torstai 4. joulukuuta 2014

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri: Luukku 4



Viime vuonna tämä joulukalenteri sai niin hyvän vastaanoton, että halusin ehdottomasti myös tänä vuonna osallistua tähän. :) Eilisen luukun teki Wind It Up.

Halusin tänäkin vuonna muistaa lukijoitani pienellä lahjalla. Vuosi sitten oli tarjolla luonnonkosmetiikkaa, tänä vuonna keräilin pienen paketin sellaisista tuotteista joita minulla on tuplakappaleet tai joita minun ei tule käytettyä.



Paketista löytyy bareMineralsin luomiväri sävyssä envy, keltainen Baby Lips, Oriflamen Veryme Swirl -huulikiilto, IsaDoran luomiväritrio -Treasure Island ja China Glazen lakka sävyssä High Maintenance.

Jos haluat tämän pienen paketin pukinkonttiin, kerro minulle mitä odotat ensi vuodelta.

Voit jättää kommentin tähän postaukseen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hopeapupu@gmail.com

Huomioithan että tämä on vain lukijoilleni :) Olet tervetullut myös liittymään lukijakseni tämän myötä.

Onnea kaikille ja hyvää joulun odotusta, vaikka itse en vieläkään joulusta niin välitä. <3

Edit. Tämä hommeli päättyy keskiviikkona 10.12.14 klo 23.59

-T

Joulukalenterin luukut:

1.Viilankantolupa 2.Eyeshadow and flame ja One of Beauty's Daughters 3.Wind It Up 4.Miss Aria 5.Pitkät Kynnet ja Charming Nails 6.Levoton Tyttö 7.Lazy Dynamite 8.Keyword: Love 9.Kosmetiikkaobsessio 10.Kahvia ja kosmetiikkaa ja Designin'Eyes 11.elämää smykkinä 12.Siamese Lipstick ja Crème de Beauté 13.Kvartsiharakka ja Gently Out Of Time 14.Wasting Lifestyle ja Polishaholic 15.Dioriina ja Fani's nails and life 16.Piece Of Panda ja Cotton Candy Maker 17.Miten niin liikaa? ja Dazzling Glow 18.Kynsipöllö kosmetiikkapuussa ja Hetkessä 19.in this part of town 20.Mustaa Kajalia ja Nutturapää 21.DIXI 22.Neiti Kameleontti ja Pakolliset - tai ainakin melkein 23.Juille's 24._____

29 kommenttia:

  1. Ensi vuodesta odotan kokonaisuudessaan parempaa kuin tästä :) valmistumisen myötä pääsen viimeinkin työelämään ja rahatilanne helpottaa. Lisäksi toivon pääseväni muuttamaan takaisin kotipaikkakunnalle lähelle rakkaita ihmisiä ja eläimiä ! :) mutta aika näyttää mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Mukavaa joulunodotusta !
    saraminttumaria@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania tuotteita! Kyllä tuollaisia olisi kiva saada... ;) ensi vuodelta odotan rauhallisuutta ja positiivisuutta kaikilta ihmisiltä...

    VastaaPoista
  3. Odotan ensi vuodelta uusia haasteita uuden työn muodossa :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Odotan lähinnä unirytmin korjaamista, pakko se on loppujen lopuksi itse tehdä :/ Keväällä toivoisin saavani opikelupaikan

    VastaaPoista
  5. Ensi vuodelta odotan töitä, paljon hyviä treenejä koiran kanssa ja ihania häitä. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana paketti, mukana ollaan :)

    Olen lukija bloglovinin kautta.
    an.nna ( a ) hotmail com

    VastaaPoista
  7. Hyvää joulunodotusta sinnekin, vaikka ei joulu innostaisikaan. Mulla on vähän sama meininki tänä vuonna, ei vaan tunnu kovin jouluiselta. Ehkä se vielä iskee.

    Mutta ensi vuodelta odotan jo kesää. On jo ikävä.

    backinreverieÄgmailÖcom

    (Oudosti tuo widget ei näyttäny mua lukijana, vaikka Bloggerin lukuluettelossa tämä blogi näkyykin, niin liityin uudestaan.)

    VastaaPoista
  8. Ensi vuodelta odotan uusia tuulia, muuttoa uuteen kaupunkiin ja toivon opiskelu paikkaa :) Bloglovinin kautta seuraan viiviK nimellä

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Odotan loppulausuntoa sy... sairaudestani ensi vuonna, jotta taas pääsen elämään innolla.
    klaara49@luukku.com
    Liityin lukijaksesi

    VastaaPoista
  10. Mukana. :)
    Purkkimafian kalenteri on kyllä hyvä juttu,löytää uusia blogeja lukulistalle.

    Liityin lukijaksi bloglovinin kautta.

    TanjaP
    pikkunen78 at gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ensi vuodelta odotan menestystä työelämässä ja mukavia tunnelmia läheisten kanssa :) rokkikaisuli(a)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Odotan ensi vuodelta opintojen päättymistä ja vähemmän stressiä. Blogger-lukijana mukaan!

