lauantai 27. joulukuuta 2014

Joukostamme poistuneet marraskuu -14

Kuten jo viime loppuneet postauksessa mainitsin, viime kuussa ei loppunut paljoa tuotteita. Mutta toisaalta, tässä kuussa loppuu vielä vähemmän. Nyt ei jotenkin ole ollut kauheasti intoa kulutella purkkeja tyhjäksi. Jouluaattona tulin vielä sopivasti kipeäksi, ja nyt yritän nopeasti parannella itseäni koska yrittäjänä en viitsi olla töistä poissa... 


Siinäpä ne...

Hiukset:


Wella Stay Styled Viimeistelykiinne. Pieni pullo on kiva käsilaukussa. En oikein osaa hiuslakoista sanoa mitään, koska käytän niitä lähinnä leijailevien hiusten taltuttamiseen. Tämä toimi siinä ihan hyvin. Ei kovettanut hiuksia.

Got2b 2 Sexy Big Volume Push Up Dry Shampoo. Erittäin makealle tuoksuva kuivashampoo joka kivasti poisti hiuksista rasvaisuutta, mutta ei kyllä mulla tuuheuttanut juuri yhtään. Tykkäsin pullosta (koska pinkki) ja tuoksukin oli ihan miellyttävä, mutta haen kuivashampoolta rasvaisuuden poiston lisäksi juurikin sitä tuuheuttavuutta. Ei jatkoon.

Cutrin Choozism Root Boost Maximizer. Tämä ei loppunut, mutta suutin hajosi joten en jaksanut ruveta pelleilemään sen kanssa. Enkä muutenkaan tainnut osata käyttää tätä, sillä vaikka miten päin yritin tätä käyttää, sain aikaan vain kauhean takkukasan. Hus pois!

Cutrin Greenism Intensive Care. Cutrinin hieman vihreämmän linjan intensiivihoito kuulostaa hyvälle, mutta en päässyt oikein väleihin tämän kanssa. Silloin kun oli vaaleat pidemmät hiukset, tämä ei tuonut tarvittavaa hoitoa. Hiuksen jäivät hieman takkuisiksi. Lisäksi tuotetta piti laittaa todella paljon jos meinasi jotain hoitavuutta saada. Testasin tätä myös tavallisen hoitoaineen parina, mutta en sit tiiä. Jatkossa tyydyn ihan vain tavallisiin hoitoaineisiin ja naamioihin.

Kasvot:


Collin Anti-age 5 Expertise Cellular Eye Contour Cream*postaus*.  Tykkäsin.

Lumene 3in1 Gentle Cleansing Water. Tää oli tosi kätevä pienillä reissuilla, kuten laivalla. Poistin tällä meikin koko kasvoilta. Ei ärsyttänyt silmiäkään ja toimi todella kätevästi.

Herbina Marjaspa Hellävarainen Kuorintavoide. Ihana tuoksu, sopivasti kuoriva. Miinusta siitä et kuorivat rakeet ovat muovia. Mulla on näitä muovikuorintoja tällähetkellä useampikin kaapissa. Yritän käytellä niitä pois ja sen jälkeen siirryn muovittomiin kuorintoihin.

Clarins HydraQuench Cream. Alkusyksystä tämä voide oli ihanan kosteuttava, mutta mitä kylmempiin ilmoihin mentiin, ei tämän kosteustehot enää riittäneet. En oikein osaa sanoa tästä mitään. Ihan ok, mutta tuskin ostaisin uutta.

Näytteet:


Kuten mainitsin aijemmin, olen etsinyt hoitolaani tuotesarjoja. Toinen sinne ottamani sarja on ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Nafha. Sain heidän maahantuojaltaan ison kasan näytteitä ja pari normaalikokoista tuotetta testiin ja rakastuin täysin.

Nafha Crème de jour Hydratante x2. Kosteuttava päivävoide. Ihan pieni määrä riittää koko kasvoille. Näytepussista riitti useampaankin kertaan. Pehmeä tuoksu ja imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Love it!

Nafha Restructuring Care x2. Anti-age vaikutteinen voide, josta tykkään ehkä vielä pikkuisen enemmän kuin tosta kosteusvoiteesta. Kun käytän Nafhan kosteuttavaa naamiota ja sen jälkeen tätä, en pysty pitämään käsiäni erossa kasvoistani, niin pehmeät ne ovat. Hyvä voide meikin alle. 

