maanantai 19. tammikuuta 2015

Huulet huulet

VAROITUS!!! Postaus sisältää jäätävän huonoja kännykkäkuvia!


Mulla on luonnostaan todella kapeat huulet. Ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä kapeammaksi ne tulevat. Nyyh. Olenkin useasti miettinyt täyteaineen ottamista huuliin, mutta hinta on sen verran korkea ettei ole oikein ollut varaa, lisäksi ajatus siitä että huuliin pistetään useita kertoja neulalla ei oikein houkutellut.

Opiskelujeni aikana tuli asiasta puhetta koulukaverini kanssa, joka on myös sairaanhoitaja. Hän kävi täyteaine -koulutuksen ja kertoili siitä mulle. Kun lokakuussa hän otti muhun yhteyttä ja kysyi haluaisinko tulla malliksi huulikoulutukseen erittäin edullisella hinnalla, en kauaa miettinyt. Nyt jos koskaan.

Tässä siis erittäin kauniita kuvia tuloksista. Olkaa hyvä ja nauttikaa. :)

Ennen pistoksia. Kuten huomaatte, ei mulla juurikaan ylähuulta ole.


Pari tuntia pistosten jälkeen. Huulista tehtiin erittäin luonnolliset. Ylähuuli sai nostetta pikkuisen, mutta ihan tarpeeksi. Myös alahuuleen laitettiin vähän täytettä.Sivuprofiilista näkee miten ylähuuli on noussut, Edestä päin otetussa kuvassa eroa ei huomaa niin selkeästi.


Illalla turvotus oli vähän suurempi, huulet näyttävät paljon muhkeammilta.


Seuraavana päivänä.


Kuvasta tulee mieleen jenkkien pidätyskuva :D
Mutta huulet näyttää hyviltä.


Pari päivää operaation jälkeen juominen oli hieman haastavaa. Puhekaan ei tullut täysin selkeästi. Vaikka tulos oli erittäin luonnollinen, omaan silmään se näytti joka kerta peiliin katsoessa siltä kun takaisin olisi katsonut koko kansan Tuksu,

Itse toimenpide ei sattunut niin paljon kun olin kuvitellut, kiitos puudutusvoiteen. Mutta kyllä sen silti tunsi kun neulalla pistettiin. Toimenpiteen jälkeen piti välttää kuumia juomia yms ettei turvotus pahene. Kylmäpussia jouduin pitämään jonkun aikaa. Muutaman ensimmäisen päivän huulet tuntuivat kovilta, ja niissä näkyi pieniä mustelmia. Verta ei tullut toimenpiteen jälkeen. Tulokset huulissa kestävät n. 3-6 kk... Mutta valitettavasti omalla kohdallani näin ei ollut. Vielä näkyvissä on aavistuksen kohollaan oleva amorinkaari, mutta muuten naruhuulet ovat palanneet. Huulipunan kanssa vielä huomaa että ylähuulessa on aavistus enemmän nostetta. Toisen kerran kun kävisin ottamassa pistokset, tuloksen pitäisi olla kestävämpi.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tyytyväinen siihen että kävin kokeilemassa. Normaaliin hintaan en ikinä olisi raaskinut mennä, vaikka nyt mietinkin miten saisin rahaa säästettyä toiseen kertaan :) Ne naiset joilla ei ole muhkeita huulia, varmasti tietävät sen tunteen kun haluaisi ihan vaan pikkusen enemmän täytettä. Mutta toistaiseksi näillä mennään mitkä on Luojalta saatu.

Täyteaineet, kyllä vai ei vai riippuuko tilanteesta?

-T

8 kommenttia:

 1. Mä en kaipaa täytettä mutta jos joku sponssais mulle näiden lurppaluomien leikkauksen, en kahta kertaa miettisi!

  Todella kivan näköinen lopputulos :) luonnollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oon yhtään äitini silmäluomia periny, mua odottaa luomileikkaus tulevaisuudessa :/ Äitiltä on vissiin jo 2 tai 3 kertaa leikattu luomet. Uh...

   Poista
 2. Olipa tosi hyvä lopputulos, mutta harmi, ettei kestänyt pidempään. Itselleni on suotu sen verran pulleutta huuliin, että vähänkin lisää ja tulos on jo aikamoinen duckface :D Ohuimmilla huulilla voisin ehkä harkitakin, jos tulos tosiaan pysyy luonnollisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kateellinen... Todella kateellinen. ;)

   Poista
 3. Ihana luonnollinen lopputulos! Kun katseleen noiden kaksikymppisten ankkahuulia, niin tällaiset luonnolliset parannellut lopputulokset on niin paljon parempaa mainosta alalle. Ihan kuin sun omat, mutta vähän paremmat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki mun ystävätki sanoi että jos ei tietäis niin ei huomais että on täytettä, ja vaan sen takia että ne oli niin luonnolliset. :)

   Poista
 4. Näyttää hyvältä! Harmi että hupi oli noinkin väliaikaista. Itselläni on tosi raskaat luomet jotka voisin kyllä käydä leikkauttamassa sitten vanhoilla päivilläni. Tosin näiden toimenpiteiden riskit ja sivuvaikutukset mietityttävät kovasti. Niitä ei mielestäni pitäisi tehdä ns heppoisin perustein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, kun koskaan ei voi tietää mikä se lopputulos on :(

   Poista

Mielipiteitä? :)