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Nuorimmainen kasvaa vauvasta taaperoksi, esikoinen on leikki-ikäinen, molemmat kasvaa hurjaa vauhtia ja sitä seuraillaan ja ihmetellään. :)
    kynsinauhatanssi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  14. Ensi vuodelta odotan jännittävää opiskelua sillä meidän koulu muuttaa toiseen kaupunkiin. Myös itsenäistymistä on odotettavissa. Odotan myös mukavia hetkiä ystävien ja perheen kanssa :)

    Luon bloggerin kautta nimellä jansku.
    jansku410@hotmail.com

    Hyvää joulun odotusta :3

    VastaaPoista
  15. Lisäsin tämän bloggerin lukulistaan, en niinkään tämän kilpailun vaan sen takia, että minullakin on pintakuiva sekaiho. Uusien tuotteiden käyttäminen on välillä melkoista hakuammuntaa. Kaikki vinkit kelpaavat.

    Ensi vuodelta odotan lisää selkeyttä. Se vain ei tule itsestään vaan sen eteen täytyy tehdä töitä. Olisi mukavaa jos rauhallisen ja seesteisen elämän saisi joulupukilta valmiiksi paketissa...

    hete‍lma{a}y‍ahoo.co.uk

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Ensi vuodelta...hmm...yltiöoptimistinen toiveeni on, että oppisin menemään nukkumaan aikaisemmin ettei arkiaamut ois aina niin tuskaa :D

    wastinglifestyle at gmail piste com

    VastaaPoista
  18. Odotan ensi vuodelta onnea ja omaa koiraa!
    Bloglovinin kautta seuraan. stigaba(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Odotan ensi vuodelta opiskelupaikkaa alalle, jota olen jo pitkään halunnut opiskella. Olen myös ajatellut aloittaa ratsastustunnit uudestaan kymmenen vuoden tauon jälkeen. :D

    kattivaaranblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Odotan ensi vuodelta samaa kuin joka vuodelta: kesämökkeilyä. Vaikka muuten en ole lainkaan kesäihminen, pidän talvesta. Joo, olishan se kiva jos tulis mainetta ja mammonaa. Kunhan pääsee mökille.

    ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Uusi lukija täällä, hei! Olipas kiva löytää blogi, johon ei ole vielä aiemmin edes törmännytkään. Kivalta vaikuttaa! :)

    Odotan ensi vuodelta kovasti sitä, että valmistun merkonomiksi. Odotan kaikkia niitä uusia tuulia, jotka odottaa mua valmistumisen myötä. Ja odotan ennen kaikkea sitä, että saan antaa täyden panokseni siihen, joka mua todella kiinnostaa eli kosmetiikkaan. Se nähdään vaan sitten, millä tavoin pääsen sen kanssa enemmän tekemisiin.. :)

    kynsienvarikartta@yahoo.fi

    VastaaPoista
  22. Odotan tällä hetkellä eniten kesää ja lämpöä :)
    Lukijana Bloggerin kautta.
    pussikarhu(at)luukku.com

    VastaaPoista
  23. Mukana arvonnassa! Ensi vuodelta odotan terveyttä koko perheelle ja itselleni lisää painon pudotusta :) Uusi asuntokin olisi ihana :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ensi vuodelta odotan kivaa perhe-elämää, pienen pojan ensiaskeleita, rauhallisia ratsastusretkiä metsään ja yhden oman tärkeän toiveen täyttymistä.

    polishaholic@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Ensivuodelta odotan työn jatkumista ja paljon positiivista energiaa. nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Tämä yhteinen joulukalenterihomma on kyllä todella mukava, olen löytänyt jo pari uutta blogia seurattavaksi!

    Ensi vuodelta kovimmat odotukset liittyvät koulusta valmistumiseen ja työpaikan hommaamiseen, hui! Kovasti odotan myös yhden unelman toteutumista kun pääsen ensimmäistä kertaa katsomaan livenä lempparibändiä, kymmenen vuotta sitä odoteltiinkin!

    Ihana arvonta kyllä, todella kivoja tuotteita. Sävytkin ihan kohdillaan! :)

    VastaaPoista
  27. Ensi vuodelta odotan eniten maaliskuun Saksan matkaa, muita suuria odotuksia ensi vuodelle ei ole. Katselen vain mitä vuosi tuo tullessaan! :)
    mira.kylmamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ensi vuodelta odotan eniten sitä, että voisimme jo vihdoin muuttaa poikaystävän kanssa yhteen. Asumme eri paikkakunnilla töiden vuoksi, mutta hope so tuo asia tulee muuttumaan ;)

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Odotan ensi vuodelta uusia tuulia ja uusia haasteita. Toivon, että uskallan tarttua tilaisuuksiin ja saan kokea jotakin hienoa. :)
    charmedtaisan at hotmail.com
    Liityin juuri lukijaksi, jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)