tiistai 10. maaliskuuta 2015

Lavera Eye Shadow Base

Tovi sitten olin taasen Laveran meikkikoulutuksessa, ja sieltä saimme pienet pussukat kotiin viemisiksi. Yksi pussukassa olleista tuotteista oli tämä uutuus, silmämeikinpohjustusaine. Innolla odotin että pääsen testailemaan tätä, sillä luonnonkosmetiikalla ei niin hirveästi pohjustustuotteita löydy. Lisäksi mieltä vaivasi se että voiko tämä pitää luomivärit paikallaan yhtä hyvin kuin silikoniset versiot.


Pohjustus sisältää mm. luomu aloe veraa jonka luvataan ehkäisevän väripigmenttien rasvoittumista ja pidentämään meikin kestoa. Ihanaa että tuote on tuubissa, eikä purkissa. 


Väriltää voide on vaaleaa, mutta iholle levitettäessä se muuttuu täysin värittömäksi. Voide kuuluu levittää puhtaalle ja kuivalle luomelle. Edes silmänympärysvoidetta ei suositella käytettäväksi, ainakaan yläpuolelle ennen pohjustuksen laittoa. Kouluttaja myös ennen voiteen laittoa pyyhkäisi puhtaalla sormella luomea, jotta siitä varmasti sai kaiken "ylimääräisen" pois. Itse laitoin tätä välillä vahingossa meikkivoiteen ja puuterin päälle, ja tuloksena oli sen jälkeen meikin rullautuminen ja murustuminen tätä levittäessä.

Pohjustus kuivuu iholle samettisen tuntuiseksi, eikä sitä edes huomaa. Verrattuna esim. Sensai Eyelid Baseen joka heti karkasi luomivakoon. Pohjustusta voi käyttää myös kulmakarvoille.

Luomivärien pysyvyys tätä käyttäessä oli lähes yhtä hyvä kuin Sensain kanssa. Ihan täysin en ehkä uskaltaisi luottaa tähän jos on ns. tappopäivä töissä, eli mun tapauksessa aamulla aikaisin hotelliin ja sen jälkeen illaksi hoitolaan. Siinä on meikki kuin meikki koetuksella. Mutta ihan sellaisen normipäivän tämä hoiti hommansa. Ilolla käytän tämän loppuun. Ennakkoluulot tätä kohtaan olivat suuret, mutta yllätys oli erittäin positiivinen. :) Hyvä tuote luonnonkosmetiikan käyttäjille.

Tuote on NaTrue -sertifioitu, vegaani ja sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Kokemuksia luonnonkosmetiikan pohjustajista?

-T

2 kommenttia:

  1. Onko kokemusta/sanoiko kouluttaja, että käykö siis kulmiin jauhevärin alle kiinnittäjäksi? Just olis luomenpohjustaja ja kulmageeli lopullaan ja 2 in 1 houkuttelisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla on pitäny puuterisen värin alla. Koulutuksessa muistaakseni tehtiin kynällä kulmat... Mutta itellä siis toimii sekä kynän että puuterisen alla. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)