keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Mavala vastaan Garnier

Tässäpä pieni vertailu Mavalan silmämeikinpoistogeelistä ja Garnierin silmämeikinpoistovedestä.


Tykkään tosi paljon geelimäisistä silmämeikinpoistotuotteista, mutta sen jälkeen kun ensin Anytime ja sen jälkeen Natural Code lopetti omat geelinsä, en ole löytänyt uutta tilalle. Siksi riemastuin kun näin Mavalalla oman geelin Pretty.fi nettikaupassa. 


Geeli on kevyen vaaleansinistä ja tuoksutonta. Geeliä kehotetaan laittamaan pieni määrä kostutetulle pumpulille ja sitten pyyhitään meikki yhdellä vedolla. No, tässä vaiheessa huomasin pienen mokan kun otin kuvia tätä postausta varten. En tajunnut kastella vanulappua. No mutta, ei voi mitään.

Aloitetaan.


Päivän meikki ei ollut erityisen vahva. Luomilla oli vain kahta sävyä, lisäksi ripsiväriä ja kulmissa vain geeliä.


Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Meikki lähti nätisti pyyhkimällä, eikä jäänyt mitään rippeitä ripsirajaan tai muualle. Toimii. 2in1 vaikutus on meikinpoisto ja tuuheammalta vaikuttavat ripset neljässä viikossa. Noh, uskoo ken tahtoo. Mulle pääasia on että meikki lähtee helposti.


Mavala Eye Make-up Remover Gel. Kuten  jo mainitsin, kuivalla vanulapulla levitettynä. Ripsiväri ei lähtenyt pois ja huomaa että geeli on öljymäistä kun puoli naamaa kiiltää tämän käsittelyn jälkeen.

Tämän jälkeen otin lisää geeliä sormiin ja pyörittelin sitä ripsissä, yrittäen poistaa sillä tavalla loput meikit. Sillä lailla yleensä olen käyttänyt geelimäisiä putsareita; sormin pyörittelen ja sitten vedellä huuhdon. Niin testasin tätäkin kun ensimmäisen kerran kokeilin. Mutta kuinkas kävikään?


Meikkiähän ei tosissaan paljon ollut, ja osa oli jo lähtenyt vanulapun mukana. Mutta sormin pyöritellessä tulos on tämä, meikki leviää silmistä muualle. Ihoon jää öljyinen rasvakerros, joka ei meinaa lähteä millään pois. Tämän kuvan jälkeen pyyhin silmän vielä Garnierilla, mutta silti siinä vaiheessa kun pesin kasvot heti perään tuntui rasvaisuus iholla. Siksi käytänkin tätä vain suihkussa, jossa on helpompi "huuhdella" rasvaisuus heti jollain toisella tuotteella.

Olisin halunnut uskoa löytäneeni uuden luottotuotteen, mutta joduin pettymään. Verrattuna Anytimen ja Natural Coden geeleihin, tämä on suorastaan roskaa. Koska olen pihi, käytän tämän kuitenkin loppuun... suihkussa.

-T

4 kommenttia:

 1. Mä en edes tiennyt, että Mavalalla on silmämeikin poistoaineitta. :o Tän perusteella en ostaisi. Mulle on muuten käynyt parin muun poistoaineen kanssa myös ns. "Mavalat", tosi ärsyttävää, kun kuvittelet, että meikki on jo pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään tienny et on :) Mulla kävi Essencen veden kanssa samalla lailla. Se vaan levitti meikit pitkin poikin, eikä poistanu mitään vaikka kuinka hankas. Tuloksena oli vaan hiertynyt iho.. :/

   Poista
 2. Ootko kokeillut sitä Lorkun uutta miselligeeliä silmämeikin puhdistukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä kokeillu, mutta olen miettinyt et uskaltaisinko ostaa sen. Lorealin tuotteet on yleensä ärsyttäny mun ihoa...

   Poista

Mielipiteitä? :)