torstai 5. maaliskuuta 2015

Joukostamme poistuneet helmikuu -15

Viime kuun postaus jäi siihen yhteen kappaleeseen, jospa nyt saisin enemmän tekstiä aikaiseksi. Olen tilannut itselleni oman koneen jota voin roudata töihin mukaan, joten siellä hiljaisina hetkinä voi sitten nakutella postauksia tulemaan. :) 


Mainitsinkin viime postauksessa, että helmikuussa ei lopu juuri mitään, ja nekin vähä oli sit pikku purkkeja.


Tukka:

Lemppari kuivashampooni Klippoteket loppui ja uusi on jo korkattu. Tää on esiintynyt näissä loppuneissa jo niin usein, että en sen enempää tästä sano kun et millään muulla kuivashampoolla en saa yhtä paljon tuuheutta ja rakennetta tukkaan kun tällä. Love it.


Meikit:

Lumene Raspberry Lash Volumizer. Tämäkin oli yksi niistä palkinnoista jotka sain voitettuani vedonlyönnin jalkapallosta. Luulin aluksi että tää on se DNA-harjanen jossa oli niitä kuituja jotka onnistuin joka kerta tökkäämään silmääni, mutta ei sitten ollutkaan. Tykkäsin paljon, mikä on nykyään harvinaista koska tässä ei ole kumiharjaa ja olen vannoutunut kumiharjan ystävä. Teki ripsistä juuri sellaiset kuin haluan, Voisin käyttää uudestaankin.

Max Factor Clump Defy. Ehdottomasti lempparini ripsiväreistä. Vielä ei oo tullu parempaa vastaan. Uusi on jo ostettu ja korkattu vaikka yritin jonkun aikaa sinnitellä muilla ripsareilla. Tekee erittäin siistiä jälkeä ja todellakin ilman paakkuja. Vaatii jo paljon ripsarilta jos tämän ohi aikoo mennä.

Sensai Eyelid Base. Tää luomivärinpohjustaja kesti jokapäiväisessä käytössä yli 2 vuotta. Ostin tän ekana opiskeluvuotena Berneriltä ja tämä oli ensimmäinen laatuaan mulla. Siis mun ensimmäinen luomivärinpohjustajani ikinä. Älytöntä. Annostelun kanssa sai olla tarkkana, sillä ainakin mulla tää karkas heti luomivakoon jos laitto vähänkin liikaa. Mutta asiansa tämä ajoi loistavasti. Silmämeikki pysyi todella hyvin. No joo, ei nyt kuitenkaan ihan kosteaa baari-iltaa, mutta muuten. Korkean hinnan takia kokeilen mieluummin nyt huokeampia merkkejä. Tosin niitäkään ei tarvitse ihan heti ostella, oon blogin kautta saanut jokusen pohjustajan joiden parissa kuluukin taas muutama vuosi.

Avon Anew Vitale BB+. Aivan tajuttoman ihana BB -voide. Varmaan ensimmäinen nestemäinen meikkipohja jonka oon ikinä saanut loppuun asti käytettyä. Teki ihosta ihanan hehkuvan, levittyi kauniisti (joka on mun iholla todella paljon sanottu) ja tuntui ihanalta. Kaikki tässä oli juuri sellaista kun pitikin. Ihan pahimpia punoituksia ei peittänyt, mutta sitä varten olikin peiteaineet. Monesti tämä BB -voide pelasti krapula-aamun jos johonki piti lähteä. Iho näytti heti terveemmältä. Tätä pitää hankkia lisää.


Nassu:

Collin Refreshing Cleansing Milk. Sain nää pikkupurkit aikoinaan Collinin tuotekoulutuksesta ja vasta nyt tuli niitäkin käytettyä. Nää putsarit oli mulla mukana Kanarialla. Vaikka rakastin Collinin seerumia ja tykkäsin silmänympärysvoiteesta, niin joku näissä putsareissa mättää. Mulla on täysikokoisena sarjan anti-age putsari ja siinä on ihan sama juttu kun tässäkin. Kun käyttää useamman kerran säännöllisesti, mun iho muuttuu sellaseks kalansuomumaiseksi. Ei se siis näytä siltä päällepäin, mutta sormilla sen tuntee. Anti-age versio jopa aiheutti iholleni jonkun ihme reaktion ja sillon en pystynyt käyttämään juuri mitään naamioita tai voiteita ilman että kaikki kirveli ihan hirveesti. Jätän suosiolla sen käyttämättä. Tän kanssa siis huomasin saman että iho alkoi reagoimaan...

Collin Refreshing Toning Mist. Tää tuoksuu mun nenään taivaalliselle, mut en usko että kaikki tykkäis siitä. Mulle tulee tuoksusta ihan lapsuus mieleen ja meijän mummila... En tiiä miksi, mut se oli ensimmäinen ajatus joka tuli kun tätä nuuhkaisin. Myös tätä mulla on täysikokoinen pullo joka on nyt käytössä. Muiden tuotteiden kanssa toimii ihan hyvin, mutta olen kyllä iloinen kun pullo loppuu. 

Collin Immediate Hydration Mask. Tätä taasen haluaisin täysikokoisena. Aivan törkeen ihana ja raikas naamio joka kosteutti niin hyvin että unohdin laittaa voidetta perään. Myös viilentää mukavasti. Collinin tuotteethan kokivat joku aika sitten uudistuksen ja nimikin vaihtui Resultimeksi. En sitten tiedä miten itse tuotteet ovat muuttuneet.

Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä Yövoide. Joo... joku näissä Lumenen voiteissa tökkii. Tää jätti ihon todella rasvaiseksi, mutta ei siltikään kosteuttanu tarpeeksi. Öljyn kanssa meni. Enkä nyt mitään erityisen heleyttävää vaikutustakaan huomannut. Plussaa pirteästä tuoksusta.


Muut:

EkoPharma Suklaa-appelsiini Kynsinauhaöljy ei todellakaan loppunut, mutta oli jo mennyt pilalle. Tuoksui ihan jaffakekseille. Säilyvyysaika oli puoli vuotta, kesti kyllä pidempäänkin, käytännöllinen pipettipullo. Mutta kuinkahan usein tätä olisi pitänyt käyttää että olisi saanut tän loppumaan ennen pilaantumista? Ei oikein tehnyt mitään ihmeellistä mun kynsinauhoille, kuten ei öljyt muutenkaan...

Maria Galland Velvet Body Balm. Tästä tykkäsin paljon. Kosteutti hyvin ja imeytyi nopeasti. Tuoksu oli hyvin mieto, mutta raikas. Tätä voisin käyttää enemmänkin. Nyt tuntuu että viimeaikoina on ollut huono onni vartalovoiteiden kanssa ja niitä kuitenkin kroppa vaatii näin viileillä keleillä..


Kimppakuva.

11 tuotetta, joista 6 täysikokoista ja 5 matkakokoista tai näytettä. Loppujen lopuksi ihan hyvin, vaikka täysikokoisetkin ovat "pieniä". Jospa tässä kuussa sitten loppuisi enemmän. :)

-T

2 kommenttia:

  1. Mäkin tykkään Clump Defysta, se on hyvä. Halvemmista ripsareista oma suosikki, pysyykin melko hyvin koko päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oon tietyllä tapaa niin pihi että ripsareissa en haluu testata kalliita merkkejä jos ne ei ookkaan hyviä. Ja toisaalta ei mun tarviikkaan ku oon löytäny sen oman :)

      Poista

Mielipiteitä? :)