torstai 21. elokuuta 2014

Rimmel Lasting Finish Colour Rush Give Me a Cuddle

Myös tämä tuote on saatu Ilonan miitistä.


Huulipunakynät on nyt Da Thing! Itselleni tämä on kolmas tämmöinen kynämalli.


Ensimmäisellä kerralla kun tätä kokeilin, petyin. Väriä ei tullut yhtään... ei niin tipan tippaa. Toisella kerralla hankasin alahuulta kynällä n. 20 kertaa (valehtelematta) ja sitten sain saman verran väriä kun yläpuolella olevassa kuvassa. Kolmannella kerralla tulikin jo heti ensimmäisellä pyyhkäisyllä tuon verran. Siinä vaiheessa rakastuin.
Väri on ihan täydellinen Taru- väri. Vaaleanpunainen. Ja sävyn nimi on Give Me a Cuddle.. Minä jos kuka rakastan halimista!!


Tässä näkee sävyeron huulten omaan väriin.


Kynällä on helppo värittää huulet tarkasti ja väri levittyy hyvin. Tuoksuu vaniljalta. Kynän päästä kiertämällä saa lisää päätä näkyviin. Saa nähdä miten pitkään kynä pysyy kynän mallisena, sitä kun ei oikein voi teroittaa.

Nää on kyllä näppäriä huulipunan korvikkeita.

Muita kyniin hurahtaneita? Vai viekö se aito oikea huulipuna voiton?

-T

2 kommenttia:

  1. Tykkään kynistä tosi paljon, mutta musta Rimmel on heikompi kuin Lumene tai Isadora, joissa on tosi hyvin pigmenttiä.

    VastaaPoista
  2. Minä olen viime aikoina hurahtanut kyniin kyllä ihan täysin. En ainakaan tällä hetkellä pidä kovin voimakkaista sävyistä huulilla, joten nämä kynät ovat juuri täydellisiä! Tosin löytyy kynistäkin aika voimakkaita sävyjä, jos niitä kaipaa.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)