keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Joukostamme poistuneet lokakuu -14

Nyt en tajua  mitä on tapahtunut... Löysin blogin luonnoksista tämän postauksen, jossa on 60 katselukertaa ja 2 kommenttia, mutta tätä ei löydy blogista. Ja tekstikin on ihan kesken.. Noh, laitetaan siis uudestaan tulemaan.

Viime kuussa loppui yllättävän paljon tuotteita, mikä tosin tarkoittaa sitä että tässä kuussa ei lopu juuri mitään...



Nassu:

Lumene silmämeikinpoistoaine. Toistaiseksi viimeinen lajiaan, ostin juuri testiin jotain uutta. Mutta tätä ei ole vielä mikään muu voittanut. Paras!

Avon Naturals Purifying 2 in 1 Cleanser and Toner. Melko tujua puhdistusgeeliä, jonka yritin käyttää nopeasti pois. Kesällä meni ihan ok:sti, mutta heti ilmojen viilennyttyä kuivatti ihoa. Raikas tuoksu, eikä pahemmin ärsyttänyt ihoa. Mutta liian tymäkkää mun iholle.

Collin Micellar Radiance Cleansing Water. Hyvä tuote ja misellivesien tapaan monikäyttöinen. Käytin tätä laiskoina iltoina koko meikin poistoon ja loppuvaiheessa Lumenen silmämeikinpoistoaineen loputtua silmämeikinpoistoaineena. Ei kuivattanut tai ärsyttänyt ihoa. Koko meikin poistoon riitti 4 vanulapullista tätä, 2 silmiin ja 2 kasvoihin. Mieto pehmeä tuoksu.


Kroppa:

Mádara Refreshing Soap. Mintun tuoksuinen vartalosaippua. Ostin tän n. vuosi sitten luonnonkosmetiikkamessuilta. Tarkoituksena oli ottaa tämä kesällä käyttöön suihkugeelinä, mutta sitten tämä kuitenkin päätyi lavuaarin reunalle kainaloiden pesua varten. Kätevä pumppupullo, pirteä mintun tuoksu. Pelkäsin että tämä olisi ollut vartalolle liian kuivattava. Tykkäsin kuitenkin.

Born To Bio Strawberry Shower Gel. Alussa ihana mansikan tuoksu, mutta muuttui todella nopeasti käyneen hajuiseksi. Perus suihkugeeli, pirteä pullo. Ei kyllä tee mieli testata muita sarjan suihkugeelejä. Tämäkin piti lotrata nopeasti pois, ettei haju vain pahenisi.

Beyonce Pulse NYC Invigorating Body Lotion. Sarjan hajuvesi on mun mielestä aivan ihana. Tämä oli jotenkin todella vahva ja pistävä. Onneksi tuubi oli vain 75ml niin se kului nopeasti. Kevyt.

Strawberry Nourishing Body Lotion. Tallinnasta ostin tämän minkä lie sarjan vartalovoiteen. Aivan huumaava tuoksu, sellanen karkkinen mutta ei liian vahva. Pumppupullo, lopussa piti vaihtaa toisenlainen korkki että sai pullon ylösalaisin ja kaikki voiteet käyttöön. Imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin, mutta talvi-iholle ei mulla riittäisi.


Hiukset:

Elnett Satin Hiuslakka. Sain tän äitiltä joululahjaksi ja nyt se tuli tiensä päähän. Moni on kritisoinut lakan tuoksua, itseäni se ei häirinnyt. Käytän hiuslakkaa yleensä vain silloin kun haluan kiinni olevien hiusteni "irtohiukset" pysymään kurissa. Siihen tämä lakka ei valitettavasti pystynyt. Aamulla kun suihkin lakkaa hiuksiin ja siloitin niiden pinnan, näytti hyvältä. Mutta kun olin päässyt töihin tuntia myöhemmin, leijui "irtohiukset" taas miten sattuu. Ei jatkoon!

Garnier Olia Hoitoaine. Hiusvärin mukana tullut hoitoaine. Pehmentää hiuksia ihanasti. Näitä hiusväri hoitoaineita mulla on vielä pari jemmassa.


Tästä eteenpäin ei ole teksitä näkyvissä.. Näytteitä oli loppunut taas jonkun verran.. Ei näistä sen enempää.


Rainbow -puhdistuspyyhkeitä käytin ennen tatuoinnin ottamista paljon, mutta sen jälkeen en ole tarvinnut näitä. Nämä jo kuivahtaneet pyyhkeet käytin siveltimien pikapuhdistuksessa. Toimii hyvin.


Rimmelin kaksipäinen ripsiväri oli ihan mukava tuttavuus, mutta oli jo kuivahtanut sen verran paljon että siitä piti luopua.

Yksi luomiväri loppui, jejj. Ja viereisestä napistakaan ei ole paljoa jäljellä. Perus ruskeita sävyjä tulee käytettyä aika usein kun ei jaksa alkaa väreillä leikkimään. Tämä onkin ollut nyt sellainen tavoitepaletti jota yritän saada käytettyä. Harmi vain että paletin kansi on rikki/irti, mikä vaikeuttaa sen mukaan ottamista..

Jane Iredalen meikkipuuterikin loppui. Tykkäsin tästä paljon vaikka ihoni ollessa rasvoittuvimmillaan tämä ei pysynyt siistinä montaa tuntia.

Avonin huulipuna oli yksi suosikki nudepunistani, mutta oli ruvennut jo haisemaan sellaiselle vanhalle huulipunalle, joten se piti heittää pois...


Ilmeisesti kuvista on hävinnyt myös käsivoidekuvat... En tajua. Ehkä johtuu siitä että yritin kerran työkännykällä blogata ja siitä ei tullut mitään. Anteeksi tämä tällainen jämäpostaus joka on jo kerran aijemmin julkaistu. Noh, minä ja tietokoneet, ei hyvä yhdistelmä.

Kiitos ja anteeksi.

-T

2 kommenttia:

  1. Huh, melkoinen satsi loppuneita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Yritin vielä säästellä et jäis jotain tällekin kuulle, mut ei auttanu.

      Poista

Mielipiteitä? :)