tiistai 9. syyskuuta 2014

Lavera Butterfly Effect -ripsiväri

Sain pari viikkoa sitten Kissikseltä Laveran uuden Butterfly Effect- ripsivärin. Mulla ei ole aikaisempaa kokemusta Laveran, tai  muiden luonnonkosmetiikan merkkien ripsiväreistä, joten otin tämän testiin enemmän kuin mielelläni.Ensimmäisenä innostuin siitä että tässä on kumiharja. En enää osaa käyttää ns. normiharjoja, vaan tuntuu että niillä ei saa muuta kuin suttua aikaiseksi, eikä tarpeeksi näyttävyyttä.

Harjaan tulee kerralla paljon massaa, en ole joutunut dippaamaan harjaa hylsyssä välissä ollenkaan.

Laveran sivuilla ei paljoa tästä kerrota, mutta tämmöisen lupauksen sieltä löysin; Kolmivaikutuksinen ripsiväri erottelee ripset sekä antaa runsautta ja kaarevuutta. Helppo levittää innovatiivisen harjan avulla.Ensin ripsulit ilman väriä (kestovärjäys ois taas paikallaan...)Ja ripsivärin kanssa. Harja on mun pieniin silmiin melko massiivinen, joten sotkua tulee yläluomelle, alaluomelle en edes lähtenyt yrittämään. Mielestäni tämä kuuluu siihen ihan ok - kastiin. Ripsissäni on kaarevuutta kivasti ihan omastakin takaa, mutta ehkä tämä aavistuksen vielä taivutti. Kerrostaminen on hankalaa, koska massaa tulee harjaan niin paljon. Kuvissa siis vain 1 kerros.


Tässä vielä meikin kanssa. Ripset vähän klimppaantuivat yhteen, joten jouduin ne ripsiharjan kanssa käymään läpi. Että se ei näin hyvin erottele. Myöskään ihan jäätävää tuuheutta en saanut aikaiseksi.

Ensimmäisellä kerralla muutaman tunnin päästä laitosta oli alaluomelle ilmestynyt pientä tummaa suttua, mutta seuraavilla kerroilla en tätä enää havainnut.


Käytän tämän ripsivärin mielelläni loppuun ns. arkiripsarina, mutta ei tästä ollut Clump Defylle haastajaa.

-T

2 kommenttia:

  1. Hahaa, meillä oli samasta aiheesta tänään postaus :) Mulla tämä ei toiminut YHTÄÄN! Käy tsekkaamassa mun hoodeilla millaista järkkyä jälkeä mun ripsissä oli tämän jäljiltä :( Hyi!

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)