tiistai 7. lokakuuta 2014

Syyskuun lipsahdukset

Viime kuussa tuli taas repsahdettua... useammankin kuin kerran. Tässä sitä saldoa:


Pretty.fi:lle tein pienen tilauksen ja mukaan lähti:

Elf - Makeup Mist & Set. Tämä on jo korkattu käyttöön, ja tosiaankin, meikkipohja pysyy paikoillaan todella paljon pidempään kuin ilman. En olisi ikinä uskonut. Jotenkin olen aina luullut että nämä meikin kiinnitys suihkeet ovat vähän turha juttu.

Elf - Liquid Eyeliner sävyssä Plum. Rajauksessa on sivellin, minkä koen melko hankalaksi käytössä. Olen niin paljon tottunut käyttämään kyniä tai tussimaisia rajauksia. Väri näyttää enemmänkin ruskealta kuin luumulta. Kestää aika pitkään kuivua. Nämä ovat ensimmäiset kokeilemani tuotteet Elfiltä, mutta näiden perusteella voisin kokeilla lisääkin.

Mavala - Silmämeikinpoistogeeli. Käytin ennen vain geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita, mutta sitten kun Anytime ja Natural Code lopettivat ne, olen siirtynyt vesiin. Innostuin ihan hirveästi kun näin tämän ja pakkohan se oli heti laittaa tilaukseen. Mutta... ei, ei ja vielä kerran ei. Postaus tulossa.

NYX - Matte Blotting Paper. Kiillonpoistopapereita tarvii aina.


Sokokselta mukaan tarttui:

Max Factor Xperience - Weightless Foundation. I-HA-NA! Ja yllättäen poistomyynnistä löysin. Silloin kun löytää jotain täydellistä, ei siitä saa kauaa nauttia. Sävy Brown Hessian.

Himalaya - Multipurpose Cream. Jäänyt vielä vähän vähemmälle käytölle, mutta on helpottanut leuan ja nenänpielien punoitusta ja kirvelyä.

Layla - Ceramic Effect. Ihana vihreä glitterlakka. Testattu on, ja näyttää upealta.

Kure Bazaar - Chérie. Tämän ostin Kuiskauksesta. Täydellinen syksyväri. Levittyy hyvin, peittää kahdella kerroksella. Pysyvyys on normi, eli minulla noin päivän luokkaa. Tätä sävyä mulla ei vielä jemmoista löytynyt.


Radio Rockin risteilyltä:

Victoria's Secret - setti jossa oli suihkugeeli (jonka annoin ystävälleni), vartalovoide ja vartalotuoksu. Tuoksuna Pure Seduction, joka on erittäin makea, eli juuri täydellinen Taru -tuoksu. :)


Työkaveriltani ostin nämä pois, kun hän ei tykännytkään näistä:

Diego Dalla Palma/ RVB Skinlab - Micellar Cleansing Milk ja Revitalising Tonic. En oo vielä kerennyt hirveästi perehtymään näihin, mutta vaikuttavat ihan kivoilta.


Sokokselta blogien innoittamana:

TRESemmé - Keratin Smooth 7 day Smooth System shampoo, hoitoaine ja hoitovoide. Ja nämä oikeesti toimii!! Ei kylläkään viikkoa pysyny hiukset sileinä ja suorina, jos käyttää välissä jotain muuta shampoota ja hoitoainetta.


Ja messuilta:

DENOVA pro - Soothing Serum ja Normalising Serum. Vielä avaamattomia, sillä näytteitä on vielä ihan pikkusen jäljellä.

Lady Grace Wellness - Tension Neck. Kipeille hartiolle tarkoitettu aromaattinen voide ihastutti heti ensi kokeilulla. Vei niskakipujen aiheuttaman päänsäryn minuuteissa pois. Tuoksuu ihanalle.

Että sellaisia juttuja. Kyllä on taas tullut purkkia ja purnukkaa. Ensi kuussa laitan kyllä sellaisen ostolakon pystyyn että ei tosikaan. Tässä kuussa ei vielä voi, koska viime viikonloppuna oli SKY messut ja ensi viikolla I love me -messut, joista joudun jo työni puolesta tekemään hankintoja.

-T

2 kommenttia:

  1. Mun tosi rasvaisella iholla Elf mist & set suihke ei harmi kyllä auttanut meikin kestoa yhtään. Mutta tuo Himalaya voide toimii erilaisiin ihoärsytyksiin :)

    kivipuuteri.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :( Mulla naama pukkaa öljyä t-alueelta, ja siihen toi Elf on kyllä auttanut. Pitää nyt oottaa toi Himalaya-voide aktiivikäyttöön :)

      Poista

Mielipiteitä? :)