti meikkaan jonkun ystäväni. Heille käytän vain uusia tuotteita :)Lumene Beauty Base Crystal Radiance Primer on jo melkoisen vanha, mutta ihan kelpo tavaraa edelleen. Helmiäismäinen pohjustusvoide tuo kasvoille kuulautta ja hehkua. Laitan tätä yleensä poskille ja nenänpieliin sekä leuan keskelle, eli niille kohdille joihin meikki tarttuu heikoiten (lue; epätasaisesti). Tätä ei enää niin paljoa ole jäljellä, joten ehkä ennen kesää saisin loppumaan?

We Care Icon Matt Wear -meikkivoide. Toimii kivasti kuivemmallakin iholla. Tänään taas meikkasin tällä meikkivoiteella, ja vielä melkein 12 tunnin jälkeenkin iho näytti heleältä eikä kiillellyt. Vaikka pillereiden myötä on iho alkanut taas kuivumaan, huomaan silti usein että jossain vaiheessa otsa rupeaa kiiltelemään. Tätä on vielä aika paljon (ehkä) jäljellä, joten jonkun aikaa saan käyttää tätä. 

Lumene Natural Code 2in1 Powder Makeup. Ei olis paljoa jäljellä, ja vaikka alussa tykkäsin tästä, tuntuu että nyt se jää kauhean jauhoiseksi ihon pinnalle. Edes kosteussuihkeet ei auta. Mutta varovaisesti levitettynä ihan ok arkikäytössä.


Fresh voidemainen poskipuna. Reunat enää jäljellä, joten tän luulis loppuvan pian. Antaa ihanan heleän ja luonnollisen lopputuloksen. Levittämiseen käytän yleensä meikkisientä.


Yesensy -luomiväripaletti. Joskus aijemmin oon yhen napin saanu käytettyä loppuun ja toinenkin on ihan viittävaille loppu. Yritän nyt mahdollisimman paljon meikata tällä pikkupaletilla että saisin kaikki värit loppumaan. Ruskeat sävyt on kuitenkin niin helppoja ja kivoja käyttää arkena.

Rimmelin kulmakynä sävyssä Hazel on ehkä pikkusen liian punertava sävy mulle, mutta sitä on enää niin vähän jäljellä että äkkiäkös tän käyttää. Vähän paremman värisiä kyniä + muita kulmatuotteita on jonossa odottelemassa.

Lumenen kajalkynä sävyssä Merikaisla on mallia vanha kun taivas. Mutta se pääseekin jo tämän kuun loppuneisiin koska kynää on käytetty ahkerasti ja teroitettu vielä tämän kuvan ottamisen jälkeenkin. Nysä rupee oleen jo niin lyhyt että sitä ei pysty enää terottamaan kunnolla. Onneksi löytyy muitakin ruskeita rajauskyniä.

Ardellin kulmageeli pääsee kanssa tän kuun loppuneisiin, sen verran vaikeeta on kaivella jämiä putkilosta.


2 Goshin huulikiiltoa otin tavoitteeksi, sen verran iäkkäitä nämäkin ovat. Sävyt 0074 (oranssihtava kupari) ja 0058 (pinkki) on molemmat hyvälaatuisia ja kivoja käyttää. Ei ihan kauheasti ole pigmenttiä, mutta enemmän kuin monissa muissa. Molemmat kimaltelevia. Ennen kaikkea toi pinkki on tehokäytössä, kun siellä ei enää niin paljoa ole. 

Rimmelin huulipunasta on kaikki tekstit kulunu jo aikaa sitten, mutta eipä punaakaan enää ole juuri jäljellä. Täydellinen arkipuna jota jopa minä uskallan laittaa ilman peiliä. Yleensä en laita mitään sävyttävää ilman peiliä, koska kapeilla huulillani ne näkyy heti jos menee yli rajojen. Sit kun tää loppuu, on tää ensimmäinen huulipuna ikinä jonka saan loppuun asti käytettyä. Jee!


Otin vielä jokusen kuvan meikistä johon olin käyttäny näitä tavoitemeikkejä. Ripsissä on Max Factorin Clump Defy ja luomivärin pohjustajana Avon.

Onko muita jotka tehokäyttää meikkejä pois? Ainakin Sinistä pintaa -blogin Hellin taitaa tehokuluttaa jotain palettia :)

-T

4 kommenttia:

 1. Mulla on tehokäytössä huulipunia ja sekalaisia voiteita! Ei oo vielä poikaystävä valittanu, kun välillä oon rasvaamassa senkin jalkoja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki saisin olla rasvaamassa mieheni jalkoja vaikka joka päivä jos se olis hänestä kiinni :D

   Poista
 2. Mä haluaisin tehokäyttää, mutta en taida pystyä. Ripsiväri on varmasti sellainen, minkä saa nopeasti aina loppuun ja uutta tilalle, mutta muut... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se! Mut se tunne kun saat huulipunan tai luomivärin loppumaan :)

   Poista

Mielipiteitä? :)