maanantai 6. lokakuuta 2014

Joukostamme poistuneet syyskuu -14

Vähän on ollut hiljaiseloa blogin suhteen, ei vaan oo ollut virtaa kirjoittaa mitään. Mut ehkäpä tämä tästä. Nyt kuitenkin vuorossa loppuneet postaus.


Koppa ei kovin täydeksi tullut, mutta paljon on määrällisesti loppunut koska käytin aika monta seeruminäytettä pois.


Nassupuolelta loppui:

Maria Galland - Creamy Soft Mask -näyte. Saatiin näitä Maria Gallandin näytteitä jo joskus vuosi sitten, mutta ei oo vielä tullut käytettyä. Tämän kyseisen tuubin sain Heidiltä. En tykännyt. Ärsytti ihoa ja oli jotenkin tosi tujun tuntuista. Lisäksi naamion ainesosat erottuivat ja ensimmäisenä kädelle tuli jotain öljyn tapaista. Vielä olis se omaki tuubi jäljellä...

Collin - Sensitive Skin Intensive Serum. Nyyh, tää loppui ihan yllättäen. *postaus* Postauksessa en tajunnut mainita sitä seikkaa, että pullosta ei huomaa milloin seerumi on lopuillaan, edes painosta. Siksi loppuminen tuli puun takaa. Ihana tuote!

Lavera - Organic Malva & Organic Almond Gentle Cleansing Milk ja Facial Toner. *postaus* Tykkäsin ihan hulluna.

Decleor Aroma Pureté - Shine Control Oxygenating Fluid. Toi helpotusta ihon kiiltelyyn. Tykkäsin pullon mallista, mutta aika iso miinus tuli nyt siitä että tuotetta jäi pullon pohjalle vaikka ja kuinka paljon. Pumppu ei vaan enää pumpannut voidetta ulos, ja pullo itsessään on niin kovaa muovia että sen kahtia leikkaaminen ei olisi onnistunut. Voisin ostaa lisääkin..

Collin - Soothing Calming Cream -näyte. Tätä haluan täysikokoisen purkin! Ihana tuoksu, todella kosteuttava ja hellä. Ihoni rakasti tätä. Rauhoittavan seerumin kanssa täydellinen combo. Love it!


Muut tuotteet:

Gehwol - Soft Feet Cream. Muihin Gehwolin jalkavoiteisiin verrattuna tämä ei oikein sytyttänyt. Toki voide oli ihan hyvää, mutta ei esim. niin paksua kuin edelliset käyttämäni. Tuoksu oli aika hunajainen. 

Batiste - Dry Shampoo Cherry. En tiedä miksi aina ostelen näitä Batisten kuivashampoita, koska nää ei ole mitenkään ihmeellisiä. Tekee sen mitä pitää, eli vie hiuksista rasvaisuutta pois, mutta ei mitään muuta.

Clarins - Roll-On Deodorant. Monen bloggaajan HG -dödö, joka oli ihan pakko ostaa kokeiluun. Mutta mutta... Tämä toimi mulla tasan yhtä hyvin kuin mikä tahansa Nivea tai Rexona. Ja kuivui toooooodella hitaasti. Voisin käyttää kyllä lisääkin, mutta tällä hetkellä taidan käyttää roposeni yhtä hyvin toimiviin mutta halvempiin dödöihin. 

OPI Avoplex - Nail & Cuticle Replenishing Oil. Vihdoinkin. Käytinhän tätä enemmän ja vähemmän säännöllisesti n. 3,5 vuotta. Ihan perus kynsinauhaöljy. Tuoksui hieman vesimelonimaiselle, tykkään siitä tuoksusta tosi paljon. Sivellin oli kätevä, mutta ei ehkä se kaikkein hygieenisin. Loppuvaiheessa siveltimellä ei enää kunnolla ylettänyt ottamaan öljyä vaan pullosta piti dipata sormelle. Vielä on 5 erilaista kynsinauhatuotetta jemmoissa, että ihan heti ei tarvitse ostaa lisää.


Meikit:

Lumene Cloudberry - Volume Serum Mascara. Sain tämän ripsivärin ystävältäni. Tätä samaa ripsiväriä mulla oli häämeikissä. Tykkäsin kyllä kovasti, vaikka ihan Clump Defyn tasolle ei yltänytkään. Kumiharjainen ja värin sai siististi levitettyä.

Clarins - Instant Definition Mascara. Tämä pikkuripsari tuli ostamani matkapaletin mukana. Käytin tätä ehkä kerran tai kahdesti, mutta en kyllä muista tästä mitään. Ripsari unohtui matkapaletin uumeniin, joka on myös jäänyt käyttämättä. Kun viimeksi palettia käytin, oli ripsiväri jo kuivunut.


Näytteet:

Koska ainokainen käytössäni ollut seerumi loppui kuun alussa, jouduin kaivamaan näytekassista kaikki seeruminäytteet ja päätin että käytän ne ensin pois, ennen kuin ostan uuden. Noh, uudet on jo ostettu, mutta käytän ensin nämä näytteet pois ennen kuin korkkaan ne.

Biotherm - Blue Therapy Serum-in-Oil Night x2. Muistaakseni pikkuisen kirveli iholla, mutta ei paljoa. Tuoksu mieto.

Lumene Sensitive Touch - Rauhoittava Hoitoseerumi x2. Teki mitä piti, rauhoitti ihoa eikä kirvellyt.

The Body Shop Nutriganics - Drops Of Youth. Todella vesimäistä, imeytyi ihoon sekunnissa, samalla kirvellen ihoa.

Vichy - Idealia Life Serum x2. Kivan tuntuinen iho käytön jälkeen, mutta tämäkin hieman kirveli.

Lumene Premium Beauty - Elvyttävä Hoitoseerumi. Aika mitäänsanomaton. En juuri muista tästä mitään.

Elizabeh Arden - Timefighting Radiance Serum. Vaikka olikin vain pieni näyte, tykkäsin tästä tosi paljon. Kosteutti, ei kirvellyt ja tuoksui hyvälle.

L'oréal Nutri Gold - Extraordinary Oil-Cream. Ihan ok, joku tässä kyllä oli mistä en pitänyt, mutta en kuollaksenikaan muista että mikä...

Maybellinen - Dream Pure BB. Tämän pitäisi vissiin pidemmällä käytöllä estää näppyjen muodostumista, mutta siihen en osaa ottaa kantaa. Kiiltoa ei ainakaan pitänyt kurissa.

Vichy - Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream. Tästäkään ei mitään muistikuvia. Ilmeisesti siis ihan ok.


Ja vielä yhteiskuva.

24 tuotetta, joista 9 täysikokoista ja 15 näytekokoista. Ei huonommin. 
Tässä kuussa loppuu ainakin pari suihkugeeliä, hoitoaine ja kourallinen käsivoiteita.

-T

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Tykkään lukea näistä itselleni vieraammista hoitolamerkistä, enpä olisi koko Collinista tietoinenkaan ilman blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo määki pääsin tutustumaan Colliniin töiden kautta ja oon kyllä tykänny käyttää sitä hoidoissa ja itselläkin. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)