Nafha Eye and Lip Contour Smoothing Care. Voide on melko juoksevaa ja kevyen tuntuista, mutta ei silti jättänyt kiristävää tunnetta. En vain pidä silmänympärysvoiteesta tällaisessa näytepussissa, koska sitä tarvitsee kerralla niin vähän että tällainen pussi riittää todella pitkäksi aikaa. Ja koska kyseessä on luonnonkosmetiikka, ei se säilyvyyskään avonaisessa pussissa ole se kaikkein parhain... Mutta muuten oikein toimiva, ehkä kuitenki näin talvella käyttäisin mieluummin vielä vähän tuhdimpaa voidetta.

Mádara Deep Moisture Cream. Tuoksuu ihan nokkoselle ja herneenpaloille, vahvasti. Sen kyllä sietää koska tämä kosteuttaa hyvin, eikä ärsytä ihoa.

Primavera Moisture Cream Calming. Tätä mietin myös hoitolaani, mutta en sitten päätynyt siihen. En huomannut tässä ihan hirveästi rauhoittavaa vaikutusta, eikä tuoksukaan ollut maailman ihanin... Jotenkin tosi blaah...

Yhteiskuva jäi nyt ottamatta. Yhteensä viime kuussa loppui siis 15 tuotetta, joista 2 matkakokoista ja 7 näytettä. Aika laiha saalis. Luotan siihen että ensi kuussa sitten loppuisi enemmän, koska tässä on nyt ollut nämä 2 "huonoa" kuuta. :)

Kohtahan se vuosikin on lopuillaan, onko jo hurjat uudenvuoden suunnitelmat? Itse olen menossa miehen ystävän tupareihin Helsingin keskustaan.

-T

maanantai 15. joulukuuta 2014

And the winner is...

Pahoittelut että on kestänyt näin kauan julkaista pikkupaketin voittaja, mutta olen ollut muka taas niin kiireinen (ja ennen kaikkea rättiväsynyt monen viikon unettomuuden takia...)



Paketin itselleen voitti mieheni suosiollisella avustuksella.....

Kattivaara!!

Oikein paljon onnea! Laitan sinulle sähköpostia. :)

Huomenna toivottavasti jaksan postata jotain, vaikka ne viime kuun loppuneet... Nyt nukkumaan.

-T

torstai 4. joulukuuta 2014

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 4



Viime vuonna tämä joulukalenteri sai niin hyvän vastaanoton, että halusin ehdottomasti myös tänä vuonna osallistua tähän. :) Eilisen luukun teki Wind It Up.

Halusin tänäkin vuonna muistaa lukijoitani pienellä lahjalla. Vuosi sitten oli tarjolla luonnonkosmetiikkaa, tänä vuonna keräilin pienen paketin sellaisista tuotteista joita minulla on tuplakappaleet tai joita minun ei tule käytettyä.



Paketista löytyy bareMineralsin luomiväri sävyssä envy, keltainen Baby Lips, Oriflamen Veryme Swirl -huulikiilto, IsaDoran luomiväritrio -Treasure Island ja China Glazen lakka sävyssä High Maintenance.

Jos haluat tämän pienen paketin pukinkonttiin, kerro minulle mitä odotat ensi vuodelta.

Voit jättää kommentin tähän postaukseen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hopeapupu@gmail.com

Huomioithan että tämä on vain lukijoilleni :) Olet tervetullut myös liittymään lukijakseni tämän myötä.

Onnea kaikille ja hyvää joulun odotusta, vaikka itse en vieläkään joulusta niin välitä. <3

Edit. Tämä hommeli päättyy keskiviikkona 10.12.14 klo 23.59

-T

Joulukalenterin luukut:

1.Viilankantolupa 2.Eyeshadow and flame ja One of Beauty's Daughters 3.Wind It Up 4.Miss Aria 5.Pitkät Kynnet ja Charming Nails 6.Levoton Tyttö 7.Lazy Dynamite 8.Keyword: Love 9.Kosmetiikkaobsessio 10.Kahvia ja kosmetiikkaa ja Designin'Eyes 11.elämää smykkinä 12.Siamese Lipstick ja Crème de Beauté 13.Kvartsiharakka ja Gently Out Of Time 14.Wasting Lifestyle ja Polishaholic 15.Dioriina ja Fani's nails and life 16.Piece Of Panda ja Cotton Candy Maker 17.Miten niin liikaa? ja Dazzling Glow 18.Kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja Hetkessä 19.in this part of town 20.Mustaa Kajalia ja Nutturapää 21.DIXI 22.Neiti Kameleontti ja Pakolliset - tai ainakin melkein 23.Juille's 24._____