keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kure Bazaar - Juicy

Sain toissapäivänä käsiini pienen paketin Tarjalta, joka on joulusta asti odotellut mua Heidin hoitolassa. Paketissa oli jokunen pieni The Body Shopin tuote, tämä ihana kynsilakka ja PINKKIÄ HUBBA BUBBAA!!! En kestä!

No eniwei, ilahduin tästä lakasta kovasti ja sopivasti olinkin juuri ajatellut illalla tehdä pienen manikyyrin. Älkää kuitenkaan kiinnittäkö huomiota rumiin kynsinauhoihin...

Kure Bazaarin lakat ovat niin lähellä luonnonkosmetiikkaa kun lakat voivat olla. Ainakin tällä hetkellä. Raaka-aineista jopa 85% on peräisin luonnosta. Värejä löytyy tummasta vaaleaan, ja pastellisiin. Kynsilakat sisältävät mm. puuvillaa, maissia, perunaa, vehnää ja selluloosaa.


Juicy -sävy on kovin raikas ja hedelmäinen. Tietystä valosta riippuen sävy näyttää omasta mielestäni joko vesimeloniselta tai tomaatinpunaiselta. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, joka ei ihan täysin peitä kynnen rajaa. Mutta ei se mua haittaa tässä sävyssä, sen kun näkee vain läheltä katsottuna. 


Pysyvyys on normiluokkaa, nyt kun en ole niin paljoa hotellihommissa, lakatkin pysyvät kynsilläni kauemmin kuin puoli päivää. 

Lakka levittyy hyvin ja suti on sellaista omasta mielestäni normiluokkaa, ei kauhean liru eikä sellanen leveä. Huh, kynsilakoista on niin hankala kirjoittaa :D No mut, tykkään tästä tosi paljon. Sävy on ehkä enemmän kesäinen. Tänään kun katselin kynsiäni ulkona lunta vasten, niin ei se jotenkin sopinut. Mut kesällä sitten tästä tulee mun ykköslakka. :